Toto téma obsahuje celkem 98 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 103)
jen pro info, 32 neni global warming, ale
Viator – Rangiroa (Original Mix) [Fraction Zero] (dle crystalclouds, já nemůžu posoudit, neznám, každopádně s global warming to má společnej akorát vokál)
já už asi nic nepoznám.. mám tak 5 skladeb na jazyku, ale nemůžu si za boha vzpomenout. podle ukázek na myspace toho taky moc nepoznám, začne mi to všechno po čase splývat
rámcově doporučim producenty, kdyby někdo měl čas to hledat
askew, frase, carl b, tyas, digital nature, karl g, matt abbott, deepwide, amex,…
Skvělý setík, už jsem ho odposlouchal 2krát a těch 8 hodin stojí opravdu zato. Nemohl by někdo z Vás identifikovat 67 (nevýrazný začátek, ale skvělá střední a závěrečná pasáž) a 69 (společně s 23 – Ronny K. – Myrah skladba, která mě nejvíc dostala)? Celkově to nemá chybu, je to opravdu jízda! :-P:-P:-P
Nemohl jsem jen tak přihlížet této debatě a sehnal si ten set taky , klobouk dolů , rozhodně jeden z nejlepších setíků roku . Jestli ta 23. je Ronny K. tak se před ním klaním až k zemi , po druhým třetím poslechu člověk nemůže zůstat ve stoličce , skoky do stropu div si hlavu nerozbiju 😀
Thanks for support hellman 😉