TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag Top 100 2007 Hlasování otevřeno

• Toto téma obsahuje celkem 476 odpovědí. Do diskuze (82 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 481)
  • Autor
    Showman
    Člen

Tak Shog má s trancem společnýho docela dost.

Určitě znáš jeho projekt Shog’s 2 Faces, tedy ten více trancovější. Prorazil trancovou scénu v Severním Německu (Hamburk) a jeho remixy např. hráli jak Armin, Ferry (Kuffdam & Plant – Dream Makers SHOG’S 2 Faces mix; nebo Stranger on This Planet), tak i PvD (Beam – Silent Tears 2 Faces Dub mix). A pokud vim, hrál ho i Woody van Eyden na Nature One (Make the Sun Rise). A Tigi má pravdu, je tam i hodně stylově jinejch DJs :oP

Takže na Shoga mi nešahej:-D;-)

dance-girl
    Člen

:oD:oD:oD ještě, že se nedá hlasovat pro Erica Lumiera…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no abysme se nedivili, třeba to letos vyhraje Dj Bobo

K1aptcha
    Člen

mě zajímá jak dopadnou Filo & Peri :-D:_):oD

dance-girl
    Člen

Já myslim, že Nr.1 bude tentokrát Tiesto…

Natix
    Účastník

Já hlasoval následovně (už dřív, ale nevím, jestli se hlas započítal, protože mi nedošel potvrzující mail.:-|):
    01. Armin van Buuren
    02. Airwave
    03. Gabriel & Dresden
    04. Ferry Corsten
    05. Eric Prydz

Jinak si myslím, že Armin se konečně dostane na #1. Sander van Doorn určitě půjde nahoru, asi taky Tyas a Aly & Fila. Markus Schulz by se mohl dostat do Top 10.

Každopádně za měsíc uvidíme.B-]

BoRo
    Člen

JO! Italomafia!

BoRo
    Člen

asi Shulz prodere se nahoru.

TIGI
    Člen

A kdo rikal ze se ma hlasovat pouze pro trance DJs ? V prvni stovce sem napriklad videl Gigi d Agostina nebo Bennyho Benassiho.

iamek
    Člen

Ja vim jake bude prekvapeni… TomAngel psal vsem svym pratelum na libimseti a icq a bude v prvni stoovce :D…. ty 3,14co 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

žádný zázraky čekat nemůžem, první 3 místa se asi nezmění, možná se akorát prohodí tiesto s arminem a pak ještě tipuju, že se letos do top 10 dostane SVD…

jinak tranceboy je koukám dobrej vtipálek, když píše Shog toho udělal pro trance hodně :_) co že to má ten Shog s trancem společnýho? já bych řekl že jen jeden track (Remember December) a to ještě s odřenýma ušima…

dance-girl
    Člen

Jo, třeba že Dyk nebude vůbec v první desítce :oP
    Kdy to maj vůbec vyhlásit?

milan
    Člen

Tak nám ukončili hlasování. Jsem zvědavej na výsledky:-P…doufám, v nějaký překvapení:oP

SHP
    Člen

Taky sem chtěl připomínat, tak alespoň napíšu, jak hlasovala moje drahá polovička,

Gabriel & Dresden
    Sander Van Doorn
    Scot Project
    Johan Gielen
    Zany

Sabotek
    Člen

Malá připomínka :´-)) Na hlasování už máte jenom 2hodiny 22minut a 22 sec , kdo nehlasoval tak má ještě šanci 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 481)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.