TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJz.cz Awards 2007

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sickboy a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 27)
  • Autor
    Paya
    Člen

Natix: dík sm0

Natix
    Účastník

Paya:
    Ale jo, trička jsou pěkný. sm16

Paya
    Člen

Natix: copak, něco nelíbí? sm0

Pavlas
    Člen

Heh tak ještě aby Paya hlasoval jinak – to by bylo už napováženou..sm15

deivis
    Člen

Paya ma jasno 😀

Natix
    Účastník

Album roku: Paul Van Dyk – In Between
    Producent roku: Paul Van Dyk

sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15

K1aptcha
    Člen

X[] před pár lety jsme vyhlásil bojkot anketám.. o tom to není..

Paya
    Člen

Sickboy: já už jsem to tam hodil bez apostrofů 😉 takže dobrý 🙂

Sickboy
    Člen

Anket že je moc? Možná. Ale tady jde hlavně o to, že tahle je zaměřena převážně na trance a progressive. Navíc se pravděpodobně ani nebudou udělovat žádné ceny. Jde jen o to zjistit, co máme všichni nejraději. (Mimochodem jsem zvědavej, jak dopadne Tyas :´-)))

A ty uvozovky s apostrofy už se řeší. 😉

Pavlas
    Člen

no tech anket je fakt nejak moc:´-)) a hlavně se mi nechce se kvůli tomu registrovat, ale uvidím no..:oD

Sickboy
    Člen

No, věc se má tak, že celá stránka je nastavena tak, aby se v textu neobjevovaly uvozovky ( “ ) a apostrofy ( ‚ ), takže pokud je někam napíšete, celé se to bohužel vymaže. Docela nedávno jsme to řešili, jenže odstranit tenhle „problém“ by trvalo dlouhou dobu, tak prosím buďte opatrní. Sám s tím mám problém.

Jinak hlasování se může libovolně upravovat až do uzávěrky, takže pro kontrolu toho, „co se vlastně odeslalo“, stačí otevřít formulář, kde jsou vyplněné vaše volby, které případně můžete ještě doeditovat.

Sq4Raa
    Člen

ceero: Já jsem s tvým vytříbeným vkusem seznámen, nečekal jsem, že bys pro to hlasoval 😉

Paya: In Between jsem tam dal B-]

ceero
    Účastník

sq4raa : ty jo ako ja sam seba povazujem za hardstylera ale today is tomorrow je teda neskutocny odpad %-) som zvedavy na to zanyho album :´-))

Paya
    Člen

Sq4Raa: v klídku, já to hlasoval jako druhý, takže support to má zajištěný 😀 ty tam zas koukej napsat In Between :-D;-)

btw taky mi to hodilo chybu a vymazalo několik buněk, takže ani nevím, jestli se to odeslalo :-/ doufám, že ano

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 27)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.