Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Dojmy z akce PvD Prague Session 2008
- Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
22. 9. 2008 v 15:49 #99874
subik
Člen2 FUGAZ: udělali jsme dva bez komentáře – Vltavu a sestřih z celé akce, ale nevím, jestli to hodí na net…jinak…chápeš, že musím říct, že v lepší kvalitě ti to dát nemůžu…ale kdyby sis o tom chtěl popovídat, tak ICQ na mě je 152 647 234, takže jako bych nic neřekl a dáme o tom řeč v soukromí…
22. 9. 2008 v 15:47 #99873Raduška
ČlenZdravím všechny zlatíčka, co jsem v sobotu potkala! Všem slečnám to nějak extrémně podezřele slušelo (Lili, Veronique, Katka123456.., Šárka, Scandy, a další party slečny). Všichni nadáváte na party barbíny a přitom máte kolem sebe takový krásný baby, votevřte oči sakra!
No a nevim jak vám, ale mě se vlálo hezky. sm0 Jen ten pomalej Morph ráno mi dával zabrat sm15Tak těpic na dalším Dykovi sm4
22. 9. 2008 v 15:47 #99872delicate.s
ČlenJak to vidím já:
přišli jsme před devátou hodinou, šatny byly v pohodě. Pár minut čekání nás nezabije. Do haly jsme vešli když hrál Tocadisco, celkem slušne to šlapalo. Burian? To byl snad nejlepší set co jsem od něho kdy slyšela…Super. Konečne nastoupil Paul… taky se nám líbil. A ten koncert?? Nemělo to chybu… tohle tady ještě nebylo!!!! Byli jsme celkem blízko od pódia. Skvělý zážitek, ještě když máte vedle sebe svého partnera…. Už aby vyšly sety ke stažení a můžeme vzpomínat…
ještě dneska mám vyřvané hlasivky…
A morph?? Jeho první půlhodina byla dobrá, ale pak se mi to zdálo moc roztahané… moc upliftingové… Tracky dobré, ale jako na většině akcí jsem zvyklá, že ke konci budou pořádné „rubačky“, ale jo…. dalo se to… pařili jsme do konce22. 9. 2008 v 15:46 #99871Anonymní uživatel
HostGizmo: naprostý souhlas sm0 Hlavně v porovnání s tím loňským setíkem, který byl mnohem ale mnohem tvrdší…na mě až moc…
22. 9. 2008 v 15:40 #99870Gizmo
ČlenMrkni se na tracklist – je tam 4 tuny jeho mixů a živejch dohrávek … čili pokud chceš někoho kdo bude hrát jen origo nebo provařené mixy a „nechávat je do konce“ tak PvD teď ani do budoucna (předpokládám) nebude tvůj šálek kávy … Jestliže na většině jeho českých vystoupení jsem si stěžoval místy na tvrdost setu v porovnání s venkem tak tenhle set jsem se divil, že jakmile říznul něco ostřejc tak z toho v zápěstí zase vybruslil. Pro mě prostě nekompromisně set No. 1 na území ČR a možná vůbec co jsem měl tu čest…
Všichni jsme platili 30 někteří po nás 50 za to „že se ještě místo najde“ … prostě no comment btw reagoval jsem na tvoje „někteří systém nepochopili“ pokud by mi to někdo řekl půjdu taky (tak to na konec taky skončilo ale po téměř 3/4 hoďce ve frontě). Pokud systémem bylo nahrnou se tam všichni naraz tak to je přesně o tom mamutovi o kterém jsem mluvil (právo silnějšího na šatnu) jinak to prostě označuju za selhání pořadatelské služby.
22. 9. 2008 v 15:38 #99869FUGAZ
Člen[b]2 subik[/b] aha, tak to je přímo tvoje sm10 no tak aspon, že tě máme… hele poslyš, nepletu se, nebo minulej rok byli dva druhy záznamu SW… jeden s komentařem (kratší) a druhý bez komentáře (delší)… s tímhle asi teď nemáme počítat, viď sm19 btw je nějaka možnost dostat to alespon v lepší kvalitě ? Jsem PvD-kovec a uschovávám vše možne sm16 (viz [url=http://fugi.elfkam.net/My_PvD.txt]TOTO[/url] ) sm0
22. 9. 2008 v 15:37 #99868Anonymní uživatel
Hostpartygirl: monotonní nářez???? začínám pochybovat že jsme byli na stejný akci….tak to tím pádem jedině vyrazit na Káju Gotta, tam bude melodie víc… A jestli se ti víc líbí zahulená přehřátá T-mobilka než důstojná super ozvučená hala…to už nebudu ani komentovat. Jinak proti tomu jít na akci ve dvanáct nic nemam, každýmu to vyhovuje jinak, mě třeba vůbec.
K těm šatnám. Taky nejsem typ který by předbíhal, ale neustále chodili lidi odtamtud a říkali ať jdeme dopředu, že je tam prázdno, tak jsme šli stejně tak jako mohli jít ostatní. Snažili jsme se pak upozornit další, aby tam nestáli zbytečně…Pravda, tohle bylo hodně špatně zorganizovaný. Nehledě na to že po nás chtěl chlápek 30,- ačkoliv tam měl napsaných 20,-…Na tu kapacitu upozoňovali tuším na paulvandyk.cz
22. 9. 2008 v 15:24 #99866Partygirl
ČlenGizmo: nemam na mysli zvuk,ale ze nenechal zadnej track dohrat dokonce vzdycky kdyz uz clovek zaslech nakou znamou melodii tak to usek a pokracoval nakym monotonnim narezem
22. 9. 2008 v 15:22 #99865Nulda
Účastníktaky nechapu jak nekdo muze napsat ze tohle od PvD necekal, tohle byl naprosto predpokladatelnej set co se vyberu tracku tyce, to se pak clovek nesmi divit kdyz si od nej neposlechne set jak je rok dlouhej. ja jsem spokojenej maximalne sm11sm11sm11
…we have nothing, but we have everything, when we have him in Prague…
22. 9. 2008 v 15:22 #99864Gizmo
ČlenPartygirl : pro příště zkus přejít jinam … zdá se mi, že si obětí hůř nazvučeného místa, protože to, že by do toho PvD moc řezal mi nepřišlo ani omylem … oproti jeho dalším vystoupením (viděl jsem ho pravda jen po 6. pokud dobře počítám ne jako jiní viď Payo sm15) mi to přišlo naprosto výborné.
Petísek: Add omezená kapacita šaten – opravdu jsem to nikde neviděl … a v okamžiku kdy sem čekal na 22:00 na lupen tak tam prostě dřív nevlezu že … a pokud vidím frontu na šatnu tak si do ní prostě stoupnu – hlavně když se hned po příchodu hýbe (jak jsem neinteligentní, že se hned necpu dopředu kolem čekajících) Pak nejspíš zavřeli víc předních míst kde se věci přebírali (opravdu super nápad) a v klídku si tam kecali a fronta se více méně nehýbala. Pokud by ty lidi posílali dozadu, případně normálně přebírali dál a věšeli dozadu tak by se jim asi nic nestalo že. Ale takhle ti inteligentnější jako ty předbíhali celou frontu a vznikal klasický chumel známý z českých hor … Právo silnějšího HURÁ na mamuta – jste blbý, že tu čekáte. Prostě organizace šaten selhala. Předpokládám, že to stejně jako horší průběžný úklid na WC a ty zmiňovaní sekuriťáci odtáhnuvší Alexe od podepisování padá spíše na hlavu O2 arény jako takové … Nic to nemění na tom, že prostě akce jako taková mě potěšila tak, že mě ani moc nesvrběl prst (po strašně dlouhé době jsem na akci nefotil …).
Edit :Partygirl: jako šampónů a podobně … standart – platěj ty akce jak už tu bylo řečeno … ale kolik si viděla hoperů ??? já jednoho za celou dobu a to po podobnejch zjevech koukám (pro prdel je normálně na takovýhle akcích vyblejsknu ať je u čeho se smát)
22. 9. 2008 v 15:21 #99863Partygirl
ČlenPetisek: no loni byl rozhodne lepsi hlavne nebyl v Sazce plny samponu,modelek,technaru,fetaku a hoperu a byla aspon atmoska kdyz uz nic jinyho.. tady to bylo o nicem od zacatku do konce.. Buriana sem snad rekla,ze sem moc nestihla a zeh ral docela dobre,ctes co pisu? cekala sem trance jako hraje treba na Ibize.. co ma cas spolecnyho s tim jak hral????? si nak mimo,ne? nepotrebuju bejt nekde 12 hod abych se bavila na to mi stacej hodky treba 4,ale plny trancu to zrejme nechapes.. uz se tu nebudu s tebou dal dohadovat chod si na Paula dal stejne jako ja,ale radsi si na nej vyrazim ven nez mezi hopery do Sazky
22. 9. 2008 v 15:09 #99862Anonymní uživatel
Hostpartygirl: PVD byl o 100% lepší než loni, to je můj názor. Stejně tak i Burian. Pokud se ti to nelíbilo, tak ti to neberu. Ale nechápu výrok že PVD hrál divně. Pokud jeho hudbu posloucháš tak nevim co si teda čekala.Podle mýho názoru pokud někdo přijde do rozjetý akce ve dvanáct, tak zákonitě chvíly trvá než ho to chytne. Pokud jsi se jak tady píšeš na akci nudila, tak jsi rozhodně k dobrý atmosféře nepřispěla, tak si tu nestěžuj. My jsme si to užívali a dávali jsme to náležitě najevo sm5. Bohužel takových bylo málo a teď to tady kritizují.
22. 9. 2008 v 14:52 #99861subik
Člen[b]2 FUGAZ:[/b] S materiálem je to složitější, ale tohle jsou naše vlastní záznamy, takže jsem zase vázanej vůči ČT i vůči UM. A navíc, tím, že z toho neděláme nic jiného, než reportáž, tak stejně většina záběru je tak max na 10 vteřin, takže ve finále by z toho bylo tak jako tak prd…
22. 9. 2008 v 14:50 #99860subik
Člen[b]2 FUGAZ:[/b] No, tak samozřejmě já mám materiálu víc…ale bohužel, nemám oprávnění to poskytovat 🙂
22. 9. 2008 v 14:41 #99859Partygirl
ČlenPavell,Petisek: to je vas nazor ja vam ho neberu.. kdy si pudu na akci je moje vec mimo to netusim co by me tam jako mela tahnout dirv nez v 11? Toca,Burak..? ne,diky.. stacilo mi parit od 12 do 6 nemam problem a bundu sem na sobe mit taky nemusela nakonec.. zadna modelka na jehlach nejsem takze si dej pohov.. PVD sem slysela xkrat i v zahranici a nikdy takhle divne nehral.. a co se atmosfery tyce sem horsi akci nenazila snad nikdy..
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.