TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Distance, 24.5.2007, Touster, Praha 8

• Toto téma obsahuje celkem 33 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel LIT a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 37)
  • Autor
    LIT
    Člen

dostaneš cestu proplacenou jako vždycky, nízkonákladovky to maj dneska za korunu :oD

ale nějaký fotky jsou u mě na webu tak se podívej(te)

PULPI
    Člen

jasny z anglie si jen tak zaletim na distance:oD:oDplatis?:-))

si měl přiject ne.. 😀

PULPI
    Člen

TAK AKO BOLO?

LIT
    Člen

já jel minule asi v půl třetí a je fakt že nějakej postarší pár se trousil na tramvaj… no neni to tam vono, no :oD

mno to jsem posledně potkal na palmovce nějaký podivný přičmoudlíky nicméně vykrikovali tam po celém namestí „černý svině“.. tak nevím ale každopádně to mě jenom urtvrdilo že tamní místa nemusí být v temné noci bezpečná…:-D.;-)

LIT
    Člen

majklhauske: aby si to nevzal někdo místní osobně a nešel si to s tebou vyříkat :oD

no já taky ne.. co bych za to dal .. mno i když teda bydlet smerem do karlína to radši ne.. 😀

AZiL
    Účastník

nojo to vís nemam to pet minu hromadkou ale vklidu…

ty .. ty sotva přijedeš už zase pojedeš..:D

AZiL
    Účastník

plzničku? tak to je fajn oto se více tesim 😛

LIT
    Člen

tak prijd na plznicku, na me, na azila… nikdo te nenuti byt tam celou dobu programu, vid…

me nic necodi ani o nicem nevim, takze se do toho motat nebudu… tohle de uplne mimo me… se nebudem vztekat kdyz je tak peknej den, ze? 😉

a pokud vím zde mají plzničku..;)

já řekl že přijdu vytmavit draxovy ten spam kterým mě zasypává asi týden.. já taky nikomu necpu svoje akce nebo akce na kterých hraju via ICQ a nebo pomocí SMS.. a i kdyby tak jednou mi to stačí..

Tess87
    Člen

majklhauske: neprijdes ani na Stellinku? 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 37)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.