TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Eco, 5.7. Fabric Ostrava

• Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sharx a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 44)
  • Autor
    pokoko
    Člen

jo je to poppers….pro me akce ne nejaka moc poveda….Od eca jsem čekal vice tvrdši muziky než co hral ale jinak v poho typek a pokecal jsem snim uplne v klidu a pak snama jeste kalil:D…..jinak gredner zahral kvalitne akorat řikal že ho štvalo to že mu chrči jedna strana reproduktoru a tak nepředvedl tak dobry set jako v bratislave……..Ale jinak super banda a to že tam byli nafinteni lidi bylo proto že před grednerem hrali ty dve masla Peet a rogers tak proto.

Lukin_
    Člen

toulen? Nebyl to jak píšeš deivis spíše poppers? ale jak sleduju tak sem rád že sem byl v práci a nešel semsm16

deivis
    Člen

A nčichali spíše poppers?

tracidek
    Člen

K1aptcha: to já bych zase řekl že akce byla moc povedená!!!….Gredner zahrál set jaký jsem u něj zvyklý a Marina prostě fakt můžu!!!!…Eco se mi taky moc líbil a taksomo i po něm Ringosm3….včem s tebou souhlasím je to če to čichání toho toulenu je něco nezkutečného!!!!pořád před tebou skáče nějaký idiot co ti to strká před nos!!!!!….toto fakt nikde jinde není!!!!!!……HNUS!!!!

K1aptcha
    Člen

no jedna z mejch nejhorších parties vůbec…

rozhovor s Ecem ne v backstage, ale na plácku venku úplně mimo prostry klubu sm6 (navíc došly baterky do foťáku sm7)
    čichači toluenu sm17
    Fabric boyz s krásnejma tričínkama, udělanejma vláskama a náušničkama v uších a vůbec lidi chodící tam jako na přehlídku sm17
    chrčící reproduktory na pravé straně sm12
    málo melodického tranceu sm7 (Rogers & Peet vrz house, Gredner „progressive“, DJ Eco taková směska, hodil tam nějakej sekec a lá Fred Baker nebo i třeba kytarový breakbeat, po hodině jeho setu jsme odešli)

dumar
    Člen

To byl , ale mazec. Moc luxusni akcicka….vid Amonresm11sm3

pokoko
    Člen

pokoko klasicky taky dorazi…..aby se neřeklo že malo kalim

hoky
    Člen

no pokud tam bude místní osazenstvo tak bych možná vyrazil

Sickboy
    Člen
    Sq4Raa
    Člen

hellman: to sis toho všiml až teď, lolku? sm2

Partygirl
    Člen

kdo to je? sm15

2Sexy
    Člen

Praha hlasi 100% ucast nejmene dvou lidi sm0sm2

armind
    Člen

kks, ze Dj Eco sm10 no dal by som si povedat…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

anče: ten podpis sm10 wowsm3 díky

to vypadá slušně a že bychom se konečně sešli ve Fabriku v početnějším zastoupení? sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 44)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.