TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 439)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Třicet mi teda fakt neni. Navíc nechápu co s tim má společnýho věk ty hvězdo. Neboj už tě nechám, ztratila jsem s tebou už dost času a už mě to fakt nebaví.

Euphon1c: souhlas…už jsem je viděla aspon desetkrát…sm2

Ajinka05
    Člen

Nho nevím, jestli je tohleto vůbec eště diskuze k Dykovi bo jsem se spletla ve stráncesm15 si vyměňtě ICQ a hádejte se tam proboha to je fakt neuvěřitelný….
    Nho nic, jen že to bylo luxusní, Tocadisco nejvíc dobrý, chci ten set 😀 Pájík super, Alex taky super 🙂 až sem málem uronila slzinku sm4
    Těším se na TR.5 a na znovusledání s mýma známýma pařmenama a pařmenkama sm5

FUGAZ
    Člen

[b]2 Euphon1c[/b] : naprosto s tebou souhlasím, malinko jsme nahlídly pod pokličku sm0 tímto bych chtěl taktéž poděkovat panu D.Pankovi za úžasná videjka a že se s námi o to mohl podělit sm4

[b]2 Partygirl[/b] : radši ne, ještě bych utrpěl nějaké psychické trauma sm15

Euphon1c
    Člen

ja trochu otocim soudek 🙂 ty videa od daniela panka jsou proste famozni, jdou nekde stahnout nebo koupit? je to fakt masakr jako by byl v zakulisi nejakej duch a mohl takhle nahlizet do prace profiku 🙂

ceero
    Účastník

amen tomu kto sa tuna pusti do dyka sm15

Partygirl
    Člen

hod nick ja te oznamkuju sm15 jinak uz sem nasla v diskuzi newmana sm0

FUGAZ
    Člen

sm15 a moje fotky nikdo nezkritizuje sm15 sm15

Partygirl
    Člen

urcite me bavi to hledat.. tak tim hur,ze je ti 30 a zabejvas se nejakou Partygirl sm15sm15sm15

romanenko
    Člen

jo holka já make up nepotřebuju,, a mastnou plet si měla na těch fotkách co si se fotila v plný kráse,, jen ty sama a ne z nějaký párty,, ale to máš fuk…je fakt že tady by se mělo konverzovat o jiných věcech,, a ne o tvym životě, kolik si toho procestovala, kde pracuješ a kolik máš peněz…a dvanách hodin si pařila?? to bych tě chtěla vidět….sm13..

Anonymní uživatel
    Host

To si mě pleteš to byla romanenko. Nauč se číst. Ses předvedla inteligentko sm15sm15sm15

Flash2001
    Účastník

Teda, tolik nových a podnětných myšlenek k uplynuvší akci…sm15sm15sm15

Anonymní uživatel
    Host

Prosimtě co to zase meleš za kraviny? Já už končím….tohle je nekonečný…Jinak díky za soukromé reakce..Je vidět že na jistou osobu máme stejný názor..sm3

Romanenko sm4

iamek
    Člen

Jeste ze ja jsem nenapsal dojem z akce …

Partygirl
    Člen

romanenko: no a co,ze mam lesklou plet.. po 12ti hod tancovani ani nejlepsi make up nevydrzi.. nic jinyho si na me neshledala? tak sem hod tvoji fotku at vime jestli mas proc machrovat..

petisek: 12 let? no to mi bylo 13 to sem skutecne poslouchala neco jinyho nez trance pochybuju,ze ty ne tak bejt tebou tak sem zticha nebo ty si ve 13ti chodila na party s Tiestem??? sm15 ale jestli se neptelu tak si psala,ze ti je 21,ne? to mi jako chces nacpat,ze si jako v 9ti letech parila na trance???????? sm15sm15sm15sm15sm15 tak ty si moc,holka sm15sm15sm15sm15sm15

eldee
    Člen

sem si dovolil napsat dojem…a takovejch reakci na tosm0…vazne nech te toho uz..peace

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.