TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag Top 100 2007 Hlasování otevřeno

• Toto téma obsahuje celkem 476 odpovědí. Do diskuze (82 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 18 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 481)
  • Autor
    kreeki
    Člen

já věřim že se armin dočká B-] a přeju mu to 😀

ceero
    Účastník

ja mam zase strach ze to bude znova dyk %-)

prochi
    Člen

ja mam opravdu velky strach ze letos to bude tiesto…..bojim bojim….to uz jste slyseli ze jeho vystoupeni je vyprodany?uuu tolik diskantu pohromade :_)

corsten30
    Člen

1–Sasha
    2-John digweed
    3-eddie haliwell
    4.spooky

5- f.corsten
    ale aj tak to viem ze to vhyral bud pvd alebo avb

Dexx
    Člen

Už za 6 dní budeme vědět, kdo umí podvádět líp než Lawrence a The Flash Brothers. X:-)

milan
    Člen

Jak byste pochopili tohle. Na FTB píšou, že zdiskvalifikovali Christophera Lawrence, kvůli tomu, že z jedné IP adresy někdo pro něj záměrně hlasoval 50x viz článek: http://www.ftb.pl/news/52496_0_1/dj-mag-top-100-zdyskwalifikowani.htm , zatímco na stránkách Christophera se píše, že se vše vyjasnilo a Christopher může být zahrnut do letošní top 100. viz http://www.christopherlawrence.com/ Navíc zarážející, že pro Flash Brothers bylo taky hlasováno několikrát z jednoho pc (viz reakce managementu Christophera na FTB v článku) a nikdo s tím nic neudělal….Tady někdo asi závidí co?:oD
    btw už za 6 dní známe výsledky:oP

mun
    Člen

Je to fakt, ta anketa je dost neobjektivní a to hlavně kvuli těm onanistům, kteří hlasujou pro svý oblíbence několikrát.

Paya
    Člen

+2 Dexx 😉

ceero
    Účastník

ta anketa je totalne neobjektivna, staci si pozriet diskusiu, tretina ludi tam hlasuje na sposob 1.tiesto 2.beny benassi 3.atb

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ceero: musim říct, že až do letošních creamfields sem o něm taky neslyšel.. ale na creamech sem prozřel, něco takovýho sem na party nezažil, já si připadal, jako když mrtvole někde vdehne život.
    a navíc, oni pro něj hlasujou amíci, že neni známej v evropě (potažmo čr), neni argument, proč by nemohl bejt v top 5..
    rozhodně se mi ale nelíbí ta aféra, resp případnej podfuk..

a taky to svědčí o tom, jak bylo řečeno někdy na začátku, že je to anketa velice neobjektivní

ceero
    Účastník

ale ked si to tak zobereme tak lawrence je snad jediny dj ktory neni v top 10 vdaka svojmu menu

Mě to taky připadalo divné, že by se amíci zničehonic začali takto prosazovat. Ale v případě Lawrence mi to vůbec nevadí B-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

třeba se prvních 20 míst vyškrtne a jako #1 se bude brát #21 :_)

Hugoboss
    Člen

Chudák Dj Mag, chce dělat dobrou věc, ale dneska se už skoro ničemu nedá věřit… :-/:_)

ceero
    Účastník

😐

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 481)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.