TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag Top 100 2007 Hlasování otevřeno

• Toto téma obsahuje celkem 476 odpovědí. Do diskuze (82 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 481)
  • Autor
    ceero
    Účastník

PePe – tak z tej tvojej top5 mam rad akurat tak angella :oD ja by som to chcel takto :

1. Armin (nehlasoval som sice zanho ale myslim ze by si to uz konecne zasluzil)
    2. Johan Gielen – trancova stalica, ale stale ma co ponuknut, nazivo je neskutocny
    3. Hernan Cattaneo – pre mna po technickej stranke najlepsi dj na svete, v roku 2005 bol tusim 7., 2006 priblizne 15, teraz dufam ze to vyjde s top5 :´-))
    4. Sander Kleinenberg – jeden z mojich top all time djov
    5. Markus Schulz – no toho by som si v top5 dokazal predstavit B-]

Sq4Raa
    Člen

To jooooooo 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

a ten hraje jak drak…

Sq4Raa
    Člen

PePe: Pryda je projekt Erica Prydze….

PePe
    Člen

Pro me jasne:

1. Paul Van Dyk – jak nekdo řika hraje hala bala ale mi se to proste libi jako producent nejlepši.Mam toho človička proste rad

2.SVD – chci aby byl v top 5 jeho akce jsou zažitek ktery by mel každy zažit. A navic fajn človek

3.Steve Angello – na neho každy zapomina jeho dva sety ze srpna opravdu pro me zažitek. Sety mely dej a navic steve ma neskutečny styl.

4.Pryda – jeho songy jsou naprosta parada co song to pecka. Sice nevim jak sklada sety ale myslim si že o pekny poslech nebude nouze

5. Sebastian Leger – jeho hudba me absolutne dostava. Ma to ten spravy švunk:´-))

Vim že to tak určite nedopadne ale hlasoval jsem podle sebe podle mojeho stylu a v žadnem připade tam nechcu tiesta a takove jemu podobne……Ti co na akci ničim nepřekvapi proto třeba PVD jasna 1

ceero
    Účastník

ja typujem ze to zas vyhra dyk 😐 no nic aj horsie veci sa stavaju ….

BoRo
    Člen

Nulda bude viset na pranyri:oD Shame:oD

DOOSOT
    Člen

osobně bych to přál Paulovi
    dále Arminovi a umístění v TOP5 přeju Marcovi V a duetu Gabriel & Dresden
    a co se týče našich zástupců Tak je pro mě #1 LUCCinkA, kéž by se slušně umístila:-)

M.i.k.e
    Člen

inferno : sem to nemysel vazne:-D…uprimne by mi prislo divny,kdyby vyhral zrovna Prophet (a nebo jakej koliv hardstyle DJ…jen at to pekne zustane takhle…aspon se na hardstylu nebudem muset probijet 15 letejma pubertakama:oD:oD

Last
    Účastník

Mno, ja hlasoval takhle 🙂

1. Sander van Doorn
    2. Menno de Jong
    3. Mason
    4. Johnny Rizk
    5. Armin

inferno
    Člen

M.i.k.e

Mně je popravdě úplně jedno, jak se umístí třeba The Prophet, mně stačí, že mě vždy výborně baví. Kdo tomu trošku rozumí, tak ví, co už dokázal, a jsem moc rád, že ho neznají 15 leté puberťačky..

Jinak letos jsem kvůli časové tísni zapomněl hlasovat, jen jsem se chtěl Nuld@ zeptat, jestli ho pak výhra těší. Mě by netěšila 😉

M.i.k.e
    Člen

Nuld@: inferno tohle nebere…kuli takovejm jako ty totiz nikdy nevyhraje The Prophet:oD:oD:oD

Nulda
    Účastník

inferno: jasne ze je to nefer, ale na svete je mnohem vic veci, a horsich ktery jsou nefer, takze bych to tak neresil. navic v mym okoli jsou lidi kteri by hlasovali ale nemuzou a videj to podobne jako ja, pac jim porad neco poustim do jejich zvukovodu napr. v aute az se jim to zacne libit :oD takze to je za ne :´-))

zeleenda
    Člen

1. Ferry Corsten-no comment prukopnik (kdyby takovejch umelcu bylo vice)
    2. Above & Beyond – squela produkce,cistoktevnej trance sound….Takovej jakej mam rad
    3. Matt Darey – sice uz to nejni to co to bejvalo,ale pro tohodle pana mam slabost..
    4. Aly&Fila – produkce famozni,neskutecne energicky sety preju jim uspech.
    5. Solar Stone – Opet famozni produkce jejich Seven Cities asi navzdy zustane moje Num.1

Jinak se da predpokladat,ze Sander Van Dorn bude zatracene vysoko….
    Muj tip:
    1:Armin
    2.PVD
    3.Tiesto
    4. Above & Beyond
    5.Ferry Corsten
    6.Sander van Doorn
    7.Christopher Lawrence
    8.Sasha
    9.John Digweed
    10.Deep Dish

inferno
    Člen

Nuld@

A to máš pak radost z výhry svého favorita, kterého podporuješ nefér?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 481)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.