Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Dojmy z akce PvD Prague Session 2008
- Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21. 9. 2008 v 18:08 #99746
FUGAZ
Člen[b]2 katterina123[/b] : [i]Everything changes[/i] – je možný na tom kvalitnim videu vidět jaxe podíval na tu vinylovku „Time of our Lives“ co jsem tam držel? (time: 2:50-2:54) sm15 No a posléze jí zahráli – jupííí sm0
21. 9. 2008 v 18:07 #99745Johnvas
ČlenNuld@: sm15 sm15
Aer: Delerium – Silence (Niels Van Gogh & Thomas Gold Remix) sm4Jinak k výkonu Paula snad není co dodat, fantazie :o)
21. 9. 2008 v 17:58 #99744Nulda
Účastník[quote Anonymní uživatel]Nevíte co to je za track?????? co hrál Tocadisco.. po tom What the fuck něco mi to říká!sm6 je tam enom kousek toho tracku zrovna na něho dělá přechod sm3[/quote]
ja bych rek ze to je Delerium – Silence nakej house remix
21. 9. 2008 v 17:55 #99743Nulda
Účastník[quote Anonymní uživatel]No, nejhorší akce! Pvd:-( Totální propadák, dejte mi dvě desky a takhle budu hrát taky...strašný!!!
M. Burian- kdyby hrál celej večer, nic by se nezkazilo, naopak!!!
No, snad to v listopadu bude lepší...[/quote]a takovejhlech de*ilů tam vcera bylo plno sm13sm13sm13
[b]katterina123[/b]: udelala jsi mi neuveritelnou radost, vsechny tvoje videa chci v plny kvalite PROSIM!!! sm0 muzes se mi prosim ozvat na mail bo ICQ 241914638? Pri Everything Changes fakt totalni mrazeni a pusa dokoran
21. 9. 2008 v 17:53 #99742Anonymní uživatel
HostNevíte co to je za track?????? co hrál Tocadisco.. po tom What the fuck něco mi to říká!sm6 je tam enom kousek toho tracku zrovna na něho dělá přechod sm3
21. 9. 2008 v 17:49 #99741FUGAZ
Člen[b]2 K.H.[/b] sm15 z tebe je asi malej džoukař…. nevím jestli si vystačíš s dvouma deskama, protože jen sám Paulík zahrál v setíku 30 písniček a společně s kapelkou zahrali ještě dalších 25…. nevím nevím jestli budou stačit 2 desky sm17 sm15
21. 9. 2008 v 17:34 #99740iamek
ČlenJeste TM5 a pak jen clubovky 🙂 …
21. 9. 2008 v 17:32 #99739Chazty
Členmno tak taky napíšu pár řadku…
do haly jsme dorazili hned začátkem setu od tocadisca, musím říct, že mě mile překvapil. Tenhle styl byl pro mě tak trochu novinkou, libilo se mi to.Pro me to proste melo energii :-P. Ale první čast setu se mi líbila o trochu víc.
No Burian me nejak tentokrát nebavil, tak toho jsem prokecala. Ale Vltava peknáá 🙂
Paul van Dyk me hodně překvapil musim říct, že se mi líbil vic o proti loni. Nevim jestli se mi to jenom zdalo ale přišlo mi, že prvních dvacet minut jeho setu bylo zbytečně moc nahlas. Ja nevim, třeba se mi to jen zdalo. 😀
No a live vystoupení taky parada…. zpěvaci pěkný vykon ale pravda je zpěv byl nekdy hodne špatne slyšet… a stejne jsem se nejvíc tešila na New Your city 🙂
Alex taky dobry ale už mě chytala únava, takže jsem ho vnimala už tak na pul.. a spíš se mi líbila druhá čast setu…..No akce se mi snad libila vic jak SW teda hlavne po hudebni strance. Pak vubec žadny vedro a celkem dobrej vzduch. Akci jsem si fakt užila.
JInak jako Mekač s Flashem, verčou, petrem a buchtákem to je vždycky moc :D. Jako když si vzpomenu na ty hlašky tak se tlemim ještě ted 😀 a děkuju za odvoz 🙂
Jinak zdravim všechny a možna udelam mini fotoreportík 😛 z par fotek co jsem vyfotila.21. 9. 2008 v 17:18 #99738bekman
ČlenTak akce super. Tocadisco me moc nevzal, Burian – mno, cekal jsem neco mnohem horsiho. PVD set – trochu slabsi, ale libil a Live byl naprosto uzasny. K jeho nahlemu zmizeni… treba si dal klobasku na Vaclavaku a dostal sr*acku…. sm6 Ale jeho Everything Changes nakonec bodla…pekny zakonceni. Cumel jsem na vyorana mys, co to zahral…. A Underworld live? Taky pekna.
21. 9. 2008 v 17:17 #99737katterina123
Člen[b]2Nuld@:[/b] enjoy it sm4
21. 9. 2008 v 17:16 #99736Dolikus1
ČlenUf,tak tohle byl zážiteksm3 Myslím,že Paul opět jasně dokázal,kdo je king,set parádní,neskutečně plnej energie a live vystoupení?Něco takovýho sem zažil poprvé a už ted se těšim na Rank 1 live..A jestli se UM pořád rouźhoduje nad Armin Only,tak beru všemi desetism2.Bylo to užásný,veliký a neskutečný!!!Díky Paule,díky UM a všem okolo mě!!!
CO se týče ostatních djs,tak sem sice z Tocadisca slyšel asi hodinu,ale i z toho usuzuju,že hrál více něž dobře..Burák tradice,nezklamal,ikdyž s Vltavou už mě začíná s…..sm0 Na Alexe sem se těšil hodně,ale bohužel už moc nezbylo sil a nemile mě překvapil výtuh snad poloviny haly..Je fakt,že takhle chladný publikum sem na halovce ještě nezažil.Takže z Alexe sem slyšel asi taky jen hodku a ikdyž to pěkně řezal,už sme šli.
Akci hodnotím jako velice vydařenou,lidí akorát,vzduch dobrej,jen mi prřipadalo,že zvuk hrál chvílema nák potichu..Každopádně at u nás PAul bude kdykoliv,tak vim,že na něj pujdu vždy!!21. 9. 2008 v 17:15 #99735Anonymní uživatel
HostNo, nejhorší akce! Pvd:-( Totální propadák, dejte mi dvě desky a takhle budu hrát taky…strašný!!!
M. Burian- kdyby hrál celej večer, nic by se nezkazilo, naopak!!!
No, snad to v listopadu bude lepší…21. 9. 2008 v 16:55 #99734FUGAZ
Člen[b]2 Nuld@ :[/b] [i]Jen mi nekdo prosim Vas reknete nazev skladby co byla pred Time Of Our Lives, ta pomalejsi – to bylo vazne neco neskutecnyho.[/i]
[b]!!! Paul van Dyk feat. John McDaid – Everything Changes !!![/b] [i](zatím ještě nevyšla)[/i] uplně poprvé ji zahrál v [i]Thiergelaende Dortmund 07-20-2008[/i] (mám takovej pocit ) – ale už teď vím co chci zahrát na pohřbu sm3
[b]2 katterina123[/b] : [i]nejak jsem nepobral tu tvou rozlučku (?)[/i]… třeba mi to někdy vysvětliš sm16 jinak napis mi na mail, chci se s tebou domluvit ohledně výměny videí 😉 i já tě rád poznal, díky za zapaření sm0 sem tam jsme byli sehraná dvojka, ne? sm15 sm16
[i]Pár lidí z Trance.cz jsem poznal, ale osobně se neznáme, tak mi bylo blbé jako čau jak je atd…[/i] sm15
21. 9. 2008 v 16:50 #99733katterina123
ČlenDobre odpoledne…
teda vcerejsi vecer byl opravdu famozni!!Potom co zahral PvD na Nature one jsem se na nej tesila jak maly dite a to co predvedl, vazne klobou dolu!! Tomuhle se rika [b]Pan DJ[/b] (s velkym P)sm0. Jeho komunikace s publikem, jak si to uziva…uz tohle vas musi strhnout…a me to teda strhlo! sm15 Nasli jsme si uzasne mistecko uplne v prvni rade prostred takze si vse vychutnali z tech nej mist!! Strasne rada jsem videla lidicky z trance.cz (nekdy to byl zazrak nekoho v tom davu vubec potkat) a zaparila s vama..tohle byla moje rozluckova party a vim, ze mi vsichni budete hrozne chybet (ted tam budu za blazna sama..kdo se dokaze bavit bez alkoholu a drog…sm7)
Samozrejme jsem natocila videjka a jsou uzasny(mam vsechny songy z live setu..postupne je mam hodim na net..zatim jsem stihla jen tyhle dve)…ikdyz youtube tu kvalitu neskutecne zhorsil(je tak 3x horsi nez doma…takze pokud by jste meli nekdo zajem o puvodni verzi staci napsat sm4
PS: [b]2Fugaz:[/b] rada jsem te poznala a diky za skvelou spolecnost pri pareni..myslim, ze nam to slo opravdu skvele sm0
[b]Time of our lives – LIVE[/b]
[b]Let go – LIVE[/b] sm4cely song
21. 9. 2008 v 16:24 #99732Nulda
ÚčastníkDobre rano vsem….
Jedina otazka – da se to co se odehralo vubec nejak popsat? Lze vubec nalezt adekvatni pridavna jmena?
[b]Tocadisco[/b] – paradni set, vrchol jeho remix Sunglasses At Night od Tigy, tenhle clovek mel hrat pred Paulem
[b]Bures[/b] – totalni zazdeni akce jak je jeho spatnym zvykem, cas na to obejit Arenu /mimochodem v O2 jsem byl poprvy a popravde cekal jsem ze bude vetsi/, podivat se mezi obecentstvo u stolku sledujicich zachodky, potkat Zverinu z Vaclavaku a vratit se na druhou pulku Burese ktera uz byla o kapanek lepsi, to se musi nechat
[b]Paul van God[/b] – This Is What We Need [img]http://www.paul-van-dyk.ru/images/smiles/smile23.gif[/img][img]http://www.paul-van-dyk.ru/images/smiles/smile23.gif[/img][img]http://www.paul-van-dyk.ru/images/smiles/smile23.gif[/img] set famozni, precizni, moc nemusim Morandi – Angels ale i tohle tam kupodivu zapadlo. Co se tyce live vystoupeni – v podstate po celou dobu mi po zadech behal permanentne mraz sm2 kloubouk dolu pred vsemi co na tom podiu byli, skladby znely jak v originale a diky za to ze byla predvedena mnohdy nedocenena Talk In Grey. Jen mi nekdo prosim Vas reknete nazev skladby co byla pred Time Of Our Lives, ta pomalejsi – to bylo vazne neco neskutecnyho. A jeste jedna vec – ten typek s kytarou si to tam daval snad ze vsech nejvic jen skoda ze ta kytara v celkovem zvuku dost zanikala, vynikajici od nej bylo napr. Nothing But You
[b]Alex M.O.R.P.H.[/b] Vubec jsem nevedel co cekat, ale zahral paradne. S michanim se teda moc nenamahal /ono taky na druhou stranu vyrovnat se predeslemu abs nemozne/, ale tracky super. Zvlast jeden pri kterem se na LEDkach pohybovalo neco ruzovo modreho ovalneho tvaru cca v polovine setu byl neskutecnej. Kdyby nekdo vedel nazev tak to ocenim.Jedine a bohuzel dost podstatne minus – jak uz tady nekdo zminil – PUBLIKUM. Tak jo tak jsme tady hmmm dobry tak to jen ten Paul jo, tak mu teda zatleskame…..hmmm hraje rychlejs jak ten pred nim to bude asi dobry……..jee tuhle skladbu znam par lidi okolo rve tak zvednu ruce taky a zapiskam asi se to tak ma……..
NO PROSTE PRUSER a hlavne velka skoda, za ten vykon si zaslouzil(i) publikum uplne jine…So…..we have nothing, but we have everything, when we have him in Prague sm4
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.