TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DMA 2007 Hlasování Zahájeno

• Toto téma obsahuje celkem 90 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavlas a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 106)
  • Autor
    Paya
    Člen

tak co, kdo jdete? ;o)

vím o Alexxovi, Alexxici a Tigim, samozřejmě MHD, se mnou jde Lwice, Addy a Terka – kdo dál? sm3

andre
    Člen

Paya: nebylo by to proti morálnímu kodexu, když nikdo v mém okolí by bez mého případného „donucení“ jinak nehlasoval? 😀 😉

Paya
    Člen

Dexx: bohuzel, vsiml jsem si, ze chybi, az kdyz se na nej poukazovalo tady na foru

Dexx
    Člen

andre: +1

Paya
    Člen

beyond infinity: psytrance tam neni pravdepodobne proto, ze cilem bylo sjednotit vsechny odstiny tranceu (progressive trance, uplifting trance, techtrance, hardtrance, psytrance, hardstyle, hardcore …) pod spolecnou polozku trance/hardtrance 😉

andre: skoda, ale treba muze hlasovat nejaky tvuj kamarad nebo sourozenec 😉 jen dodam, ze album Progression v mem „porotcovskem“ navrhu bylo …

andre
    Člen

škoda že Progression tam nebylo, když jsem hlasoval já, takhle přišel o hlas :-/

ondrab
    Člen

paya:wow…super…dekuju…moc si me potesil covece

Český DJ¨: Roman Rai, Bon Finix, Josef Sedloň
    Český projekt: Roman Rai
    Klub: Roxy, Cross, Bukanýr
    Klubová party: Zen, Vlny, Entrance
    Mega akce: Transmission, Chemical Bros, Sensation
    Festival: Summer of love, Svojšice
    Zahraniční DJ: Christopher Lawrence
    Hit: Brain Box
    Promotér: Roxy
    Styl: Progressive (jaktože tam není psytrance? :-|)

Paya
    Člen

předně ještě jednou díky za Vaše hlasy, díky kterým jsem se stal členem poroty 🙂 mým úkolem bylo projít nominace, posoudit je, upravit a/nebo doplnit 😉

složení poroty je následující: Aleš Bleha, moje maličkost, Myclick, Agent, Lucca, Pavel Čejka, Dan Kafka, Luboš Novák, Dan Walterstein, Ozzby, Daho, Martin Gredner, Michael C, Shorty, Michal Lukeš, Drobex, Texx, Diome, Pavel Tesař – dodám, že oproti tomu nejpůvodnějšímu seznamu pouze několik málo jmen chybí

střet zájmů: český rybníček je imho malý a vyhnout se účasti DJs asi není možné … a upřímně řečeno, kdo je to vlastně nezávislý porotce? to by tam potom nesměli být ani promotéři (a asi bych tam pak zbyl jen já, Pavel Čejka, Dan Kafka, Luboš Novák a Ozzby) … myslím si, že toto problém není, protože v tomto ohledu se vlastní zájmy prosazují dost těžko (kromě toho, hlavním soudcem v téhle anketě jsou fans a ti si tyto porotce nanominovali, takže vox populi říká, že jsou ok) … a kromě toho, práce poroty fungovala přesně následovně: všichni prošli nominace (jako já, viz výše) a pokud se na daném jméně shodli dva porotci, dostalo se do hlasování

a konečně, díky flexibilnímu přístupu organizátorů (velké díky) byly navíc opraveny mnohé chybky (jako třeba Brain Box / The Race, Matamaři jako producenti, Dash Berlin, Mysteryland) … co se týče kategorie Hit, tak výběr by byl větší, kdyby jednotliví porotci navrhli více položek … Mikeware a Ondrab byli přidáni, v případě Groovemana není pravda, že by fotil pouze DD ve Fabru, přidáno bylo album Markus Schulz – Progression … chybky omluvte, v tom obrovském množství položek je pochopitelné, že se tam najdou …

P.S. rozesílání bulletinu na myspaceu (tj. přátelům) bez slibování odměn či nátlaku (viz případ Matamar) je legální, ale pozor, nic se nesmí přehánět

tento post byl konzultován se zástupci pořadatelů a zveřejněn s jejich vědomím

Winnie
    Člen

no tyyy jo! Já se o svý nominaci dověděla na základě toho, že mi fanoušek (nejmenuju) na icq napsal, že pro mě hlasoval. Faq díky!

Gizmo: jj, přesně s tebou souhlasím. Každý hmatatelný úspěch dokáže mýmu okolí, že dělám smysluplnou věc. Fotky nikomu nic neřeknou (mojí rodině, kolegům, atd…), což mě strašně mrzí, ale kdybych jim řekla, že jsem uspěla v celorepublikový anketě, hned by na mě koukali s trochu větším respektem.

Slučuje se s etickým kodexem veřejné poděkování svým fanouškům? Jo??
    V tom případě: DÍKY a víc takových hlasů!!!:oD

A navíc – ty nominace: se těším na závěrečný předávání, až skupinka hoperů spláče nad vejdělkem. :oD

INSOUND.eu

deivis
    Člen

Tak pokud vim jeste nedavno tam byl kontakt na mistra Hoblika.. A ten ma co do cineni s CV 🙂

drobex
    Člen

deivis: Hm to je dobhrej vtip s tim Gielenem. Tam maximalně kdo je stejnej člověk je LJ jako Resident.

komar
    Člen

Proč to mne i kámošovi u třetího místa „český klub roku“ v roletce nabízí samé umělce?:´-))

andre
    Člen

všichni z CV nebo jen část (Hoblík)?

deivis
    Člen

Tak ClearVision dela Gielena ale pod jinou znackou 🙂 Asi presli na jiny druh komunikace. Že by poštovní holub? 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 106)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.