TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag Top 100 2007 Hlasování otevřeno

• Toto téma obsahuje celkem 476 odpovědí. Do diskuze (82 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 481)
  • Autor
    aattbb
    Člen

Jednoznačně a zaslouženě je 1.!!!!ASOTy jsou perfektní a měl jsem i tu čest zažít Armina naživo na Sensation White.Takže pro mně za letošní rok jasné #1!!!!

Starf
    Člen

infinity: jj, hrajou spis live acty, co si pamatuju nejakej zaznam z Izraelsky TV, tak pult sem tam nikde nevidel

tady sem to nasel na youtube

deivis napsal(a):
    ——————————————————-
    > Co mě ale překvapuje je Astrix.. Kdo o něm slyšel?
    > V Izraeli je koukam docela silná zakladna fanoušku
    > ankety djmag 😀

Tento chlapík je takový psytrancový Tiesto, populární nejen v Izraeli ale dnes už po celém světě. A jelikož u nás je psytrance zakopán hodně hluboko (neboli undergound), tak proto těch fandů u nás moc nemá. Tím pádem ho tu nikdo nezná 😉

Jinak ještě k těm Infected Mushroom, nejsem si vůbec jistý jestli hrají DJ sety. Co jsem je viděl, tak to bylo live vystoupení připomínající spíš rockový koncert. A to nemyslím nijak špatně, byli výborní.

A ještě poznámka k Digweedovi. Nezapomeňte že DJmag je britský časopis. Velký počet hlasujících byl určitě právě z ostrovů. A Britové jsou v tomhle trochu patrioti, Holanďani to tam vždy měli o neco těžší.

bob
    Člen

2PULPI: OK, já se nechci hádat, jenom bych připomněl, že PvD je snad jedinej DJ, kterej nemá zapotřebí keců okolo, pamauju na hafo párty, i v zahraničí, kde Tijse, AvB, Oakenfolda, ale i jiný šmudly představovali jako DJ číslo jedna (a v DJ Magu číslo jedna nebyli), zato PvD si na takový věci nepotrpí, zkrátka nepotřebuje lasery, ohňostroje a řeči o tom, že je nejlepší, on to zkrátka dokáže svym setem. Jinak ještě abych uvedl do reality to číslo jedna, nakonec i PvD letos nějaký ceny pobral…DJ Mag totiž neni jediná anketa světa a pořád si tak může říkat DJ č.1…ale to je irelevantní hodnocení, jde o to, jestli se mi hudba líbí nebo ne a PvD je a bude vždy č.1..tečka. No snad jen ještě bych dodal, že PvD jel od začátku svůj styl, mám někde stáhnutej jeho první set v USA..menuje se to Who is PvD z nějakýho 93..a to byla doba, kdy trance do fóra nepatřil a hafo lidí si z něj dělalo blázny, ale holt dokázal, že na to má a i když se léta tvrdí, že už jen vykrádá sám sebe, pořád má co nabídnout, byl průkopníkem živýho hraní z noťase, teď už hraje na dvou, přidává klávesy, prostě se vyvíjí a teď už fakt končim

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dance-girl: No ano, ono to celé byla perla.

dance-girl
    Člen

Já se teda u příspěvku DjDkDava musim pozastavit nad timhle:

Jsou nektere veci co me obrovsky prekvapili…….
    09 – Infected Mushroom (tak o tech jsem v zivote neslysel ani piiiiiiip…….) %-)
    62 – Menno De Jong (cekal jsem o o dost vis, ale i ta 62ka je pekna, pristi rok se posune urcite razantne vis) :´-))

Nulda
    Účastník

tak nam zvitezil rozpustily mladik :oD:oD:oD :_) %-)

corsten30
    Člen

podla mna je sasha milion krat lepsi ako Aab

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dyť tohle neni anketa trance dj mag top 100..
    nejsem znalý poměrů v UK, ale vsadim 3 chlupy, že víc britů hlasovalo pro sashu než pro above and beyond

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dkdkdkdkdave: Já a rozrušenej? Ale kdeže, v porovnání s těmi tvými třemi otazníky a smajlíkem navrch lehce blednu. :´-))

DjDkD@ve
    Člen

to Andrews:

Musim te ulidnit, chapu vyznam slova anketa, to jen pro vysvetleni, protoze te to ocividne velice rozrusilo a ja rozhodne nechci mit na svedomi, ze z toho dostanes infarkt, nebo dokonce mrtvici :oD

Nepopiram, ze je Digweed schopny umelec, ale proste mi na tretim miste moc nesedi, tot vse……

to Paya & Sq4Raa:

Nejak jsem ho v lonskem vydani prehledl :oD

Paya
    Člen

milan: Lange nás naživo dost zklamal a K&A oproti loňsku klesli o 9 míst
    D@ve: Andy Moor zůstal na svém, jak říká Sq4Raa, bohužel

SHP
    Člen

2 Andrews: Je to jeho osbní názor! Nikdo Digweedovi neupírá jeho um, i když jde mimo mě. Tenhle člověk udělal pro EDM hodně. To, že někdo nechápe, že venku je to mnohem uznávanější a populárnější DJ nebo s tím nesouhlasí je jeho věc. Proč ho shazuješ větou, že nedokáže pochopit význam ankety? Nauč se slušnému chování!!! 🙁

Sq4Raa
    Člen

Moor byl 30. už minulej rok.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

DjDkD@ve napsal(a):
    ——————————————————-
    > 03 – John Digweed (proc???) %-)

Protože pro něj asi někdo hlasoval. Nebo jsi ještě nedokázal pochopit, co znamená, když se řekne ‚anketa‘?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 481)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.