TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy Sensation White 2010

• Toto téma obsahuje celkem 89 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 14 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 90)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Lol…vis, ja spis cetla jen ty pozitivni reakce a nestacila se divit…nejak to nechapu…byli se mnou lidi, co delaji produkci pred 10 let a taky kroutili hlavou a nepobirali…ale na druhou stranu byli celkem nadseni z te celkove show atd…btw: je to jen muj osobni pocit, nebo tam proste nebylo 18 000 lidi ani nahodou???…kdyz to porovnam s Aspokalypsou, kde je zhruba 5000, tak mi to prislo jen o malicko vic:(..

Anonymní uživatel
    Host

Můj názor je takový, že event byl kvalitní…a to dost…i kdyby byl ve fialovým a s méně efekty…stejné to vtáhne…a nejvíc pro mě Mr. White…prostě když je SW housová a ten kdo poslouchá trance, tak nvm, co tam dělal…?…Aby si tady pak stěžoval? :)…no tak…my ostatní si užijem a další ročník s názvem „We celebrate life with house“ pořádně pochválíme…název vás snad už trkne a nebude dávat ty velký prachy za to…každopádně jsem ze změny stylu a Marca v sobotu nebyl moc nadšený, ale když jsem doposlechl právě set, tak to doopravdy rozjel a zahrál dost dobře !…šlo asi jen o to, že ke konci je člověk unavenej z toho šlapání zelí 🙂

Sandeagle
    Člen

[quote Anonymní uživatel]...Predem se omlouvam vsem, ktere asi nastvu svym hodnocenim, ale kdyz to tady ctu, tak si pripadam, ze jsem byla asi na uplne jine party....sla jsem na tuhle akci s prateli ze slovinska, kteri byli nadseni z traileru a moc chteli videt show. Tahle muzika neni primo muj salek caje, ale vzdycky se najde DJ, ktery dokaze lidi pobavit a rozhejbat jim nozicky:)))...

Uprimne, po prvni SW, kde jsem byla pracovne, jsem necekala nic vic nez slusnou laser show a ze me to nebude vubec bavit, ale prvni pulka me ocekavani docela prekonala... pan White i Jerome fajn poslouchatelny i tanovatelny setiky...ale po Megamixu, ktery mi byl dle meho nazoru hudebne dost mimo,nastala nehorazna nuda. Doted nechapu, jak muze nekdo soupnout na takove akci do setu Nirvanu nebo Oasis...pan Solveig mi prisel jako jukebox v poradu "Pesnicky na zelanie"...nepochopila jsem, co tou patlanici bez hlavy a paty chtel rict. Cim vetsi blbost tam hodil, tim vic lidi jeceli...asi, ze poznali, kdo to hraje...na takovy vykon si muzu pustit radio a vyjde to nastejno :(...

Do toho pan MC naprosto zcestny hlasky, jako WHERE IS YOUR ENERGY...jako by rikal, ze jsme uplne k nicemu, pac neparime???..jako coze?...MC ma lidi kdyz uz tak hecovat, ale pozitivnim zpusobem a ne je hanit, ze jako nevidi, ze by kalili...primo vedle me se ve chvili, kdy tohle hlasil zastavila grupa asi 20 cizincu a celkem je vytocil:))))...popravde, ono kdyby bylo poradne na co, asi by to taky bylo o trochu jine :-D...mozna chtel zachranit hromadny odliv navstevniku, ktery byl kor na plose dost patrny:)))

Michael Burian byl sice o neco lepsi, ale proste nebylo to ono...kor ten live zpev, nebo jak by se to dalo rict....ten zaver...to mu to fakt spadlo nebo co to tam sasil s tim zvukem a tichem...????

Marco V...co dodat..nebyt tohohle pana nakonec, odchazela bych dost nastvana...kdyby ho soupli misto tech dvou pred nim, budu spokojena jak blecha :)))...

co se tyka VIP prostor, tak kdybych dala za listek 4500 a musela si tam platit piti za normalni cenu atd, budu asi nastvana, ale tak asi to tem, co si uz VIP kupujou, neva...tohle me jen trochu zarazilo...

Vyzdoba...nemuzu srovnat s ostatnima dilama, pac jednicku uz si moc nevybavuju, ale tak na traileru to byla vetsi bomba:)))..nejsem clovek, co nejak hodnoti lasery nebo doprovodny show, protoze me zajima hlavne muzika...ale nektery choreografie GOGO byly vazne spis sranda...

Proste na to, jakou z toho delaji show, to bylo prumerny disco s efektama,kde je narvano cizincema, kteri nejradeji sahaji holkam na zadek (za coz uz ode me pak nejaky neodbytny pan jednu dostal :-D)...ale kdyz tam jde clovek dopredu smireny s tim, ze to bude stat za sisku, muze byt jen prijemne prekvapeny do te doby neznamymi djz a na druhou stranu znechuceny temi, od kterych uz teda nejaky vykon, vzhledem k jejich dlouhemu pusobeni a "postaveni na scene", ocekaval:)))[/quote]

sm15sm15sm15
    Jinak si asi nečetla pozorne (myslím tím první větu), s vetšinou lidí se tu totiž shodnešsm3

Pár fotek najdete na [url=http://www.dance-event.cz/foto.html]DANCE-EVENT[/url]

Anonymní uživatel
    Host

…Predem se omlouvam vsem, ktere asi nastvu svym hodnocenim, ale kdyz to tady ctu, tak si pripadam, ze jsem byla asi na uplne jine party….sla jsem na tuhle akci s prateli ze slovinska, kteri byli nadseni z traileru a moc chteli videt show. Tahle muzika neni primo muj salek caje, ale vzdycky se najde DJ, ktery dokaze lidi pobavit a rozhejbat jim nozicky:)))…

Uprimne, po prvni SW, kde jsem byla pracovne, jsem necekala nic vic nez slusnou laser show a ze me to nebude vubec bavit, ale prvni pulka me ocekavani docela prekonala… pan White i Jerome fajn poslouchatelny i tanovatelny setiky…ale po Megamixu, ktery mi byl dle meho nazoru hudebne dost mimo,nastala nehorazna nuda. Doted nechapu, jak muze nekdo soupnout na takove akci do setu Nirvanu nebo Oasis…pan Solveig mi prisel jako jukebox v poradu „Pesnicky na zelanie“…nepochopila jsem, co tou patlanici bez hlavy a paty chtel rict. Cim vetsi blbost tam hodil, tim vic lidi jeceli…asi, ze poznali, kdo to hraje…na takovy vykon si muzu pustit radio a vyjde to nastejno :(…

Do toho pan MC naprosto zcestny hlasky, jako WHERE IS YOUR ENERGY…jako by rikal, ze jsme uplne k nicemu, pac neparime???..jako coze?…MC ma lidi kdyz uz tak hecovat, ale pozitivnim zpusobem a ne je hanit, ze jako nevidi, ze by kalili…primo vedle me se ve chvili, kdy tohle hlasil zastavila grupa asi 20 cizincu a celkem je vytocil:))))…popravde, ono kdyby bylo poradne na co, asi by to taky bylo o trochu jine :-D…mozna chtel zachranit hromadny odliv navstevniku, ktery byl kor na plose dost patrny:)))

Michael Burian byl sice o neco lepsi, ale proste nebylo to ono…kor ten live zpev, nebo jak by se to dalo rict….ten zaver…to mu to fakt spadlo nebo co to tam sasil s tim zvukem a tichem…????

Marco V…co dodat..nebyt tohohle pana nakonec, odchazela bych dost nastvana…kdyby ho soupli misto tech dvou pred nim, budu spokojena jak blecha :)))…

co se tyka VIP prostor, tak kdybych dala za listek 4500 a musela si tam platit piti za normalni cenu atd, budu asi nastvana, ale tak asi to tem, co si uz VIP kupujou, neva…tohle me jen trochu zarazilo…

Vyzdoba…nemuzu srovnat s ostatnima dilama, pac jednicku uz si moc nevybavuju, ale tak na traileru to byla vetsi bomba:)))..nejsem clovek, co nejak hodnoti lasery nebo doprovodny show, protoze me zajima hlavne muzika…ale nektery choreografie GOGO byly vazne spis sranda…

Proste na to, jakou z toho delaji show, to bylo prumerny disco s efektama,kde je narvano cizincema, kteri nejradeji sahaji holkam na zadek (za coz uz ode me pak nejaky neodbytny pan jednu dostal :-D)…ale kdyz tam jde clovek dopredu smireny s tim, ze to bude stat za sisku, muze byt jen prijemne prekvapeny do te doby neznamymi djz a na druhou stranu znechuceny temi, od kterych uz teda nejaky vykon, vzhledem k jejich dlouhemu pusobeni a „postaveni na scene“, ocekaval:)))

Nulda
    Účastník

můj dojem z live streamu: jedinej kdo za něco stál byl Jerome Isma-Ae, bohužel jsem propás Marka toho hodnotit nemůžu
    p.s. zaplaťpánbů že jsem tam nevlez sm0

Anonymní uživatel
    Host

Na SW jsem nebyl ale zatím mám poslechnuto jen Mr. White a není to zase tak hrozný.Prostě minimal sm3 Osobně mám tenhle styl poslední dobou raději než trance.Cena vstupenky není zase tak hrozná.Pronájem O2 areny, DJs, přípravy atd. se musí holt nějak zaplatit.Já jen nemá rád moc takový prostředí.Raději někde v klubu sm3

2Sexy
    Člen

Tak to ja si naopak myslim, ze pekny slecny k party patri, nevim co vam na nich vadi 🙂

Anonymní uživatel
    Host
    Dexx
    Člen

Brajen: Killers – Spaceman (SvD mix Part 2)

Anonymní uživatel
    Host

koukám, že sem vůbec neprohloupil, když sem tam nešel, stejně jako minulej i předminulej rok, vždy u mě stejně jako u dosti lidí rozhodoval lineup:-) Prostě myslim, že první ročník zůstane zatim nepřekonán, bo se mýlím (napiště někdo kdo ste byl na všech 4). Nicméně řikal sem si, že bych moh zajít aspoň na tu show a ani to za to evidentně nestálo. Ale myslim, že daleko nejhorší na SW sou ty vymydlenci a peroxid barbíny a podobnými otřesnosti dosti kazící atmosféru:-DDD…a megamix díky skladbě návštěvníků jde taky hodně do oné vesnice poblíž Tábora (dle knížete:-))

nexxie
    Člen

hellman sm15 sm15 sm15 sm15 sm15 sm15 sm15 sm15
    já Burákovi říkal, neber si ty gayský biločerný brejle, určitě se v nich překlikneš.. neposlech a jak to dopadlo 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Pasu, pasu písničky
    na trávě zelené,
    večer je mám pod víčky,
    jsou krásné, ne, že ne.

Anonymní uživatel
    Host

Nevite pls jakou pisnicku zahral Burian po Vltave pri ktere se mu vypl ableton diky moc za nazev pisnicky 🙂

Chelseaplayer
    Účastník

Jack +1

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 90)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.