TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 439)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Tak za sebe musim říct,že sem si to užil..bohužel jsem nevydržel až na tu živou kapelu, ale opravdu už sem toho měl dost 🙂 ovšem ze všeho nejvíc mě opravdu zaujala VLTAVA, kterou zahrál Burian….znam spoustu podobnejch mixů a verzí, ale tahle byla nejlepší 🙂

pokoko
    Člen

ehm: takže tocadisco se mi vubec nelibil to co zhral tak me vubec nebralo. Potom musim řict že po dlouhe dobe s emi libil burian i když jsem to od neho nečekal. PVD zahral super nemel jsem co vytknout.Livko pro me nemelo chybu sice se na to nedalo kalit ale na poslech parada. Ten zpevak byl naprosto šileny zpival jak kdyby to bylo z playbacku to bylo delo. A pak Alex: tak ten s emi už vubec nelibil, na konec by mel byt nejaky rozbiječ a ne uspavač:(….jinak všechno super stage vypadala super nebylo až tolik lidi.Jedine minus byly neskutečne zaneřadene zachody a taky to že jsou strašne daleko nebaivlo me tam pořad chodit…Jinak zdravim všechny co jsem potkal.

milan
    Člen

Liveko PVDyka bylo hodně dobrý. Jednou se přiveze kapela a vy tady remcáte něco o přebasovaných bubnech…..tady se člověk asi fakt moc nezavděčí. Podle mě to byl menší test na Armin only, jestli někdy má být v čr a pokud budou spíš negativní ohlasy, tak tady asi nebude….
    Jinak ze začátku.
    Na Tocadisca jsem přišel nějak v půlce a hodně mě překvapil setem, který jsem od něj očekával. Jeden z nejlepších momentů večera, když zahrál Tigu – Sunglasses at night v novým mixu pro letošní rok .
    K Burianovi musím ať nechťě říct, že se opakuje. Ať už z letošní SW… pořád sety na jedno brdo.
    No a teď PVD…
    Set mě hodně překvapil a podle mě byl lepší jak loni. Loni přecejenom ze začátku hrál víc progressivu a letos ho tam bylo míň, takže přesně něco pro mě. Já jsem si jeho set užil až až a pak mě odrovnalo liveko.
    Menší problém tam sice byl, ze začátku s mikrofonem, ale to se nějak přenést dalo. Pro příště bych uvítal lepší nadsvícení celé kapely.
    Jinak k liveku nemám co dodat..ať už výběr skladeb, přídavek, akorát jsem čekal pořád na The concert, seven nation army 08, ale on pustil jenom úryvek…
    Alex Morph hrál parádně na začátku…žádnej progressive na konec akce…Takhle by to mělo vypadat….
    Každopádně letos jsem po loňsku na Dyka jet nechtěl, ale na letošní Mayday mě přesvědčil a teď si říkám, že sem udělal dobře, když sem si ten lístek koupil…
    Samozdřejmě zdravím všechny známé co jsem během večera potkal…

Honzin
    Člen

ty jo …
    tak za
    1) jak tu nekdo srovnava Tiesta a Paula…to je jako kdyz se scitaji jablka z hruskama
    2) nasviceni stage..kdo byl aspon jednou v Berline, vi ze je tam svetla pramalo
    3)add set..bez vyvoje…ty jo co vic by jste chteli..paul odehral nadprumerny standart
    4) add live band..no comment, spetreni party jak swin a vy jeste remcate
    5) Paul se louci asi tak jako vzdycky
    vzkaz pro vsechny co cekali vic a remcaj, zapnete si sveho oblibeneho Dj v klidku domova pozvete par znamych a nejvydarenejsi akce roku je naspadnutism17

Fild@
    Člen

Tak se du taky zapojit s mejma dojmama 🙂
    dorazil sem cca 15 minut po začátku Tocadisca na chvilku sme se pak skočili občerstvit a pak zpátky na parket
    po organizační stránce nemám žádnej problém, vše ok, lidí tak akorát , každej si svoje místečko našel a vzduch paráda 🙂
    jak už tady psal Dr. Ago Nart tak souhlasim že sem si taky dlouho takhle žádnou akci od S-W loni neužil !!
    Tocadisco : nevěděl sem co od něj čekat takže překvápko a fajne zapaření 🙂
    Burian : jo pohoda, celej setík sem si rád poslechnul a s Vltavou sem jenom čekal kdy bude.. miluju tu skladbu 🙂
    PvD : paráda 🙂 na chvilku sme si ale museli sednout a pak překvapilo že Live začal o půl hoďky dřív tak se sedělo tak 5 minut.. 😀
    PvD Live: jak bylo psáno bicí občas hodně, vypnutej mikrofon kterej jí pak dvakrát chytil zpětnou vazbu.. no co se dá dělat.. stane se.. jinak super !!!! 🙂 a to že skončil o 15 minut dřív mě naštval..ale ->
    Alex M.O.R.P.H. : tu čtvrthodinku dokonale vymazal… jeho set mi hrozně utíkal a říkal sem si že bych to klidně protáhnul do 7 hodin!! Moc mě chytnul, užil jsem ho fakt perfektně a opravdu Toca´s Miracle jako zakončení… co víc bych si mohl přát.. fakt super !!!

už se těšim na Transmission 5 🙂 takhle našlapanej Linu-up už tady dlouho nebyl. 🙂
    nejradši bych řek že du spát za večer sem se nezastavil ale práce mě volá a den ještě není u konce… takže práci čest a ostatním dobrou noc přeju a závidim 😀

Amigo
    Člen

Akce se celkem povedla, ale pvd mě zklamal. Přišel jsem na Buráka, kterej zahrál klasickou Vltavu…musí říct, že se mu jeho hodina půl povedla sm3. Tak a teď pvd, jeho přivítání bylo takový jakože jentak….nic zajímavýho…pomalu žádný vizualizace…kdybych měl oznámkovat jeho hraní jak se to dělává ve škole, tak za 3…ale budiž..pak ta kapela + pvd….začatek se povedl..pokud si vzpomínám, tak For an Angel a Let go, ale jinak strašně nudný…jak už tu někdo naznačoval před akcí – měli dát tu kapelu před samotného pvd a pak aby on hrál sám v kuse….takhle to utly a pro mě se to moc poslouchat nedalo…rozloučení pvd mě taky docela překvapilo…párkrát tam přešel zamával a byl fuč….i když měl ještě čas. Poté Alex…co k tomu říct, jedním slovem, že nezklamal….sice jsem neslyšel Tocadisca, ale kdybych měl říct jaký dj byl nejlepší z večera, tak by to byl právě Alex.sm4

Anonymní uživatel
    Host

Tak pánové, já za sebe musím říct že jsem si takle naposled užil loňskou Sensation White, že bych to propařil od začátku do konce jenom s párminutovýma přestávkama na pití, jídlo a wc 🙂 Já si to moc, užil. Live set PvD byl hodně zajímavej, s těma bicíma máte recht ty bylo moc výrazný, pak menší trapas s vypnutým mikrofonem vokálistky 😀 na jednu stranu mě potěšilo že live začal o půl hodiny dřív, ale naštval mě že to zabod o čtvrt hodiny dřív :/ alex zajímavej set, a Třešinka v podobě Toca’s miracle od fragmy mě dostala… Celkově teda za výbornou až na pár mušek. Měj te se, jdu spát.

M1chl
    Člen

No takže díky jistým okolnostem, spojeným s tim, že sem byl doma sám, sem dorazil těsně před koncem setu Buriana. Na první pohled stage velmi pěkně udělaná, ale nějak moc lidí….Vzhledem k tomu, že minulý vystoupení PvD tady v praze se mi líbilo, tak sem byl zvědavej co si na nás Paul vymyslí, upřímně nic moc, alespoň co se týče jeho první části vystoupení. Jeho set neměl žádnej vývoj a bylo to celkově dost nudný, potom přišla druhá část a tady už to bylo lepší, i když taky sem z toho nebyl nějak vodvařenej. Na druhou stranu, když to srovnám s jiným velkým jménem, který sem měl možnost vidět v praze, tak ta Tiestova akce byla pro mě mnohem horší. Takže průměr, ale vod Paula, velký hvězdy, sem prostě čekal víc. Potom za mixák přišel Alex a já pln očekávání sem opět zklamán, jak monotoní set předved, kromě Vengance – Temptation, to byl pro mě jenom nudnej uplift. Takže celkově nic moc, ale i přesto to bylo pěkný zakončení mých dlouhých práznin. Přeju pěknej den…

FUGAZ
    Člen

reakci napíšu až po mém spánku…

[b]2 subik[/b] : s tou 24kou jsem to nějak nepobral, sic jsem dorazil az ted, ale dal jsem si opakovani (v te dobe kdys to psal) ale jaxi nevim o co vlastně go sm6

[b]2 BJ[/b] : doufaj fšichni, bohužel to „asi“ nikde nedávali… Evropa2 = ne, Sunshine Live = ne, Fritz = ne, DanceRadio = ne…. můžem jen doufat v to, že to PvD nahrál a hodí to do svého Special VONYC session (jako to udělal s 6ti hodinovym setákem v Pier54, New York) či do 1Live Rocker (viz záznam z Creamu 21.8.2008) …. jestli ne, bohužel sm7

kreeki
    Člen

Budu se vyjadřovat jen o mých vedlejších pocitech, nikoli o párty (ta byla na jedničku – výkony DJ’s i organizace)

Akci jsem si relativně užíval jen do poloviny Buriana, zbytek byla jen křeč. Toho se týká také to mé, jak kdosi nazval, „tajemné zmizení“, k tomu snad jen, že jsem porušil Pravidlo č.1 – nevodit si problémy z venku s sebou na party. Toť je vše, co k tomu a celé akci řeknu – neužil jsem si z osobních důvodů akci tak, jak bych chtěl. Díky hlavně Gigimu za pozvednutí na duchu.

2Sexy
    Člen

Tak jenom bleskově po prichodu domu …
    = Průměr :/

Burian – Vltavaaaa 🙂
    PVD set – temer nuda pro me.
    PVD live – hodne dobry 😉 (Talk in Grey, NYC, No More Alone!!!)
    Alex – ocekaval jsem hodne, ale zklamani…

Stejne nejvic ocekavam od Transmission 🙂
    Dobrou 😉

káčko
    Člen

TOCADISCO NEJLEPŠÍ !!! (Crazy Cursor sm10 ) bez debat; set hodně podobný jako ten ze Sunrise Festivalu.. libůstka

BURIAN první půlka nuda nuda, druhá půlka hbitější a hlavně hlasitější mi přišla => lepší

PVD set dle očekávání.. líbí, ale nejsem z něho tak odvázanej jako z Toca

PVD live nářez, překvapení, zajímavý, něco nového..

MORPH ? Začátek tragédie, pokračování nenadchlo, čekal jsem něco ostřejšího:( škoda

Anonymní uživatel
    Host

Jinak doufám, že to hrálo nějaký internetový radio. Chtěl bych si to stáhnout a poslechnout v klidu svého domova sm5 tak jako SS. Předem díky za odkaz.

Anonymní uživatel
    Host

to tweakman: to ses trochu unáhlil z hodnocením PvD, ten konec „live“ zahrál parádně. Sice byly bicí až moc nahlas a zpěv se s nimi trochu mlátil, ale PvD zahrál hodně dobře. Bylo to prostě všechno, rozhodně né ospalí tak jako Burian. Ten začátek byl hrozný. Velký kontrast oproti Tocadisco. Na toho jsem byl hodně zvědav. Ale jak dal „Morumbi“, pomyslný třešnička, tak nebylo co řešit. Burian zahrál svůj standard, ale začátek měl hodně slabí.
    Velké překvapení Alex.

subik
    Člen

Tož, děcka, kdo jste online, tak šup šup v sedm naladit http://www.ct24.cz a živou sekci 🙂 dneska jsem trošku zapracoval a repka už je hotová…tak si to užívejte 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.