TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace DJ Precision – Crystal Clouds 4th Birthday 11-12 Aug 2007

• Toto téma obsahuje celkem 98 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 103)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

#14 doplněno z crystal clouds, podle nich jde o
    Enyo Giove – Sky High Elation [Conspiracy]
    (nekontroloval sem)

Palda61
    Člen

Náhodou 7. nikdo ještě neobjevil? sm7

Hej a poslechněte ještě 14… Je to známý a už to určitě vyšlo, ale nevzpomenu si 🙁

Palda61
    Člen

Newman: pochvala:oP

Newman
    Člen

Tak jsem dneska našel track č. 59, jmenuje se Alexander Xendzov – Step Into The Rain (Original Mix) :´-))

ID 51 mi zni jako nejakej novej remix ferry corsten – beautiful 🙂

seven
    Účastník

Newman: tak už jsem to rozběhal , ale musel jsem nainstalovat winamp, z čehož nejsem zrovna hapy, wmp nejspíš cue nepodporuje:-/, na google jsem nic ve smyslu wmp cue plugin download nenašel, njn.

all:Kdyby jste ho náhodou někdo měl pls pošlete mi ho na jixlo@seznam.cz 🙂

Newman
    Člen

seven: cue file jsem dělal tak, aby byl kompatibilní se setem staženým přímo z crystalclouds fóra, tzn. DJ Precision – Crystal Clouds 4th Birthday 11-12 Aug 2007.mp3. Jestli sis ho přejmenoval, tak musíš přejmenovat i ten cue file tak, aby se název shodoval s názvem setu (stejně tak musí odpovídat názvy na „třetím řádku“, ale to očividně víš :oP ) Pokud uděláš tohle, tak nemůžeš mít s načtením problém 😉

btw jen dotaz: mp3cue plugin máš nainstalovaný? bez něj bys byl v háji jak Baťa s dřevákama :oD

seven
    Účastník

Newman: dík, ale nějak mi to nefachá, píše mi to chyba ve třetim řádku, což je název mp3, tak jsem ho otevřel v pozn. bloku upravil název aby byl stejný jako název mp3 ale wmp ho pro změnu nenačte, nevíš co stim?

Newman
    Člen

seven: jasně, tady je aktualizovaný cue http://www.filefactory.com/file/5fe3b3/ 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

seven: pěkně 🙂 no já už to neposlouchám, ale na disku si to nechávám.. řekl bych, že to dost změnilo mou „trance orientaci“:´-))

seven
    Účastník

omg. Big, VERY big thx for hellman. Osmihodinovej uplift nářez ze samejch neznámejch tracků, poznal jsem jen 2 nebo tři. Těch osm hodin je ůplně supr do práce, v 8 zapnu ve 4 vypnu, co víc si přát :-). Pls nemohl byjste někdo reaploudnout ten cue file od Newmana? ten odkaz už nefachá :-/

Anonymní uživatel
    Neaktivní

další aktualizace :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

:-D:oD

iamek
    Člen

helma je bůůůůůůůh

Newman
    Člen

hellman na Hráááád :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 103)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.