TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DMA 2007 Hlasování Zahájeno

• Toto téma obsahuje celkem 90 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavlas a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 106)
  • Autor
    andre
    Člen

asi došel fax s pokyny co dál…

milan
    Člen

Lasthunter – že by po půl roce přišli na to, jak se to dělá?:_):oD:oD:oD

Last
    Účastník

Mimochodem Clearvision už odstavilo doménu :_)
    clearvision.cz

Sickboy
    Člen

Pro Evolution Soccer rules!!! Na „stejšnu“ jsem u 4ky a 5ky propařil klidně celou noc, ale už jsem z toho vyrostl… :-O

Gizmo
    Člen

Vyrys : to bylo první co sem udělal … začal jsem uvažovat nad řečí – akorát nevím jestli mám začít od rodiny, od boha nebo od šikovnejch japonců co dělaj super foťáky:oD:oD:oD.

Dle nepotvrzených zpráv již mám jeden hlas – bohužel za cenu toho ze jsem vydírán a je po mě požadováno pivo – to jsem samozřejmě s ohledem na kodex musel striktně odmítnout :oD. Netušil jsem jaké problémy mě čekají. :oD:oD:oD:oD

BTW : Deivis ještě nemá obsazenou pozici tiskové mluvčí ??? 🙂 :oD

deivis
    Člen

Autor: vyrys (IP zapsáno) – woe 🙂 tam jsou jiní aspiranti..

vyrys
    Člen

deivis: prestan se porad vsemu divit a radsi si pomale zacni psat rec, kterou reknes na predavani:-D:oDB-]

Sq4Raa
    Člen

EA Sports má super ME a MS, ale každej ročník Fifa převálcuje Evolution Soccer.

EDI: OT :oD

Cloxx
    Člen

lepší jsou stejně nhlka:´-))

hoky
    Člen

deivis: heeej já cu taky Fifu 08:´-(:-Dmám doma jen 07

deivis
    Člen

drobex – pekné večery si dělám denně u FiFA2008 B-]

Gizmo
    Člen

T.Trans: kéž by všichni čeští DJz byli tak v pohodě jako tihle 2 a bavili se s ostatníma jako oni – oba v čechách podle vlastních slov žijí 6 respektive 8 let – je možné, že dost českých DJs nestrávilo v ČR za poslední rok tolik času co oni a neodehráli tolik akcí – za největší ROFL pořád označuji zařazení mě na stejnou úroveň jako pány pártyfotografy kterých si bezmezně vážím a ke kterým vzhlížím 🙂 …

drobex
    Člen

deivis : 😉 neřeš to, 😉 to byla poznámka, nadsázka. Chlape klííídek.
    Nikdo tě z ničeho neobviňuje, alibi tu vypisovat nemusíš. Neřeš to, Nehroť to hned. Já to taky neřešim. Udelej si pěknej večer a dobrou

deivis
    Člen

drobex – to překvapko je jasne už od 30.12 🙂 A uz to par lidi take vi jeste pred spustenim ankety, na kterou sem opet jaxi zapomel.
    Navic ja podekoval vsem hlasujicim az po jejich odhlasovani 🙂 na tom neni nic zleho. Nikoho neovlivnuji a nemam to zapotrebi. Pro me neni dulezita anketa ale kolik lidi odtud na akci dojede a hlavne kolik se jich na tu akci opet vrati.. V tom je pro me dulezitost..

Psal jsem to ze jejich duveru nezklamu a opet posunu akci dale at dopadne akce v ankete jakkoliv.. Navic pokud si to kdokoliv precte tak prima umera tam neni. Jen sem to proste sem pastl. A jak sis vsiml nemam zde ani banner „kamo“. A to prekvapko by bylo i kdyby nikdo nic nenapsal, pac to proste prekvapko je. Jen cekam na ten spravny moment vybiti vsech ostatnich akci a prijatelny termin pro zverejneni 🙂

drobex
    Člen

deivis: ale bacha kamo na kodex, tady nabízíš překvápko jako že za to že zahlasovali . Myslim to vážně, raděj to uprav :o)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 106)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.