TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag Top 100 2007 Hlasování otevřeno

• Toto téma obsahuje celkem 476 odpovědí. Do diskuze (82 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 481)
  • Autor
    M.i.k.e
    Člen

souhlas s Andrewsem…Digweed tam jednoznačně patří…i když bych osobně uvítal,aby se prohodil se Sashou…a taky si nemyslim,že by Infektovaný Houby neměli na top10…psytrance sice neni muj styl,ale zrovna houby sou ve svym oboru top a fandů budou mít rozhodně hodně…

BoRo
    Člen

no to snad jeste tak nejak uvedomujeme,ale stejne 3 mistu neverim.i sasha by mohl byt vys nez on,asi radio rozhodne. Nevidel jsem tam ani Kroechera ani 16 bit lolitas ani Liebinga.Se este kouknu

Sq4Raa
    Člen

Já nikterak nezpochybňuju jeho kvality. Naopak. Jen jsem si myslel, že popularita Tiesta, Armina a Paula je nesrovnatelná s popularitou Digweeda, Sashi apod. …

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Uvědomte si, že trance není začátek a konec EDM, to je přesně problém většiny z vás.

Digweed měl fantastickej rok s úspěšnejma kompilacema Transitions a hodně jezdil po světě.

Sq4Raa
    Člen

Nesedí mi Digweed před Dykem. Rozhodně by mě to minimálně překvapilo 🙂

milan
    Člen

Já mám za to, že někdo do světa vypustil spekulace a zítra všechno bude jinak….ikdyž ta první trojka by se mi líbila.
    Paya – Deadmu5 asi nebudou v top 100, spíš bych viděl snad v top 50 Toma Colontonia.

Starf
    Člen

moc se mi to nezda, uvidime az vyjde ofic… houby sou sice dobry a hodne, ale nerek bych, ze maj na to dostat se na 9. misto

Paya
    Člen

hehe, ta diskuse pod tím je taky veselá … jj, už Tigi upozorňoval na ten Astrix překvapivě vysoko … dále je fakt, že je tam překlep ve jménu Kleinenberg, což působí nevěrohodně … mnoho lidí tam postrádá Deadmau5

jenže to vše ještě neznamená, že to je fake (překlep se vloudí, vzestupů a pádů už bylo hafo …)

BoRo
    Člen

tak to je jako konecne? fakt?:-/ den na ho..no
    mel jsem si aspon vsadit se Sickboyem ohledne Slavii

Paya
    Člen

áha, díky K1aptchovi, bylo to na tom nejjednodušším místě, což mi search neukázal :oD:oD

zde

Sq4Raa
    Člen

Nuld@ & Paya: Snad to je fake 🙁 :oD

Paya
    Člen

K1aptcha: tam jsem zamířil jako první, ale prohledávám thready a nějak opomíjím asi ten správný

K1aptcha
    Člen

nápověda… TRANCEADDICT

Paya
    Člen

M.i.k.e.: musím souhlasit, jestli je to fake, dal si na tom někdo záležet

Paya
    Člen

Nuld@: bylo by to šílený, viď 🙁 stále věřím, že to může být jinak …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 481)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.