Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Dojmy z akce PvD Prague Session 2008
- Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
22. 9. 2008 v 14:39 #99858
FUGAZ
Člen[b]2 subik :[/b] a co takhle jim napsat o zaslani delsiho (nesestrihaneho) prizpevku ? [i](třeba i v lepší kvalitě)[/i] třeba přímo pro Trance.cz ?? sm0 [i](i kdyz pochybuju, ze by to vyšlo, pokud tam nekdo nebude mit nejakeho znameho)[/i] sm13
22. 9. 2008 v 14:36 #99857Anonymní uživatel
HostNejvíc mě dostalo když Burian na začátek zahrál kousek od Michaela Bubleho – Feeling good…naprosto nečekaný a super začátek:)
22. 9. 2008 v 14:30 #99853vyrys
Člen[quote swo]Když jsem v setu z Nature one slyšela, že hraje mou oblíbenou Times like these od Foo fighters, šla jsem do kolen. Bohužel mi tam do toho kecal německý moderátor a Armin :)). V sobotu mi to bylo vynahrazeno.[/quote]
jj, presne!!! vychrchlane moderator filozofujici s Arminem nad trancemsm15 ale v sobotu sem si to konecne mohl poradne zabeeeekatsm4
22. 9. 2008 v 14:25 #99852Martassisco
Člennevím jak vy, ale mě se ta akce líbila sm11. Hlavně Paul van Dyk + Exclusive Live Band Performance. Byla to velmi příjemná dobrá a chytrá změna od již stereotipního průchodu halové akce. ( přijde dj zahraje set .. bud dobře nebo špatně podle toho jak se vyspal a jestli doma nebyl bit a zase odejde a přijde další a to samé. Sem tam se mihnou gogo tanečníci, nějaká ta fontána a pokaždé přidaný další laser navíc aby to mělo štávu) živý zpěvák sem tam na nějaký akci byl ale todle měla grády. Ať zahráli a zazpívali jak chtěli, tak z hudby na živo mi prostě leze mráz po zádech.
22. 9. 2008 v 14:24 #99851swo
ČlenDorazila jsem k aréně něco kolem půl11, šla si vyzvednout fotopas (který mi byl stejně jaksi k ničemu) a hurá dovnitř. Obrovská fronta na šatnu, nechápu, zkusila jsem to předběhnout a u pultů byl skoro prázdno, takže nevím, z jakýho důvodu se tam vytvořila ta dlouhá nudle, když tam ve finále stáli šatnáři se založenýma rukama.
Stihla jsem konec Tocadisca, takže nemůžu nějak zhodnotit.
Buriana jsem prostála u baru čekáním na zbytek bandy, která se pro změnu zasekla v šatně. Celkově set nic moc, nějak mě to nevzalo.
PvD super. Je jasný, že do setu nemůže házet tracky, který si schováva na livko. Takže moje očekávání to splnilo, zapařila jsem si i přes únavu po „malým“ pátečním warmupu. Když jsem v setu z Nature one slyšela, že hraje mou oblíbenou Times like these od Foo fighters, šla jsem do kolen. Bohužel mi tam do toho kecal německý moderátor a Armin :)). V sobotu mi to bylo vynahrazeno.
Livko ještě lepší, místy mě fakt mrazilo, kdyby byly podchycený menší technický problémy, tak je to snad dokonalý. Srdcovku Time of our lives jsem zaslechla na WC (na tohle mám fakt talent), For an angel, White lies, Castaway, NYC, Let go, Everything changes,….sm5
Ashley Tomberlin měla neskutečně nádherný medový hlas, snad ještě lepší, než na desce, škoda, že ho zvukaři trochu zazdili.
Na MORPHa mě zmohla únava a asi kolem půl šestý jsme to zabalili.
Po dlouhý době jsem si ověřila, že si jde užít akci bez alkoholu a jiných pochutin.
PvD svkěle komunikoval s publikem, i přesto, že byl údajně nachlazený. Bohužel odezva publika byla místy hodně bolavá, až trapná (připomnělo mi to polské publikum na Sunrise festivalu). Burian by pro přístě mohl hrát jako první, myslím, že by to bylo jen ku prospěchu.
Celkový dojem 8-9/10, livko opravdu něco neskutečnýho.22. 9. 2008 v 14:17 #99850subik
ČlenHodně krátká…já vím…ale co můžu dělat…atentát v Pákistánu, požár na Makarské…politika….bouhžel, priority zpravodajství…nenaděláme nic, ale přijde mi, že vždy, když je nějaká párty, tak vždy se děje něco důležitého nebo neočekávaného…takové malé prokletí
22. 9. 2008 v 14:15 #99849Anonymní uživatel
HostNejpovedejší akce PVD kterou jsem zažila. Kdo chtěl, tak si to užil. Když jsem viděla ty pipinky v bikinkách a na patnácticentimetrovejch jehlách jak s kyselýma xichtama postávají na chodbách, tak se nedivim, že tady takovýhle reakce jsou a že se někdo nudil. Na tomhle si člověk fakt moc nezapaří..sm17 . Feťáky ani nějaká individua jsem nepotkala, narozdíl od akcí v T-mobilce, tam pronesl kdokoliv cokoliv.. Pravda je že bych si taky představovala větší kotel, zejména když hrál PVD tak dobře, ale nedá se nic dělat. Jinak organizace v O2 super, s T-mobilkou se nedá srovnat. Lidí akorát, PVD luxusní!!!!! A k těm šatnám, někteří systém nepochopili a hned si stoupali do fronty aniž by se šli podívat co se děje vepředu. Tam bylo totiž u některých prázdno!!! A kapacitu pouze 6000,- ohlašovali všude dopředu, takže s tím musel každý počítat a přijít kdyžtak dřív.
22. 9. 2008 v 14:11 #99848Marden
ČlenRozežranost – to je to správný slovo, možná nejen tohle hraje velkou roli
Nová doba holt, s tím už nic nenaděláš…
Dobrá reportáž, i když hodně krátkásm722. 9. 2008 v 13:55 #9984622. 9. 2008 v 13:52 #99845Housik
ČlenJe fakt, že pro těch 500 skalních tydle O2 party platí ten zbytek nekomunikativních lidí 🙂 Kdyby ti nekomunikativní nešli, není ani Dyk v Čechách. A soudě dle ohlasů z pátečního Prydze, tak bylo mrtvo i na této akci. Možná tu začínají být lidi trošku rozežraní?
22. 9. 2008 v 13:41 #99842paveell
Členiamek: To souhlasim,ale takovou kritiku co se docitam si ta akce vubec nezaslouzi….Muzem bejt radi,ze tu taky neco takovyho je…
22. 9. 2008 v 13:31 #99841iamek
Členpaveell: Kazdemu se libi neco jineho …
22. 9. 2008 v 13:13 #99839pepauhlik
Členpvd uloz.to shomaždujte vzpomínky
22. 9. 2008 v 13:11 #99838paveell
ČlenSlecno,kdyz nekdo na takovou akci dorazi ve 12,tak se nedivim,ze jsi zpruzena hned co tam vlezes..Tahle akce byla na pomery v cr skvela a PVD zahral lip nez na NATURE ONE v nemecku.Kdyz to shrnu,tak skvelej zazitek a paradni hudba od zacatku az do konce……Vubec nechapu,jak nekdo o setu PVD muze napsat,ze je to desny hrozny atd…Pokud si neumite uzit ani ocenit takovou akci,tak zustante doma u TV a druhy den po akci sem stejne napiste,jak to urcite bylo hrozny….Jinak tech 90% nadsenych lidicek si to uzijou i priste,protoze se proste bavit umi a nenechaji si to nicim zklazit…..
22. 9. 2008 v 12:47 #99833Pawouk
Členkazdou akci to je stejny, do haly se da vlist pres satny nebo tu halu s barama pred satnama, tak nvm co tam kazdej porad hleda…sm18
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.