TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag Top 100 2007 Hlasování otevřeno

• Toto téma obsahuje celkem 476 odpovědí. Do diskuze (82 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 481)
  • Autor
    Nulda
    Účastník

+1 Dexx :oD

Dexx
    Člen

Jestli vyhraje někdo jinej než Dyk tak je to podvod!!!!! Snad krom Schulze. :oD:oD

ceero
    Účastník

tiez si nemyslim ze lawrence a dan su zli ale fakt je to dost podivne ze prvy krat co sa objavia na viditelnejsich prickach djmagu tak je to rovno top10 …. nechcem spochybnovat ich kvality ale rozhodne je tu ovela viac inych osvedcenych mien ……. trebars taky johan gielen minuly rok nebol ani v top100 a podla mna by si zasluzil byt minimalne v top20

Damph
    Člen

Nevím proč by nemohli patřit mezi špičku. Zvláště pak když se podívám kdo je před nima :-/ Aspoň co se týče kvality teda :´-))

Magico
    Člen

Souhlasím s Freezerem, taky se mi zdá podivný, že byl v top 5…popravdě jsem tohle jméno zaregistroval poprvé letos, pro mě neznámé jméno. Nechtěl bych zlehčovat jeho kvality to rozhodně ne, ale podle mě nepatří mezi tu absolutní špičku:-!

Nulda
    Účastník

:oD:oD:oD BoRo: drz nadrz nebo me taky odhalej :´-))

BoRo
    Člen

u spicek je jasny ze se primhouri oko.Treba takovej Nulda:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

naživo ho neznám ,ale setů jsem slyšel habaděj…ale prostě mi nepřijde tak známej aby byl v tom 5, já ho taky znám jen asi rok, no nevim, nebudu soudit já jsem jen home listener 🙂

SHP
    Člen

Já ho slyšel jednou a když jsem měl možnost jít na něj podruhý, tak jsem radši vynechal……

Sq4Raa
    Člen

Freezer: Kdybys Lawrence slyšel, mluvil bys jinak 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hm docela bych tomu i věřil, že Lawrence a Dan podváděli, IMO to taky nejsou DJs hodni top 5…ale jen můj názor…

AZiL
    Účastník

hehe to je vostry co se pise v clanku…mozna tisto ma lepsiho programatora na skripty :)))

BoRo
    Člen

ja chci senzaci! chci chci chci!!!

Sq4Raa
    Člen

Já jen, že píšeš Pryda, tak jsem to chtěl upřesnit…

PePe
    Člen

Squara: jj ja to vim neboj že ne:-! jeho armed začinalo hodne djs ve svych setech:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 481)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.