Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Dojmy Sensation White 2010
- Toto téma obsahuje celkem 89 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
tweakman a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12. 7. 2010 v 17:33 #174779
Anonymní uživatel
HostLetos jsme se bohužel nemohli účastnit ani v ČR ani v NL, nicméně jak tam poslouchám set MarcaV, už jen kvůli němu mělo cenu na akci jít. Jediná věc co mi tam trochu nesedí je speaker: Nemám nic proti speakerům, pokud vhodně zařvou jednou, dvakrát do setu, ale tenhle tam prostě působí až rušivě, nemůžu si pomoct (i když oproti „snovému“ tématu léta páně 2006 v NL to ještě šlo :-))
Re: Gucci Sheikh: Hele to si nemyslím. My projeli za posledních 5 let bílou v Amstru (opakovaně od 2005), Německo 1x na Silvestra i jednou Belgii a samozřejmě kromě poslední i všechny v ČR. Vždycky je to o line-upu, protože ani sebelepší efekty nespraví, pokud ti nesedí hudba. Nejslabší bych asi hodnotil Belgii, a to jen kvůli aréně, která byla na takovouhle akci poměrně malá, stará a koncepčně blbě řešená. Faktem je, že „Matrixové“ téma, které jsme zažili v Amstru 2005 (tady tuším o 2 roky později) byla hodně vysoko nastavená laťka, která se těžko překonává v následujících letech 🙂 Fakt je i ten, že v Amstru je kapacita kolem 40000 lidí, takže těch efektů je tam vždycky taky o něco více, přeci jen se na to složí asi víc lidí a neudusí ve větší hale pod tolika vypálené munice 🙂 Na druhou stranu asi v Hollandu teď letí víc house a lineupy v posledních letech mě sedly víc v CZ. Tyle trancovější/progresivnější DJe jako MarcoV, Marcel Woods, Armin apod. tlačí v Hollandu spíš na Trance Energy. Tam jsme taky byli, ale Sens je prostě atmosférou i prostorem v hale s hledištěm prostě Sens 🙂 Nemám nic proti house, ale pokud je to celý večer, tak je to na můj vkus takový až moc utahaný. Mám spíš pocit, že Sens je už tak zavedená značka, že nemají problém s prodejem lístků a není tak moc ani snaha tam cpát „tutovky“ jako PVD, Armin, MarcoV a snaží se spíš prezentovat nové, neokoukané DJe-nebo to trochu konvertuje k jinému tématu hudby, což je patrné v posledních letech zejména v Holandsku.
Můj sen je vidět jednou na Sens PVD, to je podle mě DJ, který by si u nás hostování na Sens zasloužil.
7. 7. 2010 v 22:46 #174416dance-event
Člen[url=http://www.dance-event.cz/foto.html]FOTKY[/url] z holandské premiery Sensation: Celebrate Life
1. 7. 2010 v 13:18 #173900Zochi
ČlenAž teď poslouchám Jeromeho set a to je super jízda! Zřejmě díky alkoholu se mi to nějak nepodařilo udržet v paměti. sm2 Ten hodně šlapal Marcovi na paty.
6. 6. 2010 v 14:30 #171348Anonymní uživatel
HostZOCHI dekuju sm5
6. 6. 2010 v 14:28 #171346Anonymní uživatel
Hostdekuju 🙂
6. 6. 2010 v 11:48 #171335Anonymní uživatel
HostByla to moje první SENSATION a určitě né poslední
Djs: Páčil se mi Martin Solveig a Marco V, ty ostatní už né, MEGAMIX byl příšernej co se týče efektů tam nic nebylo, já se těšil na nějaký šílený pecky co jsem viděl na minulejch ročníkách (né ty v ČR) a ono velký hovno!!
Show: Sice to byla moje první SENSATION kde jsem byl osobně přítomen, ale ty předtím kde jsem nemohl být jak u nás tak hlavně v zahraničí jsem pozorně sledoval jak pomocí fotek,videí, diskuzím, reportážím, názoru lidí kteří tam osobně byli, a recenzím. Nemůžu si nevšimnout jak tato už vlastně značka SENSATION upadá (nejvíce u nás), jasně nemůže být všechno jen TOP a je to taková horská dráha, jednou nahoru a jednou dolů. Jsem toho názoru, že pokud si chce člověk užít SENSATION takovou jaká má správně být, se vším všudy s neořezanejma efektama, s intrem jaký má být prostě to co má správná SENSATION mít, MUSÍ odjet nejlépe do Amsterdam Arény do kolébky týhle zajisté v původním znění super bílé ale i černé akce, nebo kamkoliv jinam (Německo,Belgie,Brazílie,Chile,Rusko). Beru na vědomí že i v takovejhle zemí může dojít k tomu že ta show a celkově SENSATION nebude taková jaká má správně být, ale myslím si že si tam organizátoři jen tak nedovolí aby ty efekty a i line-up a celkově ta show byla jiná než na jakou už je ten národ tý daný země zvyklej. Chápu to že se velice snadno kritizuje ale přece to nějak musí vypadat když už ten lístek stojí nějakou tu korunu plus je to jednou za rok (mluvím teď o ČR) a je to takovej bílej svátek tak to musí podle toho vypadat a né to co se teď poslední ročníky děje. Chyba je v penězích kde taky jinde, v lidech a penězích, každej chce všechno nejlíp hned, v TOP kvalitě a za co nejmenší investici a aby to maximálně těžilo a profitovalo ale tak to bohužel/bohudík nechodí, aby co nejvíc zbylo pro organizující agentury, tak pro samotný IDT a odsíraj to země jako např. my, na tom že to je jak jsem psal na začátku dobrá a známá „značka“ SENSATION každej už dneska ví co to asi je a o co go. A vrážej peníze a úsilí do zemí tam kde si nesměj mít dovolit průser jako např: Amsterdam Aréna, Německo Esprit Aréna, Belgie Ethias Aréna. Do těhle míst si myslím že plyne hlavně veškeré zdroje úsilí, jak těch finančních tak všech.
Abych jen nekritizoval, tak se mi letošní ročník líbil a to proto že jsem tam byl s těmi správnými lidmi a jak se říká, je tak nějak jedno kde jste ale halvně jde o to s kým tam jste, ale přeci jen u tohohle mi to až tak jedno nebylo protože jsem tak nějak nemůžu napsat čekal, spíš doufal že to bude taková ta SENSATION jak jsem si jí v mysli nakreslil a představoval a hlavně viděl co mají v zahraničí a hltal ty úžasný zážitky mích přátel co byli všemožně po světe na téhle akci. Velice mě mrzí že nebudu přítomen letos 3.července v Amsterdam Aréně na „celebrate life with house“ bude to zajistý užasnej zážitek.
6. 6. 2010 v 0:21 #171298Paya
ČlenTigi: Our lovely city :o)
5. 6. 2010 v 20:49 #171288TIGI
ČlenMc Gee je mimochode ten týpek co zpívá: Put your hands up for detroit :o)
4. 6. 2010 v 22:15 #171219Dexx
Člensm6 Tady se to hemží písničkama a moderátorama, to je fakt krize…
4. 6. 2010 v 22:11 #171217Zochi
Člensensation: MC Gee
4. 6. 2010 v 18:07 #171198Anonymní uživatel
Hostvíte někdo prosím vás jak se jmenuje týpek co to jen moderoval???
díkas N3. 6. 2010 v 13:13 #171083Zochi
ČlenSakra, já zmeška The Hype od Randyho Katany. sm19 To jsem určitě byl zrovna na klobáse sm13
3. 6. 2010 v 12:25 #171078D4ve
Člen[quote Anonymní uživatel]Zdravim,
byl jsem na poslednich trech, ale tahle byla nejhorsi!!!
Takhle jednoduse...
Mam dotaz, MarcoV 25. minuta? Nevite nekdo co je to za song???
Diky moc L[/quote]01. Deadmau5 – Some Chords (Original Mix)
02. Spencer & Hill – Oldschool (Club Mix)
03. Cygnus X – Superstring (ID Remix)
04. Faithless – Music Matters (Mark Knight Remix)
05. Marco V Feat. Benjamin Bates – WTNF
06. Marco V – GODD (ID Remix)
07. ID – ID
08. ID – ID
09. ID – ID
10. Energy 52 – Cafe Del Mar (ID Remix)
11. ID – ID
12. Mark Knight & Koen Groeneveld – Put Your Hands Up (Mark Knight Remix)
13. Randy Katana – The Hype (Original Mix)
14. Paul van Dyk – For An Angel (Spencer & Hill Remix)
15. Dustin Zahn – Stranger To Stability (Len Faki Podium Mix)
16. Marco V – Simulated (Original Mix)
17. Marco V – Unprepared (Dub Mix)
18. ID – ID
19. Marcel Woods – The Bottle (Original Mix)
20. Fonzerelli – Moonlight Party (Original Mix)
Encore: Marco V – Fantastic damage (album edit)3. 6. 2010 v 12:10 #171076Anonymní uživatel
HostZdravim,
byl jsem na poslednich trech, ale tahle byla nejhorsi!!!
Takhle jednoduse…
Mam dotaz, MarcoV 25. minuta? Nevite nekdo co je to za song???
Diky moc L3. 6. 2010 v 11:22 #171069Dexx
ČlenRuská lajna by stála za hřích… Eric Prydz, Sander Kleinenberg, Jerome Isma-Ae, Avicii, Chuckie… až na toho posledního.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.