TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag TOP 100 – 2010

• Toto téma obsahuje celkem 133 odpovědí. Do diskuze (49 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel TIGI a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 137)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

[quote D4ve]Sq4Raa: nejhorsi ? jak to muzes posoudit, kdyz si je vlastne jeste neslysel ? zase nekdo rikal, aha sm17[/quote]

Kde přesně jsem to posuzoval?

Já jsem jen viděl vedle sebe ta dvě jména a vzpomněl si, že je tu jednou někdo v tomhle směru zmiňoval. Dříve, než jsi sem třeba ty chodil…
    Ovšem mohl jsem se klidně splést, taky jsem to netvrdil, jen jsem řekl, že jsem si to myslel. Byla to tak na půl otázka.

Ale máš pravdu , neslyšel jsem je a asi ani neuslyším.Koneckonců bych si jen to ,hodnocení‘ potvrdil.

Kucas
    Účastník

[quote Sq4Raa]Já jsem ho nikdy neslyšel, říkalo se, že líp míchá i winamp. Ale je to už dlouho.[/quote]

sm13

D4ve
    Člen

Sq4Raa: nejhorsi ? jak to muzes posoudit, kdyz si je vlastne jeste neslysel ? zase nekdo rikal, aha sm17

Sandeagle
    Člen

[quote Sq4Raa][quote Sandeagle] já myslim že bys do toho poolu hodil kamenem a trefil nejmín 100 horších[/quote]

Opravdu? Jedním kamenem? sm15[/quote]

oni jdou ve vlnách, stačí trefit jednoho a zbortí se jako domeček z karet sm15

Sandeagle
    Člen

no nám běhá s Top Twenty tunes už nějakej pátek na rádiu a ještě si nikdo nestežoval tak nevim sm15

Sq4Raa
    Člen

[quote Sandeagle] já myslim že bys do toho poolu hodil kamenem a trefil nejmín 100 horších[/quote]

Opravdu? Jedním kamenem? sm15

Sq4Raa
    Člen

Já jsem ho nikdy neslyšel, říkalo se, že líp míchá i winamp. Ale je to už dlouho.

Sandeagle
    Člen

odkdy je lesaux nejhorší? já myslim že bys do toho poolu hodil kamenem a trefil nejmín 100 horších

Sq4Raa
    Člen

Já myslel, že zrovna le Saux s Websterem jsou nejhorší djs.

Zochi
    Člen

[img]http://img833.imageshack.us/img833/7797/beznzvu2x.jpg[/img]

jimmyyy
    Člen

Sander van Doorn
    giuseppe ottaviani
    gereth emery
    Marcus Schulz
    super8 & tab

Ocho
    Člen

moje
    W&W
    Above and Beyond
    Leon Bolier
    Markus Schulz
    Daniel Kandi

Ještě něco. Takové srovnání.
    Když mi táta jako malé holce uklízel šuplíky a vyhazoval zbytečnosti, pokaždé se na mě otočil s otázkou „potřebuješ tohle?“
    Z tohoto uklízení jsem si odnesla báječnou radu do života:
    [b]Ve chvíli, kdy začneš přemýšlet, zda to potřebuješ, tak to vyhoď.[/b]

sm4

Hádáte se tu jak malí, pánové. Já se musím Škváry zastat, taky už si vybírám, co poslouchám, vychází toho přehršel a prostě není čas poslouchat všechno. Na studiích to možná šlo, ale běžný pracující člověk přichází denně s tupým výrazem laboratorní myši domů a nemá ani chuť kolikrát něco poslouchat. A když už poslouchat chci, proč bych si nemohla vybrat?

Ve chvíli, kdy určitý producent třikrát vydá kraba, počtvrté už ho nestáhnu. Můj harddisk nemá nekonečnou kapacitu a mé zvukovody snesou jen něco. Některé producenty bojkotuju už dlouho a některé naopak miluju. A co?

Hudba je strašně subjektivní, jak tady někdo řekl, každý ji vnímá podle sebe a myslím, že o nic přece nejde.
    Tak se tu prosím vás nepozabíjejte, vždyť sto lidí, sto chutí, a tak to přece má být.

Má někdo dojem, že si na něco hraju? sm3

Sq4Raa
    Člen

Tu debatu jsi shrnul dobře. Já to zas vidím, tak, že tvoje nesouhlasy znamenají to, že tomu nerozumíš, což zase podle mě ukazuje ta poslední věta (protože já jsem řekl, že jsem bral drogy, ne, že se bez nich neumím bavit). Proti tobě taky nic nemám, a lítost si odpusť, on se najde zase někdo jinej, kdo mě bude litovat :o)

PEACE

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 137)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.