TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag Top 100 2007 Hlasování otevřeno

• Toto téma obsahuje celkem 476 odpovědí. Do diskuze (82 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 481)
  • Autor
    Newman
    Člen

Natix: mně to říká tvůj podpis 😀

SHP
    Člen

Payo prosimtě, nepáchej sebevraždu…..

Ruuda
    Člen

nemate odkaz jenom na zvuk bez videa???? protoze jak se to kouse, tak me to zacina pekne s**t

Natix
    Účastník

Leosh:
    Chyba určitě bude u nich, několik minut mi trvalo, než jsem se jenom připojil. A něco mi říká, že mým pomalým připojením to asi nebude. :´-))

milan
    Člen

Leosh – Mě se to stává taky…
    btw Taky vidíte v tom klubu tak málo lidí, nebo je to kvalitou mýho monitoru?:_)

Leosh
    Člen

vyhlašovat se bude nejspíš okolo jejich půlnoci, po setu Sandera – tedy od 23:45 do 00:05 jejich času (tzn. o hodinu víc u nás), protože od 00:05 GMT hraje vítěz, tedy asi Armin:-D

taky se vám to video tak seká? při každém přepnutí kamery se to sekne, tak nevim, jestli je to mym pomalejšim připojenim nebo se vám to stává taky…:-/

Palda61
    Člen

nezájem :oD…je fotbal LM :oD navíc mi to nejde načíst, takže jsem mimo 😐

Natix
    Účastník

Tak už jsem se tam konečně dostal, GTR hraje docela dobře, ale video je lehce nuda. X[] Nevíte, co to teď zrovna hraje, znám to, ale nevybavuju si název…

A jak ono to vůbec bude fungovat, kdy se vlastně bude vyhlašovat?

milan
    Člen

Natix – Pro nejhorší případy to všechno nahrávám:oP…sice jenom zvuk, ale i to stačí ne?Doufám, že se mi to podaří useknout vždycky po určitě vhodné době.

Leosh
    Člen

mě to běží…:-D http://www.selfcast.com/MainRoom

akorát je tam uplně prázdno…:-/

Natix
    Účastník

Já se tam nemůžu dostat!:-( Nebo že by to byl záměr, výsledky vůbec neodvysílat? :oD

Leosh
    Člen

tak už mi to jede… ale na trance main roomu je nějakej beatbox…%-)

edit: no, tak gareth to už konečně rozjel:oP

milan
    Člen

Mě už to taky nejede:-(

Leosh
    Člen

heej… mě ta stránka s tim live streamem nejde nějak načíst…:_) asi to je přetížený:-(

Paya
    Člen

jestli je i tohle podvod, tak si na tom někdo dal opravdu až příliš záležet :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 481)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.