TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace DJ Dean – Club Analysis EP-Vinyl-2007

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Showman a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    wenca
    Účastník

seven: už jsem to psal, taky si mohl vybrat jinou melodii, ale i tak si to rád poslechnu:-D

seven
    Účastník

Peace, Love XTC = ALice deejay – Better of alone %-)%-)%-) že mu není trapně

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dřív se mi jeho tracky líbily, především věci který dělal pod Impegment Syndrom projektem, to jsem doslova žral kdysi, z tohodle EP je jakž takž ucházející No Gravity, ale i tak asi provedu s tímto releasem recyklační proces 🙂

wenca
    Účastník

já můžu Deana pořád, jeho skladby maj energii:-P

Magico
    Člen

souhlasím, Dean si stále drží svůj beat a sound, jinak Ballanation jsem dřív hodně poslouchal…ta se mu povedlaB-]

wenca
    Účastník

jo, to Peace, Love XTC zní jako ALice deejay – Better of alone, ale jinak dobrý:-P

Showman
    Člen

jo s tim Ballanation máš pravdu, to je přesně jeho legenda, jako Traffic pro Tiesta 😛

K1aptcha
    Člen

řekl bych to asi takhle: to lepší z dnešního handz-upu, potažmo klasického komerčního hard tranceu, samozřejmě sound stále typicky Deanův, jak synthama, tak beatama a efektama

DJ Dean – Peace, Love XTC 5.5/10 kvůli té až moc známě znějící melodii
    DJ Dean – The Beat Keeps You Going On 4.5/10 až moc nudy z jednoduchosti
    DJ Dean – No Gravity 6.5/10 lehce nadprůměrnej, ale zas ničím nevynikající track

na Ballanation asi už bude jen těžko něco mít, prostě to co je např. pro Tiesta Traffic, tak to je pro Deana Ballanation 😛

zas ale na druhou stranu i přes mé spíš negativnější hodnocení jsem rád, že tohle tu ještě někdo poslouchá a nezavrhl tenhle styl 🙂

Showman
    Člen

Tak podle mě po delší době zase dost kvalitní release od tohodle super DJe, je to přesně v jeho stylu, tak, jak by to mělo být a jak se mi to líbí..;-)

DJ Dean – Peace, Love XTC 8.5/10
    DJ Dean – The Beat Keeps You Going On 7.5/10
    DJ Dean – No Gravity 8/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.