TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Tiesto, 19.9.2010, SaSaZu & xx.10.2010, O2 Arena

• Toto téma obsahuje celkem 109 odpovědí. Do diskuze (33 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel hphondra a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 111)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

jinak dle mého trošku Tijse nezvdládli zvukaři, Tiesto hrál parádně a snad mohli organizátoři přidat i nějaké efekty bohužel nic….jinak bylo super…hold mistr je mistr no

Anonymní uživatel
    Host

Zdravím,
    dle mě Tiesto v řijnu v Praze 100% nebude, nebo 2.řijna hraje v Řecku a o týden později v Brazílii a pak dále turné po USA. Pochybuju že by se z5 vracel kvůli praze do evropy….byla to jen kachna, rád bych však byl na omylu….kdo ví více info ať dá vědět
    díky

Anonymní uživatel
    Host

bylo to luxusní…=) tracklist by byl super… čirou náhodou celej setík nahranej není ?

Anonymní uživatel
    Host

Tohle je tracklist co jsme byli v cervnu v Blavě (4h set): http://www.djtiesto.ro/tracklist/concerte/kaleidoscope-world-tour-incheba-expo-bratislava-slovacia-2010-06-04
    Liší se to hodne trackama?
    Hanny: hod sem naky srovnani ISOSu a Tijse – zvuk , projekce atd urcite muselo byt lepsi v nedeli ( kdyz vstupne bylo 3krat drazsi) a podle videi bylo i asi o dost vic lidi ze?
    Skoda ze Richard nezahral trosku tvrdsi set (kvuli isos konceptu), jeste ze tam byl ten Bolier 🙂
    Stejne je neuveritelny ze UM udela na posledni chvili akci , v nedeli a bylo tam nejvic lidi ze vsech akci co byly ted – Kosheen, VVHM, isos.
    Nehlede na to ze cena byla vysoka ( skoro 3krat tolik co isos)

Hanny
    Člen

Byla jsem jak na ISOSu, tak na Tijsovi a musím říct, že Tijs vede. A o hodně! Nehledně na to, že ještě o dost přetahoval.
    Nicméně Tigi psal tracklist do mobilu, Takže předpokládám, že až se (chudák) vrátí z práce, tak ho sem prdne.

iamek
    Člen

Michal : Do mobilu a az prijde z prace snad ho da sem : ) … No Brian to taky slusne rezal =).

Anonymní uživatel
    Host

iamek: a kam ho psal? v diskusi playlisty tracklisty to nevidim. Tusil jsem ze Tijs v sasazu zahraje skvele, ale mrzelo me ze nebyl zadnej trance support DJ k nemu , tak jsem dal prednost ISOS ( a nelituju). C mon hral jako 2. track tenkrat i Dash Berlin v sasazu

iamek
    Člen

Michal : tracklist psal tigi … Hral jak stare odrhovacky ( Love comes again nebo traffic ) tak dosud jeho nove ID i tracky z cd.

iamek
    Člen

Blique : Vsak pisu – Asia slapka fest 😀

Blique
    Člen

Přesně tak ! Až na ty dva nebo tři vocály NEJLEPŠÍ TIESTO co jsem kdy zažil, naprosto mě odrovnal už ten začátek kdy nastoupil s C’mon. A ta komunikace ? Tiesto byl úplně na jinym levelu než loni ! Opravdu super akce, předčila moje očekávání asi o 200 %….

Ale ty vietnamci všude, to byl děs….:-D

Anonymní uživatel
    Host

Byl nekdo na ISOS i na Tijsovi, ze by to mohl treba srovnat? Nechce se mi zdat ze by Tijs prekonal set Leona Boliera ! sm18 Byli jsme na nem v Bratislave – 4h set, bylo to super, ale to co predvedl na ISOSu Bolier, nad tim zasnu jeste ted! Kdyztak zkuste tracklist

iamek
    Člen

Tiesto byl uzasny, uzasny a zase uzasny. Co ten chlap predvadel jsem v clubu nezazil. Prekonal i Kearneyho na Flede. Ta komunikace s publikem no comment … Skakal, delal letadylka, hecoval to pres mikrak, zpival, roztleskal si cele sasazu, kazdy jeho pohyb cely parket kopiroval. Fakt neuveritelne. Az na 4 gay vocal tracky naprosta reznicina. A hned na zacatku Cmon no comment 🙂 … Snad nekdy uslysim tak naslapany set … A sasazu mi zase tak extra neprislo 🙂 … A trosku mi to pripominalo Asia slapka fest 😀

mich0lin
    Člen

Tjes je buh co predvedl byl nadpozemskej vykon,jeden z nejlepsich setu na ktery jsem kdy paril,kdo nebyl muze litovat

Anonymní uživatel
    Host

Z FB UM: UNITED MUSIC Bude tam 2000 – 2200 lidi. VIP vyprodano a poslednich 300 lupenu v prodeji.

Anonymní uživatel
    Host

Shanim listek. Kdyby mel nekdo zajem vymenit 1 listek na Tiesta ( ktery chci) za 2 listky na Transmission ( ktere mohu zdarma zajistit), at napise na mail miky1155@seznam.cz. vysvetlim a domluvíme se. Diky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 111)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.