TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Videoklipy DJ Shog – Live 4 Music

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel trip87 a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    Natix
    Účastník

marek:
    Nechci ti kazil iluze, ale koukni sem: sm4
    http://www.discogs.com/release/475166

Producer, Written-By – Andre Wevers , Claus Terhoeven , DJ Shog , Erich Schmeier
    Claus Terhoeven = Nic Chagall

marek
    Člen

pokud se nepletu tak Chagall se Shogem maj společnej projekt dream dance aliance, ale shog si věci dělá sám sm4

COsMiC-Ray
    Člen

no pozor mne sa zda ze Shoga produkuje Nic Chagall sm0

trip87
    Člen

Natix: To sice ano, ale mě se ten Hände-hoch Trance zamlouvá. sm16..Kéž by byla alespoň polovina věcí co dnes vychází, taková…

Natix
    Účastník

Obyčejný německý „Hände-hoch!“ trance. Skoro stejné jako Another World, akorát s jiným kecáním. sm12

tracidek
    Člen

tak to hoši nesouhlasím!!!!….jeho produkce pod Shog’s 2 Faces je víc než luxusní!!!!!….taksamo jak byla live 4 music samozřejmě takysm2

trip87
    Člen

SH3PP1: pravda, ta hudba co produkuje dnes…děs a hrůza, buď už stárnem a dnešní muzice přestáváe rozumět sm15 a nebo to fakt jde všechno do háje sm12

SH3PP1
    Člen

tohle jsem miloval a vůbec Shog patřil mezi mé nejoblíbenější interprety ve své době….bohužel ale dneska už spadá spíše do komečního „discotrancu“ což jde docela mimo mě sm13

trip87
    Člen

Nádherné sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.