TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 439)
  • Autor
    Chazty
    Člen

Par fotek.. . jsem byla lina fotit a pak jsem chvily natačela takže fotek fakt jen par a ne moc kvalitnich…
    http://chazty.rajce.idnes.cz/Paul_van_Dyk_Prague_sessions_2008/#album

Newman
    Člen

[quote Nuld@]a remcalove priste tam nelezte a sedte na p*deli doma aspon tam bude min kyselejch ksichtu sm17[/quote]

Já byl po loňském zážitku doma, mně prostě Dykovy sety nic neříkají…

milan
    Člen

Nevím, jestli se to tady už probíralo, ale kdo byl ten warm up dj?nějak jsem ho nestihl…sm15

Nulda
    Účastník

[quote hellman]já sem viděl frontu u šaten a logicky sem jí předběhl.. [/quote]

sm15sm15sm15sm15sm15

jinak hellman +1, kdo cekal neco jinyho nez Paul hral tak od nej slysel asi hodne stary sety, zahral prepokladatelne tzn. abs skvele sm2 a remcalove priste tam nelezte a sedte na p*deli doma aspon tam bude min kyselejch ksichtu sm17

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já sem viděl frontu u šaten a logicky sem jí předběhl.. a bylo po starostech.. mj máme zkušenosti z jinech o2 arena akcí, pokaždý to samý, fronta až na bary, ale vepředu se šatnáři dloubaj v nose

jestli někdo de na dyka a čeká nějakej upliftík a diví se, že te to řeže, proboha, já dyka slyšel asi 10x a tohle byl asi nejměkčí set, to „monotónní bušení“ každou chvíli prokládal až moc dlouhejma hluechjma pasážema. na druhou stranu musim říct, že pokud někdo čekal měkčí trance na pevný basový lince a beatu, tak se prostě nedočkal, ale takhle dyk už nějakej pátek nehraje.
    a vůbec, od čeho sou winampy?

romanenko
    Člen

partygirl: včera jsem sem napsala taky nějaký příspěvěk a už sem si řikala že se nebudu zapojovat do diskuze, ale tohle mě donutilo, nechápu co si tam dělala když první 3 hodiny pro tebe neměly význam, dejme tomu, PVD pro tebe byla monotóní nuda! proboha tak proč na něj chodíš? kdyby si ho poslouchala tak tohle nemůžeš vůbec říct. A PVD ti tady těžko zahraje trance jako na Ibize sm15 to snad po něm nemůžeš ani chtít. Petísek má pravdu. a jestli se ti nelíbí Sazka, chod si do T-mobile, kde neslyšíš nic jinýho než bušení a ozvěnu…

Gizmo
    Člen

Partygirl: loni jsem slyšel Dyka v ČR, Polsku (Stadium of Sound Poznaň) a na Vanditnight v Berlíně (to snad ani nejde zhodnotit bo tam jedev několika dávkách 3/4 noci )
    podle melodičnosti bych to hodil tak jako PL, DE, CZ a vysoko nad tím vším tenhle set … Nevim no …

opusťme téma – vypadá to tu jak na Chatu …

swo
    Člen

Ad ty šatny, v tý frontě jsem na začátku stála taky, ale vůbec se nehejbala, tak jsem se prostě šla podívat, co se tam děje a z těch x odběrů fungovala tak půlka, nechápu. Prostě špatně zvládnutá organizace šaten, nic víc, v žádným případě jsem se vychloubat nechtěla a o nějakým cpaní se mermocí dopředu nemůže být už vůbec řeč. No ale třeba o půlhoďku později mohla být situace jiná, kámoši, co dorazili později už tak zůstali zaseklí dýl.

Partygirl
    Člen

mne uz vic teda libil Morph nez Paul tentokrat na nej sem sla uplne dopredu a zaparila konecne.. fajn loni sem slysela PVD 3x a ani jednou me nezklamal,letos mi proste nesed..konec debaty..

co se saten tyce kdyz pridu na akci a smer satny vidim kilometrovou frontu tak si do ni logicky stoupnu.. ale jak vidim kazdej je chytrej az na pudu a pak se tu vychlouba jak se nacpal dopredu.. to umi kazdej.. i me tam teda nakonec pritel dotahnul,nehodlali sme tam cekat do 3 rano,ale obsluha se snama nehodlala vubec bavit,rekli ze berou jen batohy a kabelky,lidi jim davali i o 30 kc vic aby jim vzali bundy,pak tam chodil nakej pitomec s ceduli nad hlavou,ze satna je preplnena,pak brali bundy jen v pytlich,ktery jim ale hned dosly a pak sme ho konecne prekecali at nam ji da nekam na zem.. proste nechapu jak mam chodit v zime na akce,v tilku? nebo parit v bunde? nebo skutecne kuli tomu musim jit na akci v 8 i kdyz me nezajima co se tam prvni hodiny bude dit?

Gizmo
    Člen

Raduška: Však krásnejch ženskejch tam byla kopa a kus, ale to by člověk taky moh přijít k úrazu a pokud ne od jejich drahých poloviček tak doma od svojí určitě ROFL .
    2Partygirl: nevim pokud si nebyla v místě kde si neslyšela tak si asi byla opravdu v jiné hale na něčem jiném – k začátku Dyka – myslíš ta část jak vedle mě v tu chvíli pařící Hellman řval „Stopněte ty zpívánky to sem si neobjednal“ (či tak nějak podobně) sm15sm15

FUGAZ: plagáty jsme na Vandit night nafasovali tak nějak BTW bo tam neprodávali slečny ale týpek a slečny jsme sebou zase měli my a on byl skoročech nebo tak nějak to tehdá bylo … já v době kdy se to dohadovalo kecal s nějakým Berlínským čechem o životě a kvalitě piva tak nevím přesně 🙂

Off topic : mám dojem, že mě pochválí za dnešní pracovní výkonysm16

FUGAZ
    Člen

[b]2 subik :[/b] jasny… myslel jsem si to [i](ale tak víš jak, mám pusu a nebojím se zeptat, protože kdo se nezeptá má prd sm3),[/i] … Přece jen vás zavazujou určité smlouvy a to zcela chápu… i tak díky za infa …. sm4

Anonymní uživatel
    Host

Partygirl: to už je bez komentáře…tohle kritizuješ a ten loňskej se ti líbil…Melodie tam byly a o melodiích byl hlavně ten živý koncert…těžko bude hrát všechno dvakrát….Příště si fakt zjisti na co vůbeš jdeš. A pokud chceš JEN melodii tak nechápu proč chodíš na Dyka.

FUGAZ
    Člen

[b]2 Raduška:[/b] tož já měl oči dokořán sm0 a na nic jsem si nestěžoval sm16

[b]2 Gizmo :[/b] [i]„…Všichni jsme platili 30 někteří po nás 50…“[/i] to mi připomíná moji zkušenost s plakatem – kamoš ho koupil za určitou cenu avšak já o 4x větší sm15 já vím, moje chybka, ale i tak musím poděkovat slečnám za ochotu spolupracovat a přidat i nějakej ten bonůsek sm4

Anonymní uživatel
    Host

Gizmo: máš pravdu, že s šatnou to nebylo dobře pořešený…je mazec že si řekli pokaždý jinou cenu..určitě si šatnáři pěkně namastili kapsu..sm18 …i ta malá kapacita mě překvapila..vždyť museli předpokládat, že aspoň 10 000,- lidí přijde…ale jinak organizace dobrá…si myslim..

Partygirl
    Člen

Petisek: ty si snad v prvni casti Paulova setu slysela naky melodie? ja teda ne a kdyz tak minutu a konec.. mas svuj nazor podle tebe hral asi vocal trance nebudu uz to resit.. jo,vyhovuje mi to dost prijit na akci v 11 nevidim na tom nic zlyho zadny najezdy a rozjedy nepotrebuju jako nekdo..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.