TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 439)
  • Autor

to Fugaz: ne vy to v nej kvalite nedostanete 🙂 to dostane jen Paul 🙂 tohle je divx original tohohle videa ma 1,3GB tady je 200MB

FUGAZ
    Člen

[quote TIGI][quote hellman]milan: respekt tvojí květnaté mluvě, ale tohle je moc 😀
    Za bubny se postavil člen jedné z nejznámněších německých kapel současnosti Die Fantastischen Vier....[/quote]

Rammstein ? :)[/quote]

mám dotaz…. kdo je sakra “ Die Fantastischen Vier “ a kdo je sakra zase „Rammstein“ ?? sm15 (ftip sm18) sm15

[b]2 DanielPanek:[/b] v nej kvalitě? sm0 [i](já vím, jsem otravnej)[/i] …. to aby to s tím DVD nedopadlo jako v roce 2006 sm13 sm6 sm19

Newman
    Člen

[quote=milan][i]Tak chyby opravený..ale už jste si na ně snad zvykl[b]y[/b] ne?pár se vždycky objeví, ale teď si na to dám pozor…[/i][/quote]

Ale tak dobře, z páru je jen jedna chyba, to beru sm15

to Voky: tohle + jeste jedno z vystoupeni Michaela Buriana bude na technu.

bohuzel vic vam dat nemohu, kvuli dohode s Paul van Dykem. Ostatni materialy dostane do ruky on a jeho team pro jeho nove DVD.

Voky
    Člen

To Danny: dáš to videjko zas na Techno? Nebo někam kde si to budeme moct sosnout? Fakt luxus!!! Ještě jednou děkuju

milan
    Člen

Tak chyby opravený..ale už jste si na ně snad zvykly ne?pár se vždycky objeví, ale teď si na to dám pozor…každopádně jestli link nešel spustit, tak teď už vše jede a v novým…sm0
    Taky jsem si teď všiml, že je u mě špatná fotka, ale už to bude opravenýsm15..nj, kosmetický změny webu…

Voky
    Člen

Dane Ty jsi zlato!!!!!! děkujuuuuuu!!!! Týjova si mi udělal neskutečnou radost…mě to zas úpe dostalo.

TIGI
    Člen

[quote hellman]milan: respekt tvojí květnaté mluvě, ale tohle je moc 😀
    Za bubny se postavil člen jedné z nejznámněších německých kapel současnosti ....[/quote]

Rammstein ? 🙂

Voky
    Člen

…no ale zase nebejt PartyGirl, tak se tu tak nezasmějemsm15….třeba já padám smíchy když si čtu ty její žůžo hlodysm15sm15sm15

Marden
    Člen

Taky nechápu proč se Partygirl ke všemu tady vyjadřuje s takovou vervou, asi chce být slavnásm15
    Když budu mluvit za sebe, tak já její názor rozhodně nesdílím! Ale můžu taky poslat třeba mojí babičky oblíbence Těžkýho Pokondra – tam je melodií až ažsm13

paveell
    Člen

PartyGirl…Prosim Te uz fakt nic nepis…..Poslu Ti dechovky my mamky….

Nulda
    Účastník

peknej report ale hellman to vystihl

Anonymní uživatel
    Neaktivní

milan: respekt tvojí květnaté mluvě, ale tohle je moc 😀
    Za bubny se postavil člen jedné z nejznámněších německých kapel současnosti ….

pokoko
    Člen

nestačim se divitsm10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.