TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 439)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

romanenko: muzu a taky pojedu neboj se uz se tesim na TE a AO to si bud jistej sm5

Flash2001
    Účastník

Binary: no, co nadelas, sereblity se nacpou vsude, aby se zviditelnilysm13

romanenko
    Člen

aha tak ted si mě opravdu utřela sm15 . Jde jen o to, že protože si byla někde v cizině nemůsíš tady o Praze mluvit jako o největšim póvlu. Spousta lidí si to užila.. si myslim.. pokud ty ne tak nevím proč tam chodíš. Můžeš jezdit jen do zahraničí ne??když si to můžeš dovolit

panejo, a já myslela, že to „dobře skončí“, a on se ten flame ještě víc rozjel sm15

Binary
    Člen

Juj, se to [url=http://www.super.cz/exkluzivne/26286-paul-van-dyk–litry-ginu-belohorcova-mesarosova-i-agus-radily-az-do-rana.html]tam[/url] hemžilo „celebritama“. sm6

swo
    Člen

že vás to baví se furt tak hádat dokola ))
    nevíte někdo něco o setech, jestli budou ke stažení? Tocadisca jsem nestihla a ráda bych si ho zpetně poslechla.

Partygirl
    Člen

a o to de,ne? sm15

Flash2001
    Účastník

Musim rict, ze se u tyhle diskuse zacinam naramne bavitsm4sm15

Partygirl
    Člen

romanenko: byla sem vsude v profilu mam fotky muzes se podivat kdyz mi neveris.. a milionarka nejsem pracuju normalne v advokatni kancelari,nakej problem?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak to je konec, du si uvařit špagety

romanenko
    Člen

partygirl: mam dost!! vytahovat s prachama se tady opravdu nemusíš.. hlavně že si to tady všechno vyjmenovala.. hele ty si snad byla úplně všude.. začínám pochybovat že je to pravda, bud si milionářka nebo pěkně kecášsm0

pokoko
    Člen

tak jeden řika že to bylo do techna druhy zase do progressivu kluci klucism13a Tigiald jsi tež dobrysm15

Marden
    Člen

Hudba je přece o toleranci a porozumění bez ohledu na rasu či typ člověka…

To jsem vymyslel sámsm3

Partygirl
    Člen

romanenko: tak me odsud vymaz kdyz mas problem

Partygirl
    Člen

jezis dalsi chytrak se ozval.. zavidis,co? ze ses nikam jinam nez do Prahy na akci v zivote nedostal sm15 Jinak Ibizu,Nemecko,Holandsko,Svycarsko .. sem si platila sama.. rodice sou rozvedeny a urcite mi neplatej moje trance akce boze… si ubohej.. az budes starsi a budes vydelavat tak se treba taky nekam podivas a pak uvidime jestli se ti vic bude libit halovka u nas nebo venku.. schvalne..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.