Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Dojmy z akce PvD Prague Session 2008
- Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
23. 9. 2008 v 14:38 #100004
pokoko
Členno nevim ja nejsem nejaky naračny. Hlavne jak to nešumi neni to přebasovane ale bas ymusi spravne dunet a to je vše:D
23. 9. 2008 v 14:30 #100003Nulda
Účastníkbtw dobrej zvuk mela T-Mobilka na PvD 2004 kdy byla stage postavena napric, pak uz to udelali po smeru a nebylo to ono viz. treba total tragedie na Tiestovi tusim 2005
23. 9. 2008 v 14:28 #100002Nulda
ÚčastníkT-Mobile byla na zvuk totalni pruser, O2 rulezz
23. 9. 2008 v 14:27 #100001pokoko
Členno jako t-mobile mi vubec nevadi aspon tam nebyla ozvena a libilo se mi jak se třasla konstrukce:D…..Mi je uplne jedno kde to je hlavne at je dobry zvuk a dobra hudba + dobra banda.
23. 9. 2008 v 14:08 #100000Flash2001
ÚčastníkCo se tyce T-Mobile areny, tak tam uz bych na halovku fakt nesel, O2 arena je proste daleko dustojnejsi prostor snad po vsech smerech. Ale jinak je pravda, ze na klubovkach byva daleko lepsi atmosfera i diky tomu, ze tam byva vesmes „hudebne vzdelanejsi“ a vdecnejsi osazenstvo a min takove te naplavky.
23. 9. 2008 v 14:03 #99999Anonymní uživatel
HostMě nevadí že se někomu akce nelíbila, takových názorů je tu víc a nikdo na ně nereaguje, ale člověk se prostě musí ohradit když tu slyší takový nesmysly, jako že letošní setík byl děsně tvrdej a t-mobilka je lepší. Panebože jako kdybyste tam nikdy nebyli a neslyšeli ten šílenej zvuk. A myslim si že podobnejch týpků který zmiňujete tam bylo vždycky dost, zejména v tý vaší T-mobilce kam pronesli cokoliv a zahulíno bylo že nešlo dejchat. A to že nebyla nejlepší atmoška sem tu taky zmiňovala, ale přijde mi sobecký že si tady na to stěžuje člověk kterej k ní evidentně nepřispěl a umí jen kafrat. Toť vše, tahle diskuse nemá smysl. Za mě říkám nejlepší akce na která jsem byla.
23. 9. 2008 v 13:52 #99997pokoko
Člensm10…..Jo jinak dotaz: Vi vubec nekdo jak s ejmenoval ten dj co hral jeste před tocadiscem?? Bo ten hral uplne hnoje:D…Toho jsme jeste zapomel zbuzerovat
23. 9. 2008 v 13:48 #99996Star_Guitar
ČlenJežiš tak ji nechte, ne… Tak má názor, no. Bóže, to je toho.
Atmosféra na halovkách není, co bývala. Já osobně bych nejela ani na Transmission, kdyby nebyl tak nabušený line-up. Holt klubovky rulez a víme to všichni. Tam jsme všichni pohromadě a atmoška je většinou skvělá (aspoň v elitním trance kroužku určitě) sm16
A to, že byla zklamaná z akce… Vám se to nikdy nestalo nebo co? A vy neškatulkujete, když vidíte hopera na trance akci? Někoho, koho to očividně nebaví? A co když je tam takových lidí pár tisíc? Přitom přijeli na hvězdu trance music, že ano… „Mistra“. Měli by být šťastní.
A s tou T-Mobilkou…. bylo to tam lidštější a já osobně taky kašlu na to, že to tam nebylo nablýskané jako v nové krásné aréně. Blikátka a naleštěnej strop atmošku neudělají.Pokud to letos podle Partygirl byla nuda, tak co je na tom, že si tady zanadává? Proč vám to vadí? Uráží vás to snad osobně?
Hoperské čepice přece nenosíte. Tak jí dejte pokoj. Nechápu proč do ní rejete, já na to tady vejrám jak tele na nová vrata.
Někomu se líbilo, někomu zas ne. Někdo se ubrání srovnání a někdo ne. Spousta z nás nezůstane úplně klidná, když dá do něčeho prachy a ono to stojí za hovno.
Pokud to tak někomu připadalo, tak nechápu, kde je problém a proč je nutné tomu dotyčnému / té dotyčné takhle sahat do svědomí.23. 9. 2008 v 13:32 #99995pokoko
ČlenNo ja jsme mel atmosferu tak v kulach. Jako taky jsem se udivoval nad nektyrama lidma viz. Emo,hoper ajn. Ale tak co už no přišli se pobavit a partygirl v nečem ma pravdu a v nečem ne. Ja bych byl taky rad kdyby ta hala byla plna lidi co by zpivala atd ale nevim nevim no zdali se toho nekdy dočkamsm6 Ale hlavne že se kali:)….ted se tešim na rozbijeci orionku a tam se zpivat určite nebude:D Ale jak tady čtu nektere přispevky třeba pedro o progressivu miniuly rok, tak jsou tady lidi hodne v knedlusm15
23. 9. 2008 v 13:23 #99992Anonymní uživatel
Hostpartygirl: Atmosféru dělají lidi, tak se nad sebou zamysli, chtělo by to asi změnit přístup. A to i k lidem. Koukám že ti na akci každej druhej vadí, za chvíli tu budeš psát že tam nemají co dělat zrzky nebo lidi v červenym tričku. To tvoje škatulkování je k smíchu. Trošku tolerance holka. Jestli teda víš co to je sm2
23. 9. 2008 v 12:57 #99989ondrab
Členpartygirl: Jeste bych teda podotkl, ze kdyz je nekdo oblecenej jako hoper automaticky neznamena, ze neposloucha elektroniku a nedokaze udelat atmosku. Ale je fakt, ze na tom Dykovi i na Prydzovi byla atmosfera na bodu mrazu. Otazka je, jak by to vypadalo v jinym meste nez v Praze. Prece jen Praha zacina byt presycena kvalitnima jmenama a akcema.
23. 9. 2008 v 12:53 #99988Partygirl
Členja uz ted sazim jenom na TR 5 jestli ani tam nebude atmosfera a kopa hoperu a fetaku technarskej tak uz se na to vykaslu sm18
23. 9. 2008 v 12:43 #99987Star_Guitar
ČlenNo já se stejně nejvíc těším, až se O2 Aréna znovu [b]rozezněje[/b]…
Ale tak co, každý umíme něco, že jo. A některé věci nám nejdou. To se stává.23. 9. 2008 v 11:43 #99980andre
Členbinary: možná píše jen holkám sm4
23. 9. 2008 v 11:03 #99978Binary
Člen[quote milan]Tak chyby opravený..ale už jste si na ně snad [u]zvykl[b]y[/b][/u] ne?[/quote]
FAIL
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.