TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag Top 100 2007 Hlasování otevřeno

• Toto téma obsahuje celkem 476 odpovědí. Do diskuze (82 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 481)
  • Autor
    Charlii
    Člen

1. AVB
    2. PVD
    3. A&B
    4. FC
    5. Tijs

🙂

nyana
    Člen

Nemam vacsi, prislo mi to v spam maily od Dj magu.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Haha, MB to před chvílí postnul na TA. Nemáte větší verzi toho obrázku?

nyana
    Člen

[img]http://img.photobucket.com/albums/v603/nyana/djmag.jpg[/img]

ceero
    Účastník

shp : z hardtranceu to prajem hlavne yojimu biomehanikovi, ten sa minuly rok prepadol az na nejake 80 miesto a to je fakt skoda …..

SHP
    Člen

Já bych přál Sanderovi Van Doornovi místo v top ten, zaslouží si to. Marcelovi Woodsovi taky přeji lepší umístění, než loni, ale tady to vidim spíš na propad. Hardtrancovým DJs jako Scot Project, Bas & Ram, Yves DeRuyer bych přál také vyšší umístění. No a samozřejmě budu rád za jakékoliv umístění libovolného hardstyle i hardcore (tady obzlášť, ty se tam nedostávaj) DJe v celé 250se.

prochi
    Člen

ale zajimavy je že tijs je další den v USA…..jasne,tohle zvladne ale tyhle prelety pres ocean,casovy posuny…..prijde mi ze vetsina djs kdyz se vraci do evropy nebo prelita pres ocean tak si da par dni oddych na aklimatizaci……..

ale rozjizdime tu spekulace……brzy budeme moudrejsi

bob
    Člen

A budou zas dávat někde live přenos?? Loni nebyl, ale předloni to byla jízda:-)

prochi
    Člen

nebo to taky znamena že dyk je ze hry pryč…..

milan
    Člen

Jen mě tak napadlo, když Dyk zrušil své vystoupení v UK kvůli zánětu v uchu, tak co když vyhraje on. Kdo vystoupí místo něj? „Druhé místo“?:oD Nebo to zrušil schválně kvůli tomu, že má zahrát na vyhlašování?;-)

prochi
    Člen

ale pokud ten armin vyhraje tak me to o to vic bude mrzet ze jsem si prece jen neudelal vylet do londyna na vyhlaseni………protoze clovek by se tam dostal do 3000 Kč,vstupny je symbolicky 7 liber(280 Kč) a dalsi utraty by byly asi vetsi ale o zavratny castky by neslo…..a doprat si armina a dalsi kupu luxusnich djs v klubu by bylo uzasny….ale asi bych se vyvrátil kdyby prede mnou vyhlasili tiesta….. :_)

iamek….myslim že o pulnoci….pisou ve stredu…..

iamek
    Člen

Kdy se to vyhlasuje?

prochi
    Člen

jee ja bych si pral armina….ale nevim proc neverim tomu….ale souhlasim že jsou letos v kurzu above & beyond,sander van doorn,menno de jong a muj cerny kun je john o’callaghan…..

milan
    Člen

Můj tip
    1, Armin
    2, Dyk
    3, Tijs
    4, Ferry
    5, Above and Beyond
    a čekám nějakýho elektro djje v první top 10

Natix
    Účastník

Souhlas se Sickboyem.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 481)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.