TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 439)
  • Autor
    romanenko
    Člen

Chazty: přesně tak, petísku to chce klid sm4 opravdu to nemá cenu,,,já už se taky nehádam.. ta pipí si stejně mele furt tu svou

Chazty
    Člen

nestíham…. zbytečny se hádat stejne si každej bude myslet své sm6

Sq4Raa
    Člen

sm15

Anonymní uživatel
    Host

Já sem chodim dlouho, ale nikdy sem neměla potřebu sem přispívat…Až teď. Nikoho neurážim, jen jsem pojmenovala to co je tu všem jasný. A to že nemáš o hudbě ani páru, jen si myslíš že když chodíš na trance tak jsi něco extra. Pochybuju že to doma vůbec posloucháš. Doufám že tě line up příště odtáhne někam daleko…

Partygirl
    Člen

romanenko: ja te neznam tak nevim co ses
    Petisek: vidis ja nakej zvuk neresim nepotrebuju mit dokonale cistej zvuk v kazdy skvire haly.. a chodim/jezdim jen na takovy akce,ktery me zajimaj a kam me tahne line up na sr*cky kaslu tak drz zobk uz konecne.. v zivote sem te tu nevidela a sotva se tu regnes tak mas jen plnou hubu kecu a urazek di uz nekam

eldee
    Člen

po precteni polsednich dvou stranek, nevim jestli nebudu se svym prispevkem tak trosku OTsm3…presto taky prihodim svuj tri dny ulezely dojem…
    Tocadisco: neslysel jsem cely set ale to co jsem pochytil se mi libilo..vyzdvihnu remejkly Silence a Morumbi…
    Burak: az na cca 15-ti minutovku okolo Organicu,uspavac hadu jako svina…
    PvD: s Mistrem jsem nadmiru spokojeny..podobny setik jsem ocekaval..bezva!!Jeho starsi pecky sou proste nesmrtelny…vzdy je rad uslysim..na zivo korsm5!Jednoznacny vrchol vecera Jon O’Bir – Ways And Means…to sem prozival orgac-paradasm11!!
    Na Alexe sme nevydrzeli, chybely sily.
    Kdyz to shrnu,akci jsem si s prateli naramne uzil…a malicky musky typu: svleceny a upoceny asteroidi v kotli..a mensi zmatek rano v satnach.. jsem s nadhledem presel:)….uvidime se na T5

Anonymní uživatel
    Host

Partygirl: Já chodim na akce kvůli hudbě, tudíž mě zvuk docela zajímá. Narozdíl od tebe, která evidentně chodíš jen proto, abys mohla říct že jsi tam byla a dělat tady ze sebe borku největší. Nesnášim namyšlený lidi a to co tady předvádíš mě fakt irituje.. Mě je jedno kdo na akce chodí ,ať si tam je třeba technař nebo hoper, to je každýho volba a určitě tam udělají lepší atmosféru než ty, pro kterou jsou všichni ostatní póvl. Nehledě na to že nechápu proč tam chodíš když bylo jasný co bude hrát a vědělas jak to na halovkách vypadá. Prostě musíš bejt všude i když tě to vůbec nezajímá abys tady pak mohla machrovat a kritizovat.

Romanenko: naprostý souhlas sm3

Newman
    Člen

[quote Kamca_] klubovky sou prostě lepší[/quote]

O tom nikdo nepochybuje sm4 Ale to pro mě osobně není důvod, proč nejít na halovku, kde se sejde (pro mě) snový trance lineup sm5

dukelak
    Člen

konečně je po vokurkový a je co číst sm2…hlavně nerezignovat, stůjte si za svým názorem!

Kamca_
    Člen

uplně souhlasim se škvárou … poslední dobou se taky halovkám vyhejbám … klubovky sou prostě lepší

romanenko
    Člen

nikdo nevyvádí, jen mě vytáčí nafoukaný lidi, co se umí jen chlubit toť vše,, sm17

pokoko
    Člen

tak proč tu do kela tak vyvadite…Ale hadejte se dal aspon je co čist oka?

romanenko
    Člen

pokoko: No jistě jsem mladší než tady partygirl..sm15 21…

pokoko
    Člen

Před PVD na foru byla docela nuda ale toto mi to vynahradilosm15 romanenko kolik ti je?

romanenko
    Člen

partygirl: pro tvojí informaci jsem holka a ne kluk..sm13 jinak si užij akce, pak nám…chudejm.. můžeš povyprávět jaký to bylo.sm13, nebudu se s tebou dál dohadovat protože to nemá smysl! Pozdravuj na Ibize

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.