TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Distance 15.3.2007 v pražském Cafe Touster

• Toto téma obsahuje celkem 94 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 104)
  • Autor
    LIT
    Člen

no tak to kazdopadne 😛

PULPI
    Člen

takze zitra damy a panove…uvidime co nas ceka kazdopadne myslim ze peknej mejdanek:-D

LIT
    Člen

no ten zoom je vzhledem k velikosti prahy trochu prehnanej :oD

Cooler-X
    Člen

já tě nebojkotuju :oD THX za tu mapu… to budu muset minimálně 5x vytisknout… :oD

LIT
    Člen

jo jinak teda… mel sem v planu se tu rozepisovat jak se tam dostanete, ale snad jste natolik samostatni ze na Palmovku trefite (z Florence metrem nebo tramvaji 8, 24, z nadrazi Liben tramvaji 3) a pak uz to dojdete, tady mate aspon odkaz na mapy.cz a na nejakej popis na webu klubu 😉

LIT
    Člen

hosi hosi… ja se vam tu snazim udelat reklamu a vy me normalne bojkotujete :oD

Cooler-X
    Člen

no uvidíme… asi jsem ten track právě dokončil.. je sice jistý že na něm do čtvrtka udělám změny, ale zkusím ho tam zahrát 🙂

LIT
    Člen

hm koukam ze v tomhle foru boduju :oD

ale tak co, me se to libilo 😀

Cooler-X
    Člen

No ty vado… Neprozrazovat že něco tvořím :-! :oD
    Nebude se to líbit a bude to šílená ostuda :oD

LIT
    Člen

PULPI: ty mozna jo, ale co treba chudak Cooler nebo Martinez :oD

Tess87
    Člen

Jsem docela zvedava na to prostredi, jak to tam bude pusobit… Cafebar O2 byl „trosinku“ malinkej :oD, ale jinak Breathing byla taky dobra akcicka… tohle vypada jeste mnohem lip…
    2Pulpi: Skoda ze jsem te neslysela na Zoomagu, asi jsme tam jeste nedorazili…? Ale LIT rikal ze jste smrncnuty do podobnyho stylu, tak jsem zvedava 😀

PULPI
    Člen

ja jedu podle navigace:-)

LIT
    Člen

Carero: nevim proc bys nemohl(a), klub je to prece pro vsechny, az to bude soukroma party, bude to na flyeru, resp. zadnej verejnej flyer vubec nebude 😉

jinak vzhledem k tomu, ze je to docela schovany a taky k tomu, ze nas (krome ucinkujich – kteri to ostatne taky budou potrebovat :oD) doufam navstivi i nejaky to publikum s bydlistem mimo Prahu, tak az budu mit cas tak sem hodim (nejpozdejc do zejtra) nejakej popis cesty pro ty, kteri jsou lini to hledat na netu 😉

PULPI
    Člen

MATAMAR…shoda nahod…stve mne ze mne to nevyjde na vasi dalsi akci:-/sem v belgii…tak snad priste

Carero
    Člen

WOW! Cumim…. já mam taky vstup povolenej?:-|

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 104)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.