Tenhle německej DJ vydává 24.8. nové album 2 Faces, které značí jeho 2 podoby – komereční a trancovou. Mě zaujalo druhé EP které vyšlo, tady jsou tracky z něj:
Make the Sun Rise 9/10 – tenhle počin se mě moooc líbí. Je tu znát spolupráce s Nicem Chagallem, takže song zní pomalu stejně jako This World is Watching Me (Cosmic Gate RMX), akorát s fantastickým mužským vokálem.
Ocean Drive 8/10 – nájezd songu se mi sice úplně nelíbí, ale později má track velmi slušný ‚drive‘, takovýhle rozjezd mě určitě donutí pařit :-))
(Feel Me) Through Radio 8/10 – perfektní vokálová věcička s příjemným ženským hlasem a pěknou melodií 😛
Time for Change 6.5/10 – tohle mě úplně nechytlo, takovej slabší odvar Stranger on This Planet v 2 Faces mixu.
Jinak Sven připravuje ještě release nového singlu, kterým bude Another World Part II., tedy pokračování jednoho z nejúspěšnějších singlů DJ Shoga vůbec. Singl bude obsahovat mimo jiné i Shog’s 2 Faces Remix, který už teď zní naprosto skvěle a moc se na něj těším!!! Poslechnout ukázku si můžete na:
DJ Shog myspace
Poslední novinkou z dílny tohoto DJe je Bossanova – Stonecold (SHOGs 2Faces Remix), který vyjde v následujících týdnech.:-)