Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Dojmy z akce PvD Prague Session 2008
- Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
23. 9. 2008 v 11:03 #99977
Petros99
ČlenMožná se tomu někdo bude divit, ale myslel jsem si původně, že si na Paula zapařím více nebo spíš vůbec celkově na této akci….Paul van Dyk mě
bavil tak 1. dvě hodiny, co hrál sám, ty následující dvě hodiny, co hrál s tou kapelou mi to přišlo nudný, chvílema se na to nedalo ani pařit,
možná troshku něco jinýho než jindy na akcích, to je sice pravda, jako zážitek s kapelou dobrý, ale na paření, fakt nic moocsm9….to i na toho
Axwella či Fedde Le Granda na SW jsem si zapařil víc (a je fakt, že poslední dobou house či tek-house moc nemusím)….další DJ: Michal Burian –
mno co tam předvedl, to bylo něco hudebně strašnýhosm18, a potom to zachraňovat Vltavou, to není moc dobrý způsob – takže podle mě nejhorší
set večera, fakt zklamal mě dost…………zato jsem si nádherně užil Dj Tocadisca, natož že hrál u nás v ČR poprvé, fakt mě „rozpařil“ už od začátečních 21 hod., co začal hrát a ke konce Alex MORPH další pro mě jednička, jeho set se mi líbil…..obzvlášť když hrál: Alex MORPH vs.Rank 1 –
Life Less Ordinary (Original mix), nato jsem pařil o 100šestsm5Jinak šatny celkem dobrý, taky nechápu, jak už tady někdo psal, proč lidi čekali v tý dlouhý frontě, když mohli jít úplně dopředu, tam bylo tak max. 5
lidí a člověl byl hnedka „odbavenej“, ceny na baru přijatelný, ok-))Jinak taktéž zdravím všechny,který sam tam potkal, pařil,kecal,kalil atd…….
Dle mého názoru párty to byla dobrá, ale přece jenom minulej rok, co tu PvD představoval své album In Beetween to bylo o dost lepší – hrál více
progressivu….-)))sm023. 9. 2008 v 11:01 #999762Sexy
Členondrab: 1000% souhlasim s tvym nazorem na set MORPHa… ja ho jako DJe a remixéra zboznuju, jeho tvorba je skvela, ale to co predvedl v Sazce bylo vic nez nudny … sm7
23. 9. 2008 v 10:23 #99974swo
ČlenJohnny McDaid je k sežrání sm5, jinak videa luxus, těším se na Paulovo DVD.
23. 9. 2008 v 10:23 #99973dance-event
Člendalší fotky na [url=http://www.necum.eu/]NEČUM.EU[/url] , a na [url=http://www.poslouchej.net/fotky-Fotky-z-Prague-Sessions-2008-1251-1.html]POSLOUCHEJ.NET[/url]
Nějaký to video ode mě na [url=http://www.youtube.com/results?search_query=dancemusic1&search_type=&aq=f]YOUTUBE[/url]
dalších 6 videí během dneška přidám23. 9. 2008 v 8:48 #99969pokoko
Členkapacitni videa hodne potešilo:) Gooood work man
23. 9. 2008 v 8:36 #99968Nulda
Účastníkvidea LUXUS!!! sm5
23. 9. 2008 v 8:34 #99967Partygirl
ČlenPaveell: si trapnej na nic sem se te neptala tak radsi bud zticha
Petisek: Ibiza – Cream @ Amnesia, Loveparade, Streetparade ..
Ondrab: proste se i uz nelibi co hraje.. jeho drivejsi vystoupeni v Tmobilce.. par let nazpet.. proste byly o necem jinym.. a nevyzdvyham tu zadnej prostor,ale atmosferu..a ta v Sazce proste neni.. mysli si co chces
23. 9. 2008 v 7:49 #99965ondrab
Členpartygirl: Neda me to a musim na tvoje prispevky zareagovat. SI UPLNE MIMO MISU. Ze jezdis na zahranicni akce vim, ale ted docela pochybuju, ze si na nich nekdy Dyka opravdu slysela a jestli si ho slysela celyho. Je pravda, ze trebas letos na Mayday nebo Nature One hral trosku jinak. Nehral tolik svych tracku, hral hodne melodicky, upliftove sem tam nejaka techy cast. ALE kdyz vidis, ze na plakate na nasi halovku je napsany PVD + live perfomance band, tak co si cekala, ze tam tak asi bude hrat?? Arminovi tracky(kteryho jak vsichni dobre vime zboznujes)?? Jeho vystoupeni bylo z vetsi casti pojaty vylozene jako koncert. A stejne jako kazda kapela na svych koncertech hraje sve pisnicky a ne najekejch jinejch kapel, PVD presentoval svoje vlastni tracky ve sve vlastni uprave se svou vlastni kapelou. Az asi na par vyjmek jako dva tracky od Ottavianiho(coze je stejne Vandit, takze to je celkem burt) a track od Underworldu(jenze ten PVD zremixoval, takze prakticky hral svuj remix zive). A i ten set co hral pred livkem byl zvetsi casto podobnej setum, ktery hraje momentalne vsude po svete posledni pulrok. Takze tvoje kritika, jak to bylo monotonni a desny a podobny zvasty sou uplne mimo misu a mela by sis zajit na usni. A ktomu, ze vyzvyhujes starou, spinavou, malou a hnusnou t-mobilku pred O2 arenou opravdu uz nemam slov.
Nicmene, ja jsem byl z Live perfomance totalne odvarenej. Bylo to nejlepsi live vystoupeni, ktery sem kdy zazil. Pravy bici dodaji zvuku neuveritelnou stavu a grady. A jak rikal Vyrys, takovej zvuk se nikdy z pocitace dostat neda.
Tocadisco byl taky luxus, kvalitni naslaplej rozjezd, jen je opravdu skoda, ze hral tak brzo. Buriana moc nemusim, tak sem sel nadlabnout, pokecat s kvantou znamych a kamaradu a nabrat silu na nasladujici smrst. A alex nakonec??? Luxusni set na poslech na sedackach, ALE jakozto posledni DJ zvolil bohuzel moc utahany upliftovy snovy tracky. To se nakonec akce opravdu nehodi, obzvlast po takovym nasupu jakej tam predvedl PVD a kapela. Me osobne prijde, ze to spis uspal nez rozsekal a vyzdimal posledni zbytky sil z lidi.
Ale abych to svoje placani tadyk konecne uz ukoncil. Pro me jednoznacne akce roku. Sice nas jeste ceka hodne naslapla TM5, ktera bude stat taky urcite za to, ale pochybuju, ze by prekonala muj jedinecny a nevsedni zazitek z toho livka. Takovejch nasupu uz za zivot moc neuvidim a neuslysim. 100/100!!!
23. 9. 2008 v 3:02 #99963Sq4Raa
ČlenFugaz: Kdyby ses do něj nechtěl navážet, tak to nezmiňuješ. Prostě ho zajímal jen headliner, na tom přece není nic těžkého k pochopení.
23. 9. 2008 v 2:23 #99962FUGAZ
ČlenJá nevím, ale asi nepochopím někoho kdo si zakoupí lupen na party, na kterou příjde v 1 a odejde něco okolo půl 4té ráno sm17 [i](v žádném případě se do tebe nijak nenavážím, byla to jen taková úvaha a snaha o pochopení sm6 )[/i]
23. 9. 2008 v 2:01 #99961Anonymní uživatel
HostDo O2 areny jsme dorazili s pritelkyni asi pul hodky po zacatku hrani PVD. Puvodne jsem se chtel na Paju vybodnout pac jsem ten vecer byl od 20h na melnickym vynobrani a tim padem utahanej jak decko. Byl jasem v O2 poprve takze jsem byl tak trochu vyplacanej s toho monumentu. 1. co me po otrepani z kolosea uchvatilo byl zvuk. Paradni cisty basy. Na Pajovi jsme byl potreti ( 2005, 2006 a ted ). Predchozi dve akce bna kterych jsem ho mel moznost slyset byly v Paegas Arene Sparty. A prave zvuk tam byl to nejhorsi. Uplny nebe a dudy s timto. Co se tycesetu Paji – bylo v nem vcelku par svetlych momentu. Ale zadnej v mym Tranceovym srdci nezanecha takovou „rejhu“, jako jeho set z roku 2005. To byl mazec, krasnej houpavej mix upliftu a energy.
Co se tyce Live casti, moc jsme se tesil na live verzi New York. Ale marne. Ashley se s mikrakem tak trochu prala a bylo tam i trochu vazbeni. Nejsem zastance Live vlozek v dance music a toto Live Session PVD me v tom bohuzel pouze a jen presvedcilo. Chtel jsem jeste pockat na Alexe, pac jsem ho jeste neslysel na zivo, ale unava z celeho umorneho dne byla silnejsi, takze jsme to s pritelkyni zabalili asi pul hodny pred koncem vystopupeni PVD. Navic jsme byl i trochu nas*anej – protoze mi z tribuny spadnul z 3 metrove vysky mobil na placaka beton a displej v hajzlu na maderu. Zrovna kdyz Ashley startovala New York :o( a ja se chystal si ji zvecnit na nekvalitni video zaznam telefonem23. 9. 2008 v 1:45 #99960Anonymní uživatel
NeaktivníWTF ??
sm15 jako bych tě slyšel sm15No jo, to sme si ale fajne zabeeekali 😀
23. 9. 2008 v 1:37 #99959FUGAZ
Člen[quote Johnny D.].... WTF ?? .... [/quote]
sm15 jako bych tě slyšel sm15[b]2 DanielPanek :[/b] já to věděl sm0 ale tak aspoň, že jsi se podělil to tyhle vídejka, je to opravdu nepopsatelné tak aspon že máme toto sm3 … btw u tej Vltavy – když máš ten ostřejší obrázek, můžeš nám jen tak ve zkratce naznačit, co maj znamenat ty papíry v podobě A4 nalepené na zemi na tom podiu? sm3 [i](nápověda pro zpěváky bo nějaké instrukce ? )[/i]
23. 9. 2008 v 1:26 #9995823. 9. 2008 v 1:23 #99957Anonymní uživatel
NeaktivníZa bubny se postavil člen jedné z nejznámějších německých kapel současnosti Die Fantastischen Vier – Flo Dauner a za zbylé dva nástroje členové Dykovi doprovodné kapely Vega 4. Klávesy odehrál Ulf Kleiner a na kytaru vystoupil Bruce Gainsford. Během večera jsme mohli vidět také 4 zpěváky/čky. Za zmínku stojí zpěvačky Ashley Tomberlin a Josee Hurlock a zpěváci John McDaid s Ryanem Merchantem.
. WTF ?? Tak trosku chybka v kontextu, btw doprovodna kapela …. rofl…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.