Úvod › Fóra › Trance Diskuse › DJ Mag TOP 100 – 2010
- Toto téma obsahuje celkem 133 odpovědí. Do diskuze (49 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
TIGI a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
3. 8. 2010 v 0:07 #177395
TIGI
Člen[quote Sq4Raa][quote Paya]Tigi má samozřejmě vlastně také pravdu - postup DJe v žebříčku může mít za důsledek, že teprve začne být zajímavý pro to, aby jej promotér dovezl ... viz takové to oblíbené a z marketingového hlediska zcela logické prohlašování, kolik že DJs z první světové desítky/dvacítky/apod. "Vám přivezeme" ...[/quote]
A většina DJs zahraje lépe (a lidé je mají radši) v klubu..[/quote]
Se vší úctou škvára: Tohle je absolutní nesmysl.
2. 8. 2010 v 20:34 #177367Showman
Člentéž jsem si zahlasoval…
1. Mike Shiver
2. Ferry Corsten
3. Alex M.O.R.P.H.
4. Orjan Nilsen
5. Arty2. 8. 2010 v 20:12 #177362Sq4Raa
Člen[quote Paya]Tigi má samozřejmě vlastně také pravdu - postup DJe v žebříčku může mít za důsledek, že teprve začne být zajímavý pro to, aby jej promotér dovezl ... viz takové to oblíbené a z marketingového hlediska zcela logické prohlašování, kolik že DJs z první světové desítky/dvacítky/apod. "Vám přivezeme" ...[/quote]
Zase pak je to závislý na kapacitě prostoru. A většina DJs zahraje lépe (a lidé je mají radši) v klubu. Na halovku se mi málokdy chtělo, bral jsem to jako daň za to, že si chci poslechnout DJe, kterej je drahej, a jinak ho neuslyším.
1. 8. 2010 v 20:52 #177243Paya
ČlenTigi má samozřejmě vlastně také pravdu – postup DJe v žebříčku může mít za důsledek, že teprve začne být zajímavý pro to, aby jej promotér dovezl … viz takové to oblíbené a z marketingového hlediska zcela logické prohlašování, kolik že DJs z první světové desítky/dvacítky/apod. „Vám přivezeme“ …
jinak opravdu nechtějte vědět, kolik si Tigi účtuje … a jak zkrátka drží svého managera … někdy mám pocit, že z toho nevyžiju 😀
29. 7. 2010 v 23:38 #177013TIGI
Člen[quote Paya][quote Sq4Raa]Napadlo Vás, že pokud někoho chcete slyšet v ČR (třeba W&W) a oni se v tom žebříčku umístí nějak slušně, tak půjdou s cenou nahoru a může se stát, že ten, kdo by je chtěl přivézt do klubu, si to rozmyslí a radši doveze někoho levnějšího? Just asking...[/quote]
dle mého správná úvaha ... hlasováním pro svého oblíbence vlastně provádíme medvědí službu ... čím více klesne, tím větší šance, že jej zde uslyšíme ...[/quote]
Já si myslím. že tohle je dost citlivý faktor. Počet lidí v klubu VS. cena DJs.
Taková Laydee Jane u nás do klubu může přilákat více lidí jak WaW a dle mého skromného názoru bude i levnější.
Navíc se na to dá koukat i opačným směrem. Pokud pro DJje nebudu hlasovat = tím pádem bude nepopulární = nikdo na něj nepřijde = nikdo ho nebude chtít vozit.V kůži promotéra bych rozvažoval zdali za své peníze dostanu odpovídající kvalitu a návštěvnost.
Nehledě na to, že každý manager by měl vědět, kolik je cena jeho svěřence.Nechtějte vědět kolik si účtuju já. A to nejsem na žádném DJ listu 😀
Pro případný booking pište managerovi na paja@rejf.cz 😀29. 7. 2010 v 23:02 #177004Paya
Člen[quote Sq4Raa]Napadlo Vás, že pokud někoho chcete slyšet v ČR (třeba W&W) a oni se v tom žebříčku umístí nějak slušně, tak půjdou s cenou nahoru a může se stát, že ten, kdo by je chtěl přivézt do klubu, si to rozmyslí a radši doveze někoho levnějšího? Just asking...[/quote]
dle mého správná úvaha … hlasováním pro svého oblíbence vlastně provádíme medvědí službu … čím více klesne, tím větší šance, že jej zde uslyšíme …
29. 7. 2010 v 23:00 #177003Paya
Člen[quote ceero]Trapas pre celu edm v tom, ze kedysi uznavanu anketu vyhra niekto kto robi tracky s black eyed peas a lame hitparady mtv :)[/quote]
Při vší úctě, právě sis odpověděl, proč je tak populární a možná i vyhraje … Top 100 je přece anketa popularity, nebo ne?
Prosím, nemíchejme debatu o nejlepším a nejpopulárnějším DJovi … vítěz Top 100 vůbec nemusí být nejlepší DJ na světě …
29. 7. 2010 v 22:58 #177002Paya
Člen[quote iamek]ceero : Proc trapas ? Nemuze za to, ze lidi maji radi jeho jednoduchou hudbu 🙂 [/quote]
+1
29. 7. 2010 v 21:20 #176976Anonymní uživatel
NeaktivníTigi: mike je třetí, protože jako dj není až taková špička jako producent 😉 jinak snad máš pravdu s tím hlasováním
menší OT: jinak kdyby někdo nechtěl využít ten free trackitdown track, tak se mi ozvětě 🙂 já bych hned věděl co stáhnout 😉
29. 7. 2010 v 21:01 #176972TIGI
Člen[quote Freezer]1. armin
2. above and beyond
3. mike
4. šulc
5. ferry corstenletos jsem se rozhodl nepodporovat žádná béčka, chce to protlačit tyhle velký tranceový koně
jinak ale tipuju,m že letos opravdu vyhraje Guetta...[/quote]
Jakto že je MIKE až třetí ?
Letos kdybych si měl vsadit, tak Tiesto nebo Armin.
David to nevyhraje ani omylem. Sice se jeho tracky hrajou v rádiích více než ty Tiestovy ale nemá takovou podporu jako Tiesto.
Pochybuju že nějakej Franta z horní dolní, co ho poslouchá bude pro Davida hlasovat. Naopak Tiestův fanoušek je více zkušenější a je si vědom nějakého hlasování.29. 7. 2010 v 20:32 #176966Sq4Raa
ČlenCož s tím ale vůbec nesouvisí…sm2
29. 7. 2010 v 20:29 #176964D4ve
ČlenSq4Raa: a prave proto, ze je sem nikdo nepriveze, tak si na ne musis zajet do zahranici.. 🙂
29. 7. 2010 v 20:20 #176963Anonymní uživatel
Neaktivní1. armin
2. above and beyond
3. mike
4. šulc
5. ferry corstenletos jsem se rozhodl nepodporovat žádná béčka, chce to protlačit tyhle velký tranceový koně
jinak ale tipuju,m že letos opravdu vyhraje Guetta…
29. 7. 2010 v 20:19 #176962Sq4Raa
ČlenProchi: Příliv lidí nikdy neudělal službu hudbě, pouze lidem, kteří ji tvoří.
Chtěl bych zmínit jednu takovou myšlenku, snad je trochu relevantní…
Napadlo Vás, že pokud někoho chcete slyšet v ČR (třeba W&W) a oni se v tom žebříčku umístí nějak slušně, tak půjdou s cenou nahoru a může se stát, že ten, kdo by je chtěl přivézt do klubu, si to rozmyslí a radši doveze někoho levnějšího? Just asking…
29. 7. 2010 v 18:41 #176945prochi
Člentak Helax je snad relativne Tanecni radio ne? ale vseobecne v hitparádách neuvidíš tyhle jmena moc často
ale aby to nevyznělo špatně, nic proti Guettovi nemam a v ramci mainstreamu ho mám i docela rad, nevim co nam dava privilegia si myslet,ze muzika kterou posloucháme je ta nejlepší….ja si myslim, že neni nic špatného na tom přinášet lidem stravitelnou elektronickou muziku….a svym zpusobem dělají elektronicke hudbe docela i službu, protože diky takovym autorum jako Guetta, Tiesto, Buuren atd spousta lidi zacne vic zajimat o tu muziku a zacne poslouchat i elektroniku “kvalitní“ …..
Pokud chcete slyšet vaše oblíbené djs a producenty v ČR, tak je musi objevit vic lidi, protoze par nadsencu neuzivi zadnou akci……
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.