TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag Top 100 2007 Hlasování otevřeno

• Toto téma obsahuje celkem 476 odpovědí. Do diskuze (82 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 481)
  • Autor
    Sickboy
    Člen

Já jím budu za týden. 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak se musim pochlubit, sem (šťastným? :D) majitelem výtisku djmagu s výsledkama ankety:-)

Magico
    Člen

dukelak: a bere jen deset korun na hodinu:-D

dukelak
    Člen

pan Lorenc už ale takhkle postavil 3 baráky :´-))

Paya
    Člen

A jako když byl Lawrence očištěn, tak proč v tom žebříčku není?
    Zajímavé, protože jestli by mu to očištění k něčemu mělo být, tak by ho neměli vyhazovat (hlavnějde o pozici někde v první desítce, kterou promotéři nepochybně dobře zaplatí …)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak mezi tím je celkem rozdíl… těžko říct, jestli hlasovalo třeba míň lidí než loni nebo tak, ale co se zdá být hodně pravděpodobné, je to jejich navyšování hlasů. Svůj zdroj prozrazovat nebudu a samozřejmě se za to nemůžu 100% postavit, ale tvrdit něco ve stylu ‚tak a teď ten hodný DJ Mag zametl s podvodníky‘ mi přijde víc než naivní.

Ratty01
    Člen

„…..dodala téhle anketě určitou kredibilitu, kterou s roky ztrácí…“

jinak sorry, místo kredibility jsem uvedl popularita.. :o))) možná jsem to špatně pochopil, ale přijde mi, že si to myslíš, podle tvých psaných slov….

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Kde jsem řekl, že anketa ztrácí na popularitě?

Ratty01
    Člen

Andrews: Netrvdim, že se tady chci s někým „držet za ruce“, jen si ale myslim, že tvoje reakce jsou trochu přehnaný a lehce urážlivý. Možná by to chtělo trochu kulturu vyjadřování a určitej respekt k ostatním.

Celkem by mě zajímalo, odkud bereš jistotu, že anketa ztrácí na popularitě? Máš to někde potvrzený?

Vzhledem k tomu, že anketa je celosvětová, tak mi tyhle řeči přijdou hodně spekulativní.

SHP
    Člen

domací britští djs jako Andy Moor, Emery nebo Hardwick všichni nasockovaní už pár let v top 30, což je zřejmě taky způsobeno víc než dobrými kontakty.

Zajímavá úvaha

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ratty01: Neboj, nebráním vám v tom, abyste se tu všichni chytili za ruce, řekli si jak se máte rádi a do jednoho spolu souhlasili

Jinak ty tzv. ‚podvody‘ jsou k smíchu, vzhledem k tomu, že DJMag sám manipuluje s výsledky, je to jako když děvka křičí do světa, že je čistá panna. Byla to jenom zástěrka a mediální hra, která má sloužit k tomu, aby dodala téhle anketě určitou kredibilitu, kterou s roky ztrácí.

Lawrence byl ‚očištěn‘ jen pro to, že když pak požadoval nezávislý audit hlasování, DJ Mag se zalekl a nakonec od těch velkohubých oznámení ustoupil. Oni manipulují s počtem hlasů, uměle ho navyšují, aby bylo vidět, že se o to někdo zajímá (a aby anketa vypadala věrohodněji), navíc domací britští djs jako Andy Moor, Emery nebo Hardwick všichni nasockovaní už pár let v top 30, což je zřejmě taky způsobeno víc než dobrými kontakty.

Jen se tím proboha nenechte oblbnout.

Ratty01
    Člen

souhlas s Paldou :´-))
    Je to trochu o ničem spekulovat o podvodech.. Zkrátka to tak je a basta :´-))

SHP
    Člen

Tahle akneta je dobrá a kvituju s povděkem, že si dali pozor na podvody….

Ratty01
    Člen

1) Armin – zasloužil si vítěztví
    2) Tiesto – ikdyž ho mám rád, tak si myslím, že by měl být trochu dole (tak kolem 10. místa)
    3) Digweed – pro mě velká neznámá, tak jsem na něj zvědavej :o)))

Andrews: mám z tebe trochu pocit, že sem lezeš jenom proto, abys ústavičně napadal nějaký názory, popř. poučoval… Baví tě to? :´-))

Palda61
    Člen

Já bych tohle už vůbec neřešil :oD.. Prostě vyhrál Armin, gratuluju, ale že bych se hádal, proč tam je někdo, kdo tam podle mě být nemá? Tak to fakt ne 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 481)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.