TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace DJ Shog – 2Faces Album EP Part 2 Vinyl + další news

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Shog je prostě Shog, jestli tohle má být jeho tranceová strana, pak je trance prostě cheesy dance no….nemůžu si pomoc, ale jediná Ocean Drive mi přijde alespon trošku tranceová a není tak úplně k zahození, zbytek odpad…cheeez

Showman
    Člen

joo to je ono jak jsem ti pouštěl :-D;-)

Shog 2 Faces roxx:oP

Magico
    Člen

Nezní to špatně, jestli je to cos mi pouštěl v autobuse na cestě na Nature One, tak to chci taky:oP Mě se taky víc líbí ta trancovější verze Shoga, přeci jenom je to muj žánr;-)

Showman
    Člen

Tenhle německej DJ vydává 24.8. nové album 2 Faces, které značí jeho 2 podoby – komereční a trancovou. Mě zaujalo druhé EP které vyšlo, tady jsou tracky z něj:

Make the Sun Rise 9/10 – tenhle počin se mě moooc líbí. Je tu znát spolupráce s Nicem Chagallem, takže song zní pomalu stejně jako This World is Watching Me (Cosmic Gate RMX), akorát s fantastickým mužským vokálem.
    Ocean Drive 8/10 – nájezd songu se mi sice úplně nelíbí, ale později má track velmi slušný ‚drive‘, takovýhle rozjezd mě určitě donutí pařit :-))
    (Feel Me) Through Radio 8/10 – perfektní vokálová věcička s příjemným ženským hlasem a pěknou melodií 😛
    Time for Change 6.5/10 – tohle mě úplně nechytlo, takovej slabší odvar Stranger on This Planet v 2 Faces mixu.

Jinak Sven připravuje ještě release nového singlu, kterým bude Another World Part II., tedy pokračování jednoho z nejúspěšnějších singlů DJ Shoga vůbec. Singl bude obsahovat mimo jiné i Shog’s 2 Faces Remix, který už teď zní naprosto skvěle a moc se na něj těším!!! Poslechnout ukázku si můžete na:
    DJ Shog myspace

Poslední novinkou z dílny tohoto DJe je Bossanova – Stonecold (SHOGs 2Faces Remix), který vyjde v následujících týdnech.:-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.