TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag TOP 100 – 2010

• Toto téma obsahuje celkem 133 odpovědí. Do diskuze (49 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel TIGI a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 137)
  • Autor
    hphondra
    Člen

450tka v Blavě byla nejvíc!!! Hned bych si ji dal znova! 🙂
    Nebo počkám na Armin Only do Blavy? :-)))))

armind
    Člen

hmm.. v tom videu su zabery aj z 450tky z Bratislavy.. sm11

prochi
    Člen

ale jo, vypadá,že má velkou radost 🙂 rozhodne lepší než slyšet něco podobnyho s francouzskym prizvukem, jestli mi rozumíte sm4sm15sm13

hectic
    Člen

Je to sračka, ale kdyby DJ Mag nebyl promotéři ani agentury DJů by se neměli od čeho odpíchnout při skládání LU a při stanovení ceny sm11 (alespoň nevim podle čeho jinýho by to dělali)

Showman
    Člen

Tak jako pořadí je opravdu o hovně, tomuhle se prostě nedá věřit a naštěstí to má každý rok stále menší odezvu u všech zasvěcených…

Jak řekl na FB Mike Shiver. Ke své 420. !!! pozici za rok 2010 (opravdu směšné umístění vzhledem k jeho kvalitám).

[quote-0]"Perhaps because I haven't spammed "VOTE ME" all over the place. Just can't be arsed with it really. For me it's about the passion for music, and if people enjoy what I do I am happy. Could't just be that bothered about what position i charte...d in dj mag. If I deserve to be up there in the top 100 I will get there one day, if I dont...i will remain down there. Simple as that. Thanks for the support tho! :)[/quote-0]

Anonymní uživatel
    Host

dejte to do – Off Topic: Pro Zasmání

Kamca_
    Člen

a mě Leon spadnul 🙁 achjo …

nexxie
    Člen

2 znepokojující věci ohledně DJ no.1 :
    1.) Armin už není jako „trance and progressive dj“ ale jako „Trance and progressive, with a slight touch of house.“
    2.) Armin a Guetta mají společný TOTY : SHM – One

sm8

[quote DjDkD@ve]Tak aspon ze ten z toho Gheta neni prvni sm15[/quote]

Počkej příští rok… Složí „I gotta no feeling“ a bude to.. sm0
    Možná to bude znít jako tohle:

DjDkD@ve
    Člen

Tak aspon ze ten z toho Gheta neni prvni sm15

D4ve: Upřímně jsem Baguettu s tím počtem přátel na FB čekal jako prvního letos.. Tak třeba bude příští rok ještě něco,
    co překoná I gotta feeling.. sm0 Překvapil mě ATB – 11. místo.. Nějak nevím za co. a Dash Berlin na 15. místě jako newcomer taktéž..
    Ale tak co, producenty má asi docela šikovný soudě dle úspěchu u lidí.. Stejně je tuta anketa o jedný věci..

D4ve: Upřímně jsem Baguettu s tím počtem přátel na FB čekal jako prvního letos.. Tak třeba bude příští rok ještě něco,
    co překoná I gotta feeling.. sm0 Překvapil mě ATB – 11. místo.. Nějak nevím za co. a Dash Berlin na 15. místě jako newcomer taktéž..
    Ale tak co, producenty má asi docela šikovný soudě dle úspěchu u lidí.. Stejně je tuta anketa o jedný věci..

D4ve
    Člen

hm, zajimave sm3 Buraka uz by mohl konecne nekdo sesadit, a nemluve o tom, ze ten kreten skoncil druhy sm13 sm15 Abovaci to nemaj zaslouzene, a celkem se divim, ze Schulz je pokazde osmy a Sander uz neni ani v top 10 sm9

TIGI
    Člen

Dnes v noci proběhlo ofiko vyhlášení
    výsledky [url=http://www.djmag.com/top100?page=1&year=2010]zde[/url]

hectic
    Člen

1. Gareth Emery – za špičkovou produkci a kvalitní sety
    2. W&W – produkce a řeznický sety
    3. Stoneface & Terminal – produkce
    4. Dash Berlin – set z Blavy
    5. Arty – jednoznačně skokan roku, minimálně si zaslouží dostat se do stovky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 137)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.