TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag TOP 100 – 2010

• Toto téma obsahuje celkem 133 odpovědí. Do diskuze (49 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel TIGI a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 137)
  • Autor
    Zochi
    Člen

Z celý tý pětky co jsem volil jsem ani jednoho neslyšel naživo, ale poslouchám jejich live sety a nevšimnul jsem si, že by neuměli mixovat.

Sandeagle
    Člen

palda: no uvidíme ted v ostravě já sem zvedavej

Anonymní uživatel
    Host

O Le Sauxovi jsem to říkal i já, když byl tady v Retru. Míchat v tý době moc neuměl, nevím, jak to je teď. Nicméně to, že má někdo dobře míchlou radioshow přeci nic neznamená :P.
    A Webster je špatnej DJ, to ví snad každej, kdo někdy slyšel jeho set.

TIGI
    Člen

http://top100djs.net/

Na stránce je počítadlo.

hphondra
    Člen

[quote D4ve]kdy maj byt vysledky ?[/quote]

23.září se uzavírá hlasování..

D4ve
    Člen

kdy maj byt vysledky ?

JBL
    Člen

[quote K1aptcha]no nikdy nevíš...[/quote]

ted jsem se probudil…opilej jsem včera opravdu nebyl… ale tu hrubku si za rámeček teda nedám….to bude asi notasem ve tmě v posteli…Tě bůh, za to se stydím…

ics
    Člen

[quote Sq4Raa]Já myslel, že zrovna le Saux s Websterem jsou nejhorší djs.[/quote]

s Websterem souhlas, slysel sem nekolik jeho setu a prechody teda vymazleny nema

Sandeagle
    Člen

freezer: vysvetli to pár tisícům lidí co určitě volilo bluemana 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

proč čekat na to jak bude znít album? tady jde přeci o DJjing a ne o producentské schopnosti…

Sandeagle
    Člen

to y je schválně ? sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to se uvydí

K1aptcha
    Člen

no nikdy nevíš…

JBL
    Člen

Já si s hlasováním ještě počkám, až vydá album AVB a Gareth Emery…Po poslechnutí samplů z alba Garetha si ale dovolím tvrdit že u mě Gareth nejen že bude v top 5, ale určitě i v top3…možná i víš..

Natix
    Účastník

Já hlasovat nebudu, ale kdybych měl posuzovat podle setů, co jsem nedávno slyšel, tak bych dal hlas [b]Noisii[/b] za luxusní Essential mix (drum n bass vedle electra je boží kombinace sm2) a [b]Amonovi Tobinovi[/b], i když ne za nějaký konkrétní mix, byť takovému Foley Room Live se sotva něco vyrovná, ale obecně za to co dělá, protože tenhle člověk je v DJingu (nemluvě o produkci) úplně někde jinde… sm11 Jo a ještě bod pro [b]Jorise Voorna[/b], ten taky pomalu kouzlí (Balance 14…). sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 137)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.