TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Eco, 5.7. Fabric Ostrava

• Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sharx a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 44)
  • Autor
    M1chl
    Člen

Dobry den přeju tak ja se sem taky vetřu se svým skromným názorem. Takže vzhledem k tomu, že nejsem naštestí z ostravy musel sem vážit asi 400Km cestu do tohoto „velkého“ města. Po příjezdu mě dost dostalo, že prostě tam nikdo neni. Moh sem v klidu chodit po prostředku ulice v centru, žadný auta, žádný lidi nic…to jako třeba i u nás v Brandejse je víc lidi takhle v 10 večer. Stodolní ulice to je snad výsměch, nechápu jak vo ní někdo může říct, že je to nejaktivnější ulice v čr. No takže ač sem byl svým otcem varován, že jako skoro-pražák mám velkou šanci dostat přes hubu tak si myslim kdybych řval v ulicích ostravy „Baník baník, buzerantů valník“ nic se mi nestane….No nevaí, tohle není podstatný. Takže asi před 11 hodinou sme dorazili do Fabricu, co mě upoutalo, bylo originalní prostředí do kterýho je klub umístěn. Vstupný mě taky potěšilo, protože kilo to je fakt dobrá cena. Po vstupu do klubu mě uchvátil zvuk, kterej byl snad nejlepší jakej sem kdy slyšel, to se ovšem časem zkazilo, vo tom až dál. Takže výkon prvních jedinců hodnotit nebudu protože sem jednak slyšel jenom kus a potom mi jejich styl až tak moc neřikal(i když teda Tocas Miracle me docela dostalo stejně jako Happy Birthday (remix) : P ). No takže sem tam povětšinu času jejich vystoupení jenom stál a očumoval a hodnotil ženské osazenstvo, které narozdíl od toho pražského chodí ve větším množství a sou tam samy bez nejakejch nabušenejch frajerů. Vzhledem k tomu, že mám s jednou dívenkou z ostarvy špatný zkušenosti k nikomu sem se nevtíral. Poté již nastoupil Martin Gredner, kterého první půlka setu se mi moc libila a docela bych si přál vidět tracklist, ale to se mi asi nesplní : ( . Druhá půlka, už byla tvrdší nemelodická nudná. Poté nastoupil člověk kvůli kterému sem dorazil, autor mého „best track ever“ Light at the end, takže má očekávání byla velká. Jeho set který byl umístěň na djz.cz se mi dost líbil tak sem čekal něco podobného. Bohužel nestalo se tak, jeho set byl tvrdšího, méně melodického rázu a dostal me jenom třema trackama a to Mounth without a voice, potom nějakým ID upliftem a pak samořejme Light At The End, což je vážně úžasnej track. Takže Marcello Pacheco nic moc. Po jeho vystoupení sem už jenom sedl, protože sem byl nějak znavenej. Další nemilá věc byla rozhodně čichači nějaký sračky, který po ní vůbec nebyli vomamený jako to je v praze, ale byli hrozně aktivní a vobtěžovali vostatní lidi. Samozřejmě nejvíc ten člověk v pruhovanym triku. Sem proti násilí, ale takový lidi bych střílel. No takže co říct závěrem, osobně si myslim, že těch 5 a půl hodiny v buse za to nestálo, Eco nenaplnil má očekávání (ovšem přesto nějak výrazně nezklamal…) a obávám se, že do fabricu už nezavítám. Takže přeju příjemnej zbytek dne a za stylistické chyby se omlouvám, jelikož sem opředen DisFunkcemi pár jich tady asi bude : D

Co já jsem zatím zažil, tak čichači se vyskytují spíš vyjímečně, takže jestli jich tam bylo 10, tak to určitě normální není

Lukin_
    Člen

To je každý rok ! sm17

tracidek
    Člen

no a nezmíněným plusem je,že tam byly ty grilované steaky gratis…tak jsem si po příchodu dal hned 3sm5

Newman
    Člen

Heh, koukám, že můžu poděkovat svému zdraví, že selhalo zrovna pár dní před touto „megaparty“ sm16 Být zdravý, tak jsem jel taky sm17

K1aptcha
    Člen

Dolikus1: no vždyť taky v tom Fabricu to diskotéka byla co se složení lidí týče, já jsem taky zatím „čmuchače“ na žádné párty nezažil sm17 debílek v modrošeděpruhovaném triku fakt prudez
    no a vůbec Ova – cestou tam i zpět v tramvaji ožralí bezďáci sm17

pokoko
    Člen

2 lukin: No jako nebylo to fakt nic moc ale co jsem jeste nezminil co me sralo bylo to že po eco hral ringo což jako nevim co na to řict…to byla taka nuda že jsme šel ven na pivo

Dolikus1
    Člen

asi mám štěstí nebo co,ale poopers sem teda na podobnejch akcí nikdy nezažil…ehm,tohle čmuchaj u nás pubertáci na místní piškotéce,koukám,že Ostrávaci rulzzsm13

Lukin_
    Člen

Jak tak čtu co tu kdo píše tak sem rád že já byl včera v prácism3

pokoko
    Člen

jasne že čichamsm15 viš jaka to je štreka na hajzl to než dojdu na parket tak mi nic nenism15 No aspon to nemusim kupovat ja…..Jj je to parek no tež jsme si řikal proč to skočilo bo ja jsme tam nevidel přes tu bednu….ja jsem si všiml no že už maš na neho nervy jak kdyby nevedel že to nečichaš jarinsm15

tracidek
    Člen

2 Pokoko: Jura mě nejvíc vytošil jak při Light at the end skákal vedle Eca a drcnul do cd playeru a skočilo to!!!!!…to jak mi pořád cpal tu sračku ani nekomentuju,mu to jednou vemu šlehnu mu s tím o zem a bude mít po srandě!!!!!….no a že tebe poppers nevadí je jasné,když si ho taky dávášsm0…..teda myslím….bo já jsem jedna z mála výjimek co to ve Fabricu nesnáší…..si to čichejte na záchodech třebasm13…..no a jestli to jinde není netvrdím…ale rozhodně to není jak ve Fabricu,že tam deset poppersníků chodí celou noc kolem lidí a strká jim to před nos!!!!!

pokoko
    Člen

2 tracidek: Jura to včera nejak moc přehanel že?sm15 No aspon ted vim kdo tam zpival ten new yourk že jsme nebyl samsm15 jsem se vubec divil že to ve fabru nekdo zna krome par jedincu znamych co trance poslouchaji…….No a stim popersem jako nevim mi to nejak nevadism15……..No a delate jak kdyby to nikde jinde nebylosm13

2Sexy
    Člen

No, jak začít … na Eca jsem se tesil jak malej, ale opravdu nevim, jestli se ta 5hodinova cesta z Prahy vyplatila.. sm6.
    Byl jsem poprvy v Ostrave… tak jsme jeste pred akcí zavitali do ty nejlepsi ulice jak o ni vsude mluvej.. Ta kratka uzka ulička, kde se mackaj vedle sebe restaurace a bary a rve tam nahlas disko a house – to je jako ono ? Prislo mi to dost slabý. Prosli jsme si i tak nejak Ostravu a v 22hodin vsude chcipnul pes. Jedinej otevrenej Mekac, tak aspon maly plus. Jinak mrtvy mesto. (nezlobte se na me, ale ten dojem jsem fakt mel sm2).
    Nasedli jsme na tramvaj a jeli smer Plynárny. Fabric z venku docela zajimave vypada, 100Kč vstup parada, prvni dojem kladnej …Vybornej zvuk a pekny prostory.. A satnu za 5Kč jsem na party jeste nezazil :D.
    Ted ale ty negativa: proc se ve fabricu nedelaj michany napoje? Klub, kterej si haje na luxusní klubovy misto nevede mojito aj. ?
    Dále: ty lidi? To jsem nežral. Vetsinu casu od Grednera az po Eca jsem stravil v prednich radach. Jeden fetak vedle druhyho. Podavali si tam porad nejakej toluen nebo co to bylo za smrad. Tancovali naprosto bezohleduplne. Zlatý Roxy. Tam do fetaka strcim a da pokoj. Tady kdyz jsem do nakyho fetaka co poskakoval po celym parketu (pozn. pruhovany triko) strcil, tak se divil, co delam a chtel se prát.
    Ta atmosfera u Eca? Silena. Par zvedlejch rukou vepredu, jinak nic. Zbytek barbinek se svejma samponkama radsi stoji u baru a koukaj pekne z dalky. V Ove moc Trance komunita neni co? Tak proc ho do Ostravy zvou, kdyz lidi nejsou schopny vytvorit pravou atmosféru? Pripadali jsme si tam hrozne sami, urcite si rikali, co to tam vepredu skace za blazny (pri tracích Light at the end, Mouth without a voice proste neslo delat nic jinyho nez skakat metr vysoko sm2)
    I hudba me celkove zklamala.. cekal jsem od Eca vic melodictejsi set, aspon, ze jsem se nakonec dockal Light at The End v Lost World remixu :-). Po jeho skonceni jsme zbytek casu prosedeli.
    Dalsi minus – jak jsem zezacatku chvalil ze tu je nejlepsi zvuk co jsem v klubu slysel … tak pak zacaly chrcet pravy bedny… A bylo to sakra znát …
    Secteno, podtrzeno: Uz me tam „Ostravaci a Ostravačky“ neuvidej. Chovaj se na party jak prasata! sm2

musím souhlasit s Klapčou, to opravdu nebyla dobrá párty, ten enormní výskyt „partyxindlu“ pěkně zkazil celou akci a hudebně to taky bylo dost o ničem sm6
    asi bych musela být zkalená, ožralá a kdovíjaká ještě, abych si tu párty užila, no

PS: toluen nebo poppers, to je jedno, smrad z toho šel tak nebo tak a ti lidi (v čele s blbečkem v proužkovaném tričku, doufám že je mu dneska pěkně blbě) se chovali jak hovada sm12

tracidek
    Člen

poppersu já říkám toulensm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 44)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.