TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag Top 100 2007 Hlasování otevřeno

• Toto téma obsahuje celkem 476 odpovědí. Do diskuze (82 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 481)
  • Autor
    Paya
    Člen

hellman: tak to já taky, ale z toho, že Nuld@ hlasoval pro Krále třikrát, mám taky moc dobrej pocit 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

aha, já hlasoval jednou, pro dobrej pocit

Nulda
    Účastník

staci mit vic mailovych adres a zahlasovat si vickrat, ja mam treba pracovni, soukromej a soukromej anonymni mail…. ale stejne byl na prvnim miste vzdy kral :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jak si jich tam nacpal tolik??

Martin Gredner, Armin van Buuren, Above & Beyond, Aly & Fila, Sean Tyas, Daniel Kandi, Ferry Corsten, Kyau and Albert

SHP
    Člen

ceero: V roce 2004 byla Lady Dana 29. 😉

ceero
    Účastník

ja len dufam ze do top10 sa dostane hernan cattaneo, gielen do top50 (aj ked minuly rok nebol ani v top100 :-/ ) a do top 100 sa dostanu aspom jeden-dvaja hardstyle dji, minuly rok bol na tom z hs najlepsie technoboy B-]

Dexx
    Člen

Kua Prydz… já zapomněl… 😐 Chci zpochybnit hlasování! Já jsem se spletl. Jsem pro jeho opkaování! :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kua fleming, já zapomněl.. no ale on by určitě stejně neměl radost z toho, že dostal hlasy

SHP
    Člen

2 Honzátos: Dykův nezáživný set a na prvnim místě Schulz? :oD

honzátos
    Člen

Tak já jsem to polepil takhle:
    1. MARKUS SCHULZ
    2. GIUSEPPE OTTAVIANI
    3. SANDER VAN DOORN
    4. ABOVE & BEYOND
    5. ALY & FILA
    (Chtěl jsem tam dát Dyka, ale za ten nezáživnej set teď v T-Mobilce jsem ho vyhodil):-)

Mhm, tak jsem to prošvihl 😐

Hlasoval bych asi nějak takto: Fleming, Lawrence, Corsten, TV, Ace Ventura – ale teď už je to jedno :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kontrolní otázka, kdo hlasoval pro mě?! :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já nakonec takhle
    paul van dyk, will holland, dj precision, ottaviani (za sobotu, třeba bude mít radost :D), menno de jong

BoRo
    Člen

Dj Boro! Hlasovat se nebude pro Filo a t.p. ale pro Anthem(dj). Vyhraje van Dyk

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 481)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.