TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Distance 19.4.2007 v pražském Café Touster

• Toto téma obsahuje celkem 32 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel LIT a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 65)
  • Autor
    LIT
    Člen

no tak me se Zooropa samozrejme hodne libil, jinak bych ho nezval 😉 se priznam ze poprvy v zivote sem si psy-trance vychutnal 😀

lidi teda urcite vic nez minule a i pres drobny problemy (zooropova prace, pulpiho auto) si myslim ze se to hodne povedlo 😛

takze dekuju oboum DJs a zaroven dekujeme vsem, kteri dorazili a snad se zase priste potkame 😉

PULPI
    Člen

ja mel hlavu v aute kery se nam rozbilo kdyz sme jeli do prahy…vcera proste byla naka spatna kontslace hvezd-((

zooropa
    Člen

2 Inferno – ty si tam byl? Jezis – ja sem te nejak prehledl? Sem to ale ruka derava nepodejna. To me mrzi, to neni proto ze bych te ignoroval, ale kdyz sem prisel, tak sem mel hlavu jeste v praci.

Jinak jsem moc rad ze se vam to libilo i pres ty hrubky co sem tam nasazel 😐 a diky LITovi ze me pozval. Pokud se mu muj vykon alespon trochu zamlouval, tak moc rad prijmu pozvani kdykoliv priste.

Italove to tam teda taky pekne rozjizdeli B-]

Tess87
    Člen

Hlavne Italove opet nezklamali :oD

inferno
    Člen

od Zooropy jsem bohužel slyšel jen dva tracky, ale hodně se mi líbily

setík pana zooropy maximálně povedený 🙂

Tess87
    Člen

Ja bych rekla ze joooo 😀 Me se to libilo, akorat setiku pana Zooropy jsem slysela jenom chvilinku…

štve mě, že bydlim v Plzni a že jsem musel rýsovat do školy…jinak bych přišel….bylo to dobrý? 😀

Tess87
    Člen

Tak co decka, uz jste se probrali z komatu? 😉

Tess87
    Člen

Ano ano, taky se tesim, nadsenim a nedockavosti si podupavam u pocitace :oD

pe.te
    Člen

ja se tesim.. jestli dorazime%-) se z ty prace potento… to bude chtit par skopku na zklidneni prac. vytizeni:_)

LIT
    Člen

tak to se mas teda na co tesit 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já se těšim na učení na zejtřejší test z matiky%-)
    (zdravim veronique..)

LIT
    Člen

tak co, těšíte se? 😛

LIT
    Člen

%-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 65)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.