Úvod › Fóra › Trance Diskuse › DJ Mag TOP 100 – 2010
- Toto téma obsahuje celkem 133 odpovědí. Do diskuze (49 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
TIGI a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
3. 8. 2010 v 19:37 #177500
Anonymní uživatel
HostVzhledem k tomu že se nám tahle diskuze hrne někam do neznáma, tak už tě nebudu mučit a shrnu si to.
Tahle debata o ničem nám začla tím, že jsi tu začal prosazovat nějakou svou myšlenku, že DJs hrajou na velkýchg akcí mnohem komerčněji. S čímž jsem si dovolil nesouhlasit.
Následně ses mi snažil vysvětlit že komerčnější pojetí hudby znamená vlastně méně intelektuální. S čímž si taky dovolim nesouhlasit.
Nic proti tobě osobního nemám ale každý druhý příspěvek je víceméně jen rejpnutí. Viz ten poslední o hudební náročnosti a trancu.A pokud potřebuješ drogy k tomu aby ses bavil tak tě fakt lituju.
PEACE
3. 8. 2010 v 19:29 #177498Sq4Raa
Člen[quote Anonymní uživatel][quote Sq4Raa]Příští rok bych měl tenhle thread vynechat.[/quote]
A nechat si ujít kopec srandy ? Muhaha 😀
Neříkej že tě to nebaví[/quote]Myslíš, že mě to baví? Pořád dokola něco vysvětlovat, něco, co už jsem vysvětlil na pětkrát jinde, a to jenom proto, že nějakej moula je zamilovanej do trancu a já si musím dáva pozor na to, co napíšu, jenom abych zas nebyl obviněnej z toho, že si na něco hraju…Nebaví, Tigi, fakt mě to nebaví.
PS: Jestli jsem na to lítal, tak jsem mohl bejt klidně sjetej. Což by znamenalo, že úroveň mojí hudební náročnosti se pohybovala někde na úrovni trancu. Takže to je možný…
Ale pokud je něco špatnýho, tak to ještě neznamená, že se na to nemůžu pobavit. Já jen hodnotil kvalitu..
3. 8. 2010 v 19:28 #177497Anonymní uživatel
Host[quote Sq4Raa][quote Tigi]Jinak co se týče toho posledního souvětí, tak k tomu můžu zmínit například track home od AaB :o)[/quote]
[quote Sq4Raa]Snad se nikdo neurazí, když řeknu že ten originál je strašná ........ %-) [/quote]
Já mám ale hrozný předsudky....[/quote]
Vidiš to….a na párty jak si na to lítal :o)
3. 8. 2010 v 19:25 #177495Sq4Raa
Člen[quote Tigi]Jinak co se týče toho posledního souvětí, tak k tomu můžu zmínit například track home od AaB :o)[/quote]
[quote Sq4Raa]Snad se nikdo neurazí, když řeknu že ten originál je strašná ........ %-) [/quote]
Já mám ale hrozný předsudky….
3. 8. 2010 v 19:23 #177493Anonymní uživatel
Host[quote Sq4Raa]Příští rok bych měl tenhle thread vynechat.[/quote]
A nechat si ujít kopec srandy ? Muhaha 😀
Neříkej že tě to nebaví3. 8. 2010 v 19:21 #177492Sq4Raa
ČlenPříští rok bych měl tenhle thread vynechat.
3. 8. 2010 v 19:17 #177488Anonymní uživatel
Host[quote Sq4Raa]Samozřejmě, že se rozčiluju, co si o mně myslíš? Myslíš si, že jsem si najdu seznam trancových interpretů a vyberu si 5 jmen, které vytrvale kritizuju, ale přitom od nich nic neposlouchám? Tohle mě opravdu dokáže rozčílit, jo. Když nejseš schopnej v diskuzi o hudbě přijít s ničím jiným, než že ten, komu se to nelíbí, to buď neposlouchá, nebo si na něco hraje, nebo já nevím co ještě.
Takže pro pořádek: já v týhle rovině předsudky nemám. Každej track, ke kterýmu něco píšu, si samozřejmě poslechnu. Jsou producenti, jejichž tracky jsem si poslechl jen jednou za čas, protože jsem věděl, že cokoli od nich bude špatný. To není předsudek, to je zkušenost.
Pokud někdo vydá deset špatných releasů v řadě a pak vydá jedenáctej, tak je asi jasný, že se k tomu přistupuje se skepsí. A pokud je ten track dobrej, tak je to příjemný překvapení, a pokud je špatnej, tak je to zkrátka potvrzení tý předešlý řady.
Najdi mi tady člověka, kterej si poslechne dobrej track od producenta, kterýho nemá rád, a řekne, že je to dobrý, ale protože to vydal ten a ten, tak se mu to nelíbí. Řekl jsi, že jsem zrovna já ten příklad. Je teda vidět, že mě máš přečtenýho. Ale přece jen, abych se z toho mohl taky poučit, byl bych rád, abys našel nějakej pěknej komentář, kterej to alespoň naznačuje. Za ty bezmála 4 roky jsem jich tu pár určitě nashromáždil.[/quote]
Ty jsi tu v podstatě napsal to samé co já. To že k něčemu přistupuješ se skepsí je už určitý předsudek.
Jinak co se týče toho posledního souvětí, tak k tomu můžu zmínit například track home od AaB :o)
Samozřejmě nemám čas na to abych tady celý den seděl a pročítal tvé komenty. Takový škvára fan opravdu nejsem :oD3. 8. 2010 v 18:55 #177483Sq4Raa
ČlenSamozřejmě, že se rozčiluju, co si o mně myslíš? Myslíš si, že jsem si najdu seznam trancových interpretů a vyberu si 5 jmen, které vytrvale kritizuju, ale přitom od nich nic neposlouchám? Tohle mě opravdu dokáže rozčílit, jo. Když nejseš schopnej v diskuzi o hudbě přijít s ničím jiným, než že ten, komu se to nelíbí, to buď neposlouchá, nebo si na něco hraje, nebo já nevím co ještě.
Takže pro pořádek: já v týhle rovině předsudky nemám. Každej track, ke kterýmu něco píšu, si samozřejmě poslechnu. Jsou producenti, jejichž tracky jsem si poslechl jen jednou za čas, protože jsem věděl, že cokoli od nich bude špatný. To není předsudek, to je zkušenost.
Pokud někdo vydá deset špatných releasů v řadě a pak vydá jedenáctej, tak je asi jasný, že se k tomu přistupuje se skepsí. A pokud je ten track dobrej, tak je to příjemný překvapení, a pokud je špatnej, tak je to zkrátka potvrzení tý předešlý řady.
Najdi mi tady člověka, kterej si poslechne dobrej track od producenta, kterýho nemá rád, a řekne, že je to dobrý, ale protože to vydal ten a ten, tak se mu to nelíbí. Řekl jsi, že jsem zrovna já ten příklad. Je teda vidět, že mě máš přečtenýho. Ale přece jen, abych se z toho mohl taky poučit, byl bych rád, abys našel nějakej pěknej komentář, kterej to alespoň naznačuje. Za ty bezmála 4 roky jsem jich tu pár určitě nashromáždil.
3. 8. 2010 v 17:30 #177470Anonymní uživatel
Host[quote Sq4Raa]A co podle tebe znamená, dát tomu šanci? Poslouchnout si to jednou, dvakrát, patnáckrát? Nebo se mám do někoho zamilovat v době, kdy ten track vyjde? Kolk drog musím sníst, aby se mi Armin líbil? Řekni Tigi, řekni...[/quote]
Ty jsi mě špatně pochopil. Nikdo tady neřiká aby sis to pouštěl 15x dokola. Ale i kdyby sis to poslechl jednou třeba na beatportu.
Nemusíš se přeci hned rozčilovat. Jedná se o normální jev, každý má svého oblíbeného producenta ale i producenta který mu nesedne. Samozřejmě né taky každý má na to čas aby celý den sjížděl nové tracky.
Pokud není Armin tvůj šálek čaje tak OK.
Ale všimni si že spousta lidí tady má velké předsudky. A většinou se jedná o předně postavené DJs.BTW: Viděl jsi mě někdy brát drogy ? :o)
3. 8. 2010 v 17:21 #177467Sq4Raa
ČlenA co podle tebe znamená, dát tomu šanci? Poslouchnout si to jednou, dvakrát, patnáckrát? Nebo se mám do někoho zamilovat v době, kdy ten track vyjde? Kolk drog musím sníst, aby se mi Armin líbil? Řekni Tigi, řekni…
3. 8. 2010 v 17:15 #177464Anonymní uživatel
Host[quote Sq4Raa][quote hectic]Když je track dobrej je mi jedno od koho je, jestli je od 100. Dje v zebricku nebo od 1. Z pohledu nekterych tady mi prijde, ze novej track od Armina je automaticky shit, protoze je prece komercni a hrajou ho vsude[/quote]
A napadlo tě někdy, že třeba existuje provázanost mezi postavením v žebříčku, kvalitou produkce a mírou komerce? Já vážně nevím, jak si představujete, že někteří lidé zde poslouchají hudbu. ,,Hm, ten nover Armin je dobrej, ještě zkontroluju žebříček....Cože, on je pořád první? Tak to mažu....''[/quote]
Sice jsi to rozvedl trošku extrémně ale ANO. Dle mého spousta lidí nedá Arminově tracku ani šanci aby se jim líbil. Jen kvůli tomu že je to Armin. Zrovna ty jsi toho příkladem.
3. 8. 2010 v 16:25 #177457Sandeagle
ČlenMe vždycky bylo je a bude u pr*ele jestli je ten člověk první nebo miliontý, pokud se mi styl hraní/track od něj líbí tak neřešim nějaký čísla u vykonstruovanýho hlasování, které je tu beztak proto aby se lidem zase něco prodalo sm15
3. 8. 2010 v 16:09 #177454Sq4Raa
Člen[quote hectic]Když je track dobrej je mi jedno od koho je, jestli je od 100. Dje v zebricku nebo od 1. Z pohledu nekterych tady mi prijde, ze novej track od Armina je automaticky shit, protoze je prece komercni a hrajou ho vsude[/quote]
A napadlo tě někdy, že třeba existuje provázanost mezi postavením v žebříčku, kvalitou produkce a mírou komerce? Já vážně nevím, jak si představujete, že někteří lidé zde poslouchají hudbu. ,,Hm, ten nover Armin je dobrej, ještě zkontroluju žebříček….Cože, on je pořád první? Tak to mažu….“
3. 8. 2010 v 15:41 #177449Anonymní uživatel
Host[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs134.ash2/40016_142666739087852_140082342679625_293274_1480838_n.jpg[/img]
Sky0cean iz gonna win!3. 8. 2010 v 15:36 #177447Weyr
Člen1. Mat Zo / MRSA
2. Gareth Emery
3. Netsky
4. Jochen Miller
5. Armin van Buuren -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.