TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 439)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

Add: zkrácení setu Paula – nebejt toho, že si prostě chtěli přidat tak bych na jejich místě nedal ani ten přídavek na konci – přišlo mi to , že set byl zkrácený na úkor live kde bylo počítáno s 2ma přídavky – když ale poprvé Paul zmizel a lidi čuměli jak telátka a krom 3 lidí kolem mě celý zbytek co sem dohlédnul stálo jak pecky a čekalo co bude dál …zbytek hudebníků zbyl na pódiu takže to možná nebylo tak čitelné (za zadu na ně zuřivě gestikulovali ať se jdou schovat). Po druhé už odešli všichni – totál ticho – lidi zařvali až když si Paul došel sbalit fidlátka. Fakt síla – poprvé co jsem byl na Dykovi a panovalo takové „chladno“ ze strany publika – nevím jestli se z českých akcí nestává konkurence těm polským v tom, že lidi prostě nekomunikují s DJjem. Bylo mi z toho mírně řečeno smutno …

Jo a btw pokud se nepletu oproti line-upu zkončil dřív o 1/4 a né o 1/2 hoďky ne ???sm6

Add Fajn – tam hrají stále to nejnovější ne ?sm15

Partygirl
    Člen

takze taky bych hodila par dojmu z akce..

na akci sme dorazili kolem 11,nicmene dik precpanym satnam a neochote obsluhy sme se zdrzeli hodinu nez nam pan milostive vzal bundy a dal je alespon na zem kdyz jinde udajne nebylo misto.. kolik je kapacita haly a kolik poberou satny??? takze do haly sme se dostali ve 12 a stihli jen kousek Buraka.. hral prekvapive dobre,takze sem proklinala cas stravenej v satne.. priste abych sla na akci v 8 vecer.. co se tyce PVD,loni me dost nudil a letos to bylo jen o neco malo lepsi.. co to proboha znelo chvilema? ani nedokazu identifikovat styl hudby – minimal,techno,elektro..? ale k trancu to chvilema melo dost daleko.. malo kdy se mi stane abych na party nemela chut parit.. radeji nemluvim o tom,ze sem si odbehla na toaletu prave kdyz zaznel muj srdecni song.. jinak kdyz uz sem zachytla nejakou melodii,ani sem se nenadala a uz zase jen rezal a rezal.. a tak furt dokola..nuda.. livko bylo lepsi,ale rozhodne me nechytlo jako vystoupeni AvB s live zpevackamana na AO napr.. temer me nechytilo vubec a to ani kdyz sme se posunuli dopredu.. jo,byly i jasny momenty,ale od 4 hod na me padla silena unava takze zbytek akce sem si uz ani uzit nemohla.. co mi vadilo asi nejvic,nejsou ani vyse zminovany satny,ani bordel na wc apod veci,ale zejmena lidi.. to byl hnus.. prislo mi,ze tak 90% lidi tam bylo omylem.. samy fetaci,technari,hoperi…katastrofa.. kam se podela trancova elita? vzdy akce v T-mobilce mivaly atmosferu,uroven.. ale tahle akce me absolutne nebrala,rozcilovala,nudila.. Paul neobvykle komunikoval,paril za mixakem,roztleskaval.. a odezva zadna.. nic.. jak si musel pripadat? ze hraje pro bandu pitomcu.. ani sem se nesla podivat jak to vypada zezhora,protoze bych videla 10 rukou nahore a byla bych otravena jeste vic.. ja se na tuhle akci tesila,Paula mam rada,mozna kdyby se akce nekonala v Sazce a co v Sazce.. mozna ani v CR.. pride mi,ze to tu ztraci uroven.. tak bych byla spokojena.. ale takhle opravdu ne

jinak bych chtela jeste pozdravit znamy,ktery sem potkala,tedy: Hanny,Slunecnici,Payu,Lwici,Gizma,Bajkala,Drobexe,Vivaiva,Tomina a jejich kamosky……..

subik
    Člen

DĚCKA, bohužel se včera přihodilo fakt dost věcí a proto samozřejmě dala veřejnoprávní přednost jiným věcem, před repkou z Paul van Dyka. Takže, naštěstí se to hrálo ve zprávách v devět dopoledne a z nich to na webu vystřihnou a dají to tam. Jakmile se to objeví na netu, pošlu odkaz, abyste zase mohli kritizovat, jak je to krátké a že jsem tam neřekl to a to sm5

Marden
    Člen

To Housik: souhlasim s tebou…

A jinak Tocadisco – super, hlavně pro moji mladousm13 8/10
    Burian – standart 6/10
    PVD – 10/10
    PVD + kapela – at se snažili jak se snažili, holt techniku a amatérský zvukaře nepřemohli 4/10

minusy: kouření mimo vyhrazený prostory, málo vchodů na plochu, špatnej zvuk – občasný hrozný zvuky a u pódia se dalo vydržet jen chvílism3, o půl hodky zkrácenej PVDho set, amatérský a asi levný zvukaři,
    až moc luxusní ceny za pití a jídlo na to, že to bylo obyčejný žrádlo…

plusy: PVD a jeho set, Tocadisco, světelnej park, podium, kundičky, uklizečky na chodbách a hajzlech, prostředí O2 areny, dobrý značení…

Flash2001
    Účastník
    Anonymní uživatel
    Host

hodí sem někdo tracklisty?

J.S.T.
    Člen

Party naprosto vyborna..

Tocadisco: slysel jsem jen poslednich 20min…….ale celkem peknych 20min…

Michael Burian: dosti me prekvapil..hral fakt krasne…minuly rok to bylo o hodne horsi…ale letos fakt bomba…jsem rad ze zahraje i takhle krasny progressive trance….

Paul van Dyk:co dodat…proste naprosta nadhera..bomba …je to kral…cely set uzasny …bomba trancik..komunikace…proste NAPROSTA JEDNICKA…….

PvD Live vystoupeni: taktez vynikajici…jen ten zvuk nekde chybel…ale jinak nadhera…luxus….parada…vyborny zpev a bubenik :-)…fakt SUUUPPPERRRRRR…

Alex M.O.R.P.H.:slysel jsem opet jen kousek ale hral velmi pekneee..:-)

TAKZE PAUL VAN DYK JE KRAL VSECH KRALU A PRISTE JEDU ZASSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!

FUGAZ
    Člen

[b]2 paveell :[/b] neplaš a neroznášej tu poplašny zpravy sm18 ty jsi myslel asi [url=http://www.fajnradio.cz/index.php?lng=CZ&webid=1&akce=zobraz_clanek&id=2049]TOHLE[/url] , a jak se tam sam muzes docist – hodinu pred pulnoci urcite vysilali nejakej jeho studiomix bo něco takovyho… sm6

zooropa
    Člen

Tak ja zdravim vsechny zname ktere jsem potkal a byt nektere jen letmo.
    Party se mi libila sm0 a nedostatky se furt opakuji takze je necham bez komentare.

Nulda
    Účastník

sm10

paveell
    Člen

Nenasel jste nekdo nekde sety ke set PVD ke stazeni?..Vim jen,ze to vysilali fajn radio….Diky

Pár fotek najdete na [url=http://www.necum.eu]NEČUM[/url]

jiras25
    Člen

To byl vzkaz pro tweakmana z první stránky…

pokoko
    Člen

2 jiras: nevim no ale tvuj styl humoru je dosti chabysm17

jiras25
    Člen

A nespletl sis víkend já jen že KAREL GOTT je tam až v listopadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Byl to mazec, nuda je v Brně!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic ve zlém moravo…..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.