TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 439)
  • Autor
    Chazty
    Člen

koukam, že debata stale pokračuje… by mě zajimalo na jak dlouho ješte bude. 😛

Partygirl
    Člen

tohle je debata o nicem du si dodelat praci radsi

Flash2001
    Účastník

Sq4Raa: s timhle tvrzenim bych s dovolenim nesouhlasilsm4 (ale jako nadsazku to beru)

FUGAZ
    Člen

[b]2 Partygirl[/b] : ale to že tam hrajou určití lidé, kteří hrajou malinko jinej styl než teda posloucháš, neznamená, že budeš [b]ostatní[/b] házet do stejného pytle sm18
    taky nepochopím, proč jsi furt myslíš že TRANCE djové [b]MUSEJ[/b] hrát jen vokálové a melodické songy ?? už jsem to tu zmiňoval ale napíšu ti to radši ještě jednou….

[i]Já nechápu jak někomu můžou znít tracky jako např: Marc Marberg with Kyau & Albert – Neo Love, Activa – Rise Above, Nic Chagall – Sky Blue, Hydroid – The Eternal (Re:Locate Remix) [b]NEMELODICKY[/b] (??) sm6 (+ nepočítam do toho jeho vlastní produkci)[/i]

Partygirl
    Člen

nehrali tam jen tihle 2 .. a ze by Marco V hral nakej super vocal trance o tom taky nevim teda sm15

FUGAZ
    Člen

[quote Partygirl].. coze SW? no to byla teda pecka,ale asi ste houseri no to se nedivim,ze se vam libil line up.. [/quote]

No tak jestli jsou [b]Markus Schulz[/b] a [b]Marco V[/b] houseři, tak to mi ho teda vyndej sm17sm13sm15

Sq4Raa
    Člen

[quote=Partygirl]doma nic jinyho neposloucham uz takovejch 7 let [/quote]

^And here’s the proof…

[img]http://img1.jurko.net/wall/uploads/wallpaper_9862.jpg[/img]

romanenko, já se za trancerku považuju taky a PvD mě nudil už loni…. a slečna Partygirl už by taky pomalu měla svěsit krovky (jestli teda ví co to znamená)
    já fakt čumím… že vás to ještě baví, jste všechny blbé úplně stejně sm17 no nic, jdu si kreslit sm0

romanenko
    Člen

sm15 kdyby si byla trancerka.. tak tě PVD nenudil.. škoda slov pro tebe

Partygirl
    Člen

romanenko: si fakt dylina na akci sme prisli na 11 abysme stihli Buriana nepocitali sme s hodinovym zasekem u satny.. Tocadisco to je proboha co? house? ne,diky.. to co predved na Mayday mi stacilo.. nebudu rozebirat.. ano,Morph me hudebne uspokojil vic nez Paul mam jeho hudbu rada s cim mas jeste problem?

Partygirl
    Člen

no to urcite ste fakt hovada nema smysl se vama vubec zabejvat.. nevim co bych delala u kaficka to nepiju,bnagetama se nezivim a nevim proc bych akci za litr mela travit nekde mimo halu.. ja proste ven jezdim mate s tim problem? nic vam platit nebudu na co stejne byste priste sli znova do Sazky a zacli to tu vychvalotat do nebes.. coze SW? no to byla teda pecka,ale asi ste houseri no to se nedivim,ze se vam libil line up.. nema cenu vysvetlovat,ze ja sem trancarka.. a pro me PVD Djem tak asi tak

romanenko
    Člen

sm15 njn ted nějak došly argumenty jí…nezapoměn, že ona tam přišla až na 12.hod protože Burian a Tocadisko pro ní neměli význam.. pak se na PVD strašně nudila… ale na Morpha, na kterýho šla spousta lidí už domů, pařila o sto šest. Ale na akce chodí kvůli line up-u. sm15sm15

Anonymní uživatel
    Host

no u bufetu a u hajzlu ze jo

romanenko
    Člen

Powell: jsem pro mohla by nám zaplatit nějakou akci..když je Praha tak zaplivaná podle ní. Aspoň by mi předvedla jak paří 12 hodin v kusesm15.

Anonymní uživatel
    Host

ty jo nebo at nam zaplati akci kdyz nam tady nadava ze zname jen prahu,,me se praha docela libi i docela sou tam i dobry akce,,,treba line-up na SW byl nejlepsi kdy kde byl,,,,ale my nic nevime ze jo,my nejezdime normalne na armina only nebo tak…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.