TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag Top 100 2007 Hlasování otevřeno

• Toto téma obsahuje celkem 476 odpovědí. Do diskuze (82 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 481)
  • Autor
    kreeki
    Člen

v každém bodě, slovo od slova, souhlasim s Davem :-O

DjDkD@ve
    Člen

Ja jsem celkem spokojen, Armin je muj favorit :´-))

Co se sesupu PvD tyce, tak jsem to trochu cekal, protoze dle meho nazoru ma celkem nevyrovnane vykony…….

Jsou nektere veci co me obrovsky prekvapili…….
    03 – John Digweed (proc???) %-)
    06 – Above and Beyond (pekne, velmi pekne – uplifting rulezzzzzzzz) :´-))
    09 – Infected Mushroom (tak o tech jsem v zivote neslysel ani piiiiiiip…….) %-)
    12 – Paul Oakenfold (velmi smesne, toho bych odstranil nekam za top 50) %-)
    30 – Andy Moor (velke prekvapeni (pozitivni), nevim ted kolikaty byl loni, ale na 30. miste jsem ho necekal……) :´-))
    62 – Menno De Jong (cekal jsem o o dost vis, ale i ta 62ka je pekna, pristi rok se posune urcite razantne vis) :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

TIGI napsal(a):
    ——————————————————-
    > Andrews: Daft Punk dj sety hrajou. Teda alespon
    > jeden znich (PLAY PAUL). Slysel jsem ho nazivo
    > 🙂

Play Paul je bratr jednoho z Daft Punku. Daft Punk dělají pouze live act.

ceero
    Účastník

vim ze to sem moc nepatri no ale i kdyz….uz vite vysledky DjMagu na letosni rok??ja jo …tak 1.je Armin van Buuren 2. misto Tiesto 3. toho ani neznam a az 4. je Paul van Dyk!!!!desny vysledky

:oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD
    ako moze niekto nepoznat digweeda a zaroven kritizovat vysledky ankety ?? :oD :oD

TIGI
    Člen

Paya: Taky jsem nejak nepochopil jak Oakenfold muze bejt takhle nahore. Pritom je to takovej traged :-!

Andrews: Daft Punk dj sety hrajou. Teda alespon jeden znich (PLAY PAUL). Slysel jsem ho nazivo 🙂
    Jinak souhlasim stebou ze do te ankety hlasuje spousta idiotu :o)

milan
    Člen

Paya – Mě spíš mile překvapil v anketě Lange a Kyau and Albert na docela dobrých místech..
    btw reakce kámoše na výsledky ankety: „Proč jsme na toho losera vůbec v září jezdili“?:_) no je vidět, že lidi, co se tomu nevěnují každej den tomu dávaj velkou váhu a berou to jako Slavíka, kde pořád vyhrává Gott:oD

Paya
    Člen

SHP: tak na sebevraždu to není 😉

Pulpi: no ale k smíchu to teda taky není :oD ad druhý příspěvek: myslím, že ho tak presentují především promotéři a management, a nevím, co je na tom špatného – kdo by to nedělal … a propos, tak teďka holt nebudou to číslo zmiňovat, no, nic víc :oD

milan: samozřejmě, já s Arminem nemám problém, z mého pohledu viz ASOT300 a Nature One 🙂 fňuk, fňuk, když ale tři místa, to je příliš drsnej pád -((-((-((:oD:oD:oD

Andrews: já tu anketu vidím jako průzkum veřejného mínění – z toho pak pochopitelně vyplývají všechny její zápory 😉

jinak pár mých comments – až čtvrté místo jsem nečekal … Corstenova dvě místa dolů mě mrzí … Guetta o 21. míst vzhůru je teda ještě víc, než jsem odhadoval … jak mohl tragickej Oakenfold postoupit, to nechápu … Schulz šest míst nahoru, bravo … Sander van Doorn o 17 míst nahoru, bomba … Axwell plus 60 míst, fantazie … Ronskiiii Speeed 43 míst vzhůru – tak hlasoval jsem ho třetího, ale tohle překvapuje i mě … na Fedde Le Grandovi je btw vidět, co se s popularitou děje, když DJ hraje na Sensations (totéž viz postup Guetty) … Woods není vůbec v první stopadesátce ;o( a ten vocas Yoji nám zmizel taky …

Showman
    Člen

hellman: jo jasný, vim 🙂 tak snad příště :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hellman: Díky, jsem chtěl napsat něco podobnýho.

Boha jeho, uvědomte si všichni, že tahle šaškárna nemá absolutně žádnou vypovídací hodnotu. Manipuluje tím DJ Mag, který odmítá nezávislý audit hlasů, protože jejich počet si sám uměle zvedá, aby vypadal, že se o tu anketu někdo zajímá, hlasy manipulují djs. V žebříčku jsou lidi jako Chemical Brothers, BT nebo Daft Punk, kteří snad v životě neodehráli jediný dj set. Do ankety hlasuje plno idiotů.

Ankety nikdy nedopadnou tak, jak chcete vy, a i kdyby ano, co to změní? Tohle se fakt nedá brát vážně.

Palda61
    Člen

Showman: tak tak :oD, jenže on není ani nikde v okolí 😐

Anonymní uživatel
    Neaktivní

showman: ale tohle neni žebříček talentů, ale popularity :-).. třeba já o shiverovi sotva vim

Sq4Raa
    Člen

Andrews: Imho přijde mi, že tihle Tiesto fans jsou jako mor. :oD

Dukelak: Já Ronskiho slyšel jen jednou na CF Poland a byl fakt skvělej. Ale 44. místo mi prostě přijde překvapivý…Asi má dobrýho programátora, jinak si nedovedu vysvětlit, proč hlasuje víc lidí pro Ronskiho, než pro např. Menna (pro ilustraci).

Showman
    Člen

škvára: heh, tak to soráč, ale teď aspoň každej ví pravdu, cos myslel :oD;-)

Palda61: jj, naprostej souhlas.. Taky mě to dost štvě, kdyby ho sem někdo dotáhnul, tak tam jdu snad i pěšky a bos :oD

hellman: no neřikám přímo v top50, ale na 100 podle mě rozhodně má, jelikož (alespoň pro mě) je to momentálně jeden z nejtalentovanějších DJů..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

škvára a andrews: hej se směju moc :D:D:D

dukelak: to je sice pravda, ale i on je se už dost vyčerpal v porovnání mimo euphonic

showman: kdyby byl shiver v top 50, tak se budu divit ještě víc, než třeba tomu ronskimu

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ta Jes-live act bude podle me hrat do 23:00..a pak Tiësto tak do 5:00 – 6:00 h.

z0mg!!

:oD

Tak to je mazec, zlatý trance.cz ještě.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 481)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.