TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 439)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Nemohli jsme uvěřit, že Paul van Dyk může zahrát tak nudně, ukolíbavě……. Když jsem sledoval lidi okolo sebe, tak se skoro vůbec nikdo nebavil, jen všichni stáli a čuměli jak na nějakým koncertě. Prostě špatenka. Hodně nás včera zklamal. A efekty byly taky slabý. Měl jsem problém dostat se do varu. Sotva jsem se zpotil. PvD neměl ani žádný nástup, vůbec žádná šou.

Když půjdu na koncert Chinaski tak z toho budu mít ty stejné dojmy sm9

honzátos
    Člen

sm15sm15

Dolikus1
    Člen

Proboha,nechápu,jak si mužete nechat z několika jedinců otrávit akci?sm17 Všude je to stejný,tak nevim,proč se to tady pořád řeší.Když mě tam někdo s…e nebo cokoliv jinýho,tak si ho prostě nevšímám a jdu pařit jinam.Moc to řešíte,sice tam choděj hovada,ale berte to tak,že kdyby tam měli bejt jen právoplatní vyznavači trancu,tak tady žádnou halovku třeba ani nemáme…

Flash2001
    Účastník

Chazty: pořád lepší, než kdyby napsala Paul van Dick. Jinak je pravda, že toho xindlu tam chodí až moc, párkrát za večer jsem myslel, že z některých experů a expertek vrhnu šavli. Někteří se svíjeli jak epileptický žížaly, jiní vypadali jako kdyby utekli z pavilónu opic atd…

Chazty
    Člen

honzatos: jj nektery lidi tam vážne nechodi za hudbou. Kamarad mi říkal, že nejaká holka delala s nim nejaký rozhovor a ptala se ho co nejvic posloucha za dje. On řekl Dyka. A ona si tam dyka napsala jako Paul van Dike 😛

honzátos
    Člen

Taky se přidam :
    ŠATNY = hrůza,

ZVUK :
    opravdu o hodně silnější než na poslední TM, snad takhle silnej zvuk bude i na TM 5,
    akorát mi přišlo, že vždycky s nástupem daného DJe se ten zvuk dost pokazil a pak vždy nějakou dobu trvalo, než byl zase vyostřenej a čistej,

SVĚTLA :
    neni snad co vytknout. Paráda.

DJs :
    dorazil jsem do kotle až ke konci setu Buriana, odehrál ještě asi 5,6 tracků a musim říct že to bylo good, dalo by se říct, že hrál ,,Markusovky,,,
    PvDho set byl opravdu suprovej, o dost lepší než loni, musim mu dát 8/10
    Alex M.O.R.P.H. – omg to bylo žrádlo, škoda že jsem už nevydržel do konce a zdrhnul jsem po půl šesté, ale bylo to za 9,5/10.
    Komunikace Paula s publikem byla úžasná, akorát byl opravdu dost schovanej za ,,pultem,,. Alex se snažil udržet ještě lidi v kotli a jeho komunikace byla taky dobrá.
    PROSTŘEDÍ :
    žádné vedro, žádná mačkanice, ke konci už mě ale dost pálelo v očích.

VJs:
    tam to vidím na 5/10, to co běželo při Burianovi a Alexovi, to byl děs.

PARTY PEOPLE :
    to je neskutečný co už chodí za vypatlance na ty halovky, ty lidi tam rozhodně nechoděj za hudbou, neskutečný!!´
    Navíc ikdyž se Djs snažili o to aby bylo hodně rukou nad hlavama, tak to bylo naprosto marný!! Prostě mrtvo jak na TM4.
    Jak je možný že to vždycky v T-Mobile areně tak žilo, to se ty lidi kompletně vyměnili?? Nechápu to a asi nejsem sám.
    Jinak zdravim všechny super lidi z trance.cz který jsem tam potkal a hlavně Gizma a spolupařmeny, kterými byli Sabotek a Jag.

Buchtak
    Člen

Nemám co dodat,United music opět ukázala,že postoupila opět do vyššího levelu.Stage perfektně řešená,zvuk-ještě jsem neslyšel do ted takhle čistej zvuk,kterej tam byl včera.
    Tocadisco-původně jsem si myslel a tvrdil jsem,že hraje příšerně ale včera to pro mě bylo obrovským překvapením
    Burian-opět po Sensation perfektní set ,kterej mě bavil
    Paul van Dyk-doposud nejlepší set,kterej jsem měl možnost od něj slyšet na živo
    Live část-tam jsem měl menší spánkovou krizi takže jsem slyšel začátek a potom konec,při konci kdy hráli Times of our lives jsem měl na krajíčku.
    No a konečně moje velká hvězda pan MORPH-myslím,že nemá cenu k tomuto pánovi nic psát snad to ,že to opět zvládl na 1*.Libózní konec v podání Walk the Edge mě úplně dostal jako samotný loučení pana MORPHA a opět jsem měl málen na krajíčku.
    Bohužel jsem si odvezl i negativní zážitek z této akce a to ve chvíli kdy jsme Alexe žádali o podpis tak výborná a velice chytrá ochranka O2 arény ho zatáhla a nás poslala do vzdálených míst.Tímto bych chtěl poděkovat báječné a příjemné security ochrance O2 arény za umožnění si požádat o podpis.Sám Alex byl z toho překvapenej jak se tam chovali.Publikum mi přišlo docela studený.Celkově tedy akce velmi podařená ve všech směrech.Tímto bych chtěl pozdravit všechny své známé,které jsem tam potkal ale nebudu vyjmenovávat abych na někoho nezapoměl.

iamek
    Člen
    kreeki
    Člen

[quote=díky Tocadisco, snad nám tě zas přivezou do Čech co nejdřív a snad ti daj důstojnější roli, než zahřívátko na uspávače hadů.][/quote]

+1

FUGAZ
    Člen

[quote kobe.AiR].... a live performance? [b]Já jsem šel na taneční akci, ne na koncert![/b] ...[/quote]

čéče já ti nevím, možná se pletu, ale bylo někde doslovně psáno a řečeno, že to [u]BUDE[/u] z části pojato jako [b]“ koncert „[/b] … sm18

Anonymní uživatel
    Host

Na začátek vysvědčení:
    Tocadisco – 1*
    Burian – 3
    PvD – 4
    Alex – 2

Celkový dojem z akce – neslaná nemastná záležitost. Šel jsem na Tocadisca, hodně jsem se bál, jestli si jeho set užiju vzhledem k tomu, že ho nechali hrát jako prvního. Tocadisco naštěstí nezklamal, byl skvělej, našláplej, rozpařil lidi, takže až do 11 super akce.. Burian strašně zpomalil, ale celkově průměr. Vltava byla perfektní, pěkně se mi proběhl mráz po zádech. Jenže potom pro mě největší zklamání.. set Dyka byl dost nudnej a někdy i únavnej, docela mě to šokovalo.. a live performance? [b]Já jsem šel na taneční akci, ne na koncert![/b] ..jo, bylo to něco novýho, ale když v 10 večer celá hala paří a ve 2, kdy by střecha měla nadskakovat jak poklička nad hrncem, lidi posedávaj na tribunách nebo postávaj na parketě, tak něco není jak má být. Tohle mi docela zkazilo náladu a asi jsem tam vypadal jako pěknej morous, tak se dodatečně omlouvám všem slečnám, na jejichž úsměv jsem odpovídal mračením:-) Alex to na závěr ještě pěkně zvednul, ale to už stejně minimálně půlka lidí byla pryč..

Takže na závěr.. díky Tocadisco, snad nám tě zas přivezou do Čech co nejdřív a snad ti daj důstojnější roli, než zahřívátko na uspávače hadů.

Všem, co se vám PvD líbil to přeju.. aspoň někteří si večer užili;-)

FUGAZ
    Člen

[b]2trancemaniac:[/b] [url=http://www.youtube.com/watch?v=9fzbfQYrtvs]TADY[/url] je z toho Dortmundu výsek té songy [i](byl to do ted asi nejlepsi audio zaznam)[/i]

káčko
    Člen

tj, si jak blb foukam na monitor.. :DD

Aer – sry za to utnutí, tuhle songu už jsem tam mít nechtěl a beztak je už po přechodu : )

honnem
    Účastník

Johnvas: ten tvůj brouček je hroznej masakr

FUGAS: Paul van Dyk feat. John McDaid – Everything Changes dík za info, taky jsem to sháněl. Nemáš to nebo nekdo jiný aslespoň vyseknutý ze setu? Mě se nechce stahovat celý set, hlavně na to teď nemám čas a za chvíli budu bez netu. Díky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.