TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 439)
  • Autor
    FUGAZ
    Člen

sm15 OMFG sm13 sm18 … no to jsou dojmy z akce sm6

Chazty
    Člen

koukám, že ted se tu hodně řeší dojmy z Dyka sm2

Anonymní uživatel
    Host

Jinak partygirl nevím proč se navážíš do mýho věku když víš prd kolik mi je. ..sm13

mike_h
    Člen

nevim jestli neni z cesty, chlubit se kdo dyl posloucha trance only sm3
    jinak mam pocit, ze to PartyGirl s tim nosankem nahoru trosku prehani sm8

romanenko
    Člen

ty budeš asi její kamarád vid?? že si tohle napsal?

iamek
    Člen

Jste kokoti …

romanenko
    Člen

No bloncka to se dalo čekat, podle těch keců,,, měla by si používat něco na pleť trošku ses tam leskla na těch pártysm13…..

Anonymní uživatel
    Host

No comment. Jsi ta nejúžasnější a největší partygirl na světě a my ostatní co touhle hudou žijeme min. 12 let ti nešaháme ani po kotníky! To je myslim to co tady chceš slyšet tak tady to máš a můžeš se jít s těma milionama co máš vycpat. Nevim co bych to měla závidět…slepičí mozek??? Díky nechci…sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Partygirl].. doma nic jinyho neposloucham uz takovejch 7 let a ty? sm15 [/quote]

sm14

Flash2001
    Účastník

Když se začnou hádat holky, tak je to snad ještě zábavnější flame než když se do toho pustí mužská část populacesm15

romanenko
    Člen

ubožačkosm15sm13 hlavně že se máš s čim vytahovat… jenom 7 let?? to je dost málosm15

Tak lidi fakt bomba diskuze jen co je pravda. Jen pro zajímavost jsem vám našel na libimseti.cz tu vaší partygirl- zadejte tam do vyhledávače Verunka__22 a máte jí tam v plný kráse. Je fakt, že ná pár akcí byla, ale…….

taky bych chtěl umět se tak hezky hádat, kdo mě to naučí? sm0

Partygirl
    Člen

jasne kuli tomu abych nekde byla dam treba 20 tis za dovcu to jo.. ubozacko jen zavidis.. sama si nikde nebyla znas jen Prahu a tady budes delat machry.. dej mi uz laskave svatek.. nejsem na tvy vylevy zvedava .. doma nic jinyho neposloucham uz takovejch 7 let a ty? sm15 to si poslouchala Smouly,co sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

loltrance

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.