TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag 2011

• Toto téma obsahuje celkem 148 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rado a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 154)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

[quote Ronny K.][quote Sandeagle]Ano, působí mi to nabubřelou radost že jsem filipovi letos tak hezky natrhl řiť po těch minulých ročnících, kdy jsem byl za ním 😀 sm15

Ale ted vážně: Podle všeho se popularita a 'věrohodnost' tzv: "facebookového hlasování" prý natolik osvědčila (o.O) že další kola budou prý podobně, ne-li stejně. No máte všichni stejnou 'radost'? sm4[/quote]

Hehehehe, jeste, ze tohle jde naprosto mimo mne. Mne DJMAG TOP100 vubec nebere. Ja delam to co mne bavi, davam to lidem a na kterem miste jsem v nejake topce mi nejak vubec nezalezi.[/quote]

přesně! to jnejlepší odpoved.

Ronny K.
    Člen

[quote Sandeagle]Ano, působí mi to nabubřelou radost že jsem filipovi letos tak hezky natrhl řiť po těch minulých ročnících, kdy jsem byl za ním 😀 sm15

Ale ted vážně: Podle všeho se popularita a 'věrohodnost' tzv: "facebookového hlasování" prý natolik osvědčila (o.O) že další kola budou prý podobně, ne-li stejně. No máte všichni stejnou 'radost'? sm4[/quote]

Hehehehe, jeste, ze tohle jde naprosto mimo mne. Mne DJMAG TOP100 vubec nebere. Ja delam to co mne bavi, davam to lidem a na kterem miste jsem v nejake topce mi nejak vubec nezalezi.

Sandeagle
    Člen

Ano, působí mi to nabubřelou radost že jsem filipovi letos tak hezky natrhl řiť po těch minulých ročnících, kdy jsem byl za ním 😀 sm15

Ale ted vážně: Podle všeho se popularita a ‚věrohodnost‘ tzv: „facebookového hlasování“ prý natolik osvědčila (o.O) že další kola budou prý podobně, ne-li stejně. No máte všichni stejnou ‚radost‘? sm4

kreeki
    Člen

3201. sandeagle
    3674. f1d0

[img]http://i269.photobucket.com/albums/jj63/LoyalSandra/smile/clap.gif[/img]

Anonymní uživatel
    Host

[quote spawn.leo]celkem by mě zajímalo kompletní pořadí! takhle to bylo [url=http://italo.cz/news/exklusivne-dj-mag-top-100-djs-kompletni-poradi]loni[/url][/quote]

Tady jsou kompletní letošní výsledky: http://italo.cz/news/kompletni-vysledky-ankety-dj-mag-top-100-2011

Paya
    Člen

[quote nerow]M.I.K.E. není v TOP100? Tuhle anketu opravdu nejde brát vážně. sm17[/quote]

když už jsme u mistra Majka … toto je jeho dnešní post z xichtbůku:

Why is everyone scared of changes? Sometime you have to let go, i do Trance for 20 y nearly, i feel it’s really time for a new twist in my life and music boundries, NOT bandwagon jumping, but just something else! Also living here in NYC makens me feel its times for a change, differently inspired. Don’t be fooled or scared, but Plastic Boy had his last breath .. maybe Push too .. i m not sure yet. But let me look forward now, not backwards .. xox

mno … v tuhle chvíli tam má skoro výhradně pozitivní reakce …

R4YNE8
    Člen

[quote nexxie][quote D4ve]nexxie: co? penize hybou svetem sm3[/quote]

to je možný, ale mě docela štve, že ať jakýkoliv producent udělá cokoliv (co se nelíbí), vždycky se to spojuje s financema.. a ještě víc absurdní
    je to ve spojení s lidma, co berou za vystoupení X tisíc euro sm4
    Jsem myslel že jen starý babky, co čtou bulvár a sledujou zprávy na Nově, maji takový laciný zdůvodnění na všechno[/quote]

Zrovna u té Paris Hilton se ty peníze nabízejí sm4

nexxie
    Člen

[quote D4ve]nexxie: co? penize hybou svetem sm3[/quote]

to je možný, ale mě docela štve, že ať jakýkoliv producent udělá cokoliv (co se nelíbí), vždycky se to spojuje s financema.. a ještě víc absurdní
    je to ve spojení s lidma, co berou za vystoupení X tisíc euro sm4
    Jsem myslel že jen starý babky, co čtou bulvár a sledujou zprávy na Nově, maji takový laciný zdůvodnění na všechno

Sandeagle
    Člen

leo:

[quote-0=DJ MAG]

We will release the positions of all DJs outside of the Top 100 in 1 week’s time.

Please come back on 27th October.[/quote-0]

spawn.leo
    Člen

celkem by mě zajímalo kompletní pořadí! takhle to bylo [url=http://italo.cz/news/exklusivne-dj-mag-top-100-djs-kompletni-poradi]loni[/url]

nerow
    Člen

M.I.K.E. není v TOP100? Tuhle anketu opravdu nejde brát vážně. sm17

D4ve
    Člen

nexxie: co? penize hybou svetem sm3

nexxie
    Člen

[quote R4YNE8]Vůbec bych se nedivil, peníze dělají svoje sm15[/quote]
    achjo, co máte všichni s těma penězma, fakt vás nechápu.. jinak se zbytkem názoru +1

R4YNE8
    Člen

Takový propad Simona Pattersona mě překvapil, čekal jsem, že si i dokonce polepší oproti minulému roku o pár míst. Tyas šel taky bohužel hodně dolů.

Jinak k tomu hlasování.

Pravděpodobně hlasovalo hodně lidí (převážně pubertálních příznivců) pro Davida Guettu z odkazů na FB, které tam sdílel. Jeho počet fanoušků na FB, jak se výše psalo, se nedá s jinými vůbec srovnávat. Jeho popularita je dána hlavně tím, že ho hrají skoro na každém komerčním rádiu a dělají z každého jeho „výtvoru“ hit. Velká reklama pro něj. Třeba takového Armina slyším minimálně, spíš jen z Danceradia, které si pustím na internetu. Už je taková doba no, bohužel.

Nedávno mě pobavil článek o tom, jak se chce stát Paris Hilton královnou house music a že jí má údajně pomáhat právě David Guetta. Vůbec bych se nedivil, peníze dělají svoje sm15

[b]Souhlas s Star_Guitar[/b]

Anonymní uživatel
    Host

Vím, že tu asi FB nesnášíte..ale tak..malá nápravička. Kdo ho má, http://www.facebook.com/event.php?eid=299547340071741 top100 po našem 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 154)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.