TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 439)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

nechte toho, partygirl prece stridala mista, od zachodu na kaficko si sednou zpatky,pak pro bagetku,,dyk to porad stridala lidi neblbnete,,ale musim ji dat za pravdu,kdyz sem byl na buriana chvili venku taky sem slysel jen basy a zadny melodie takze sem s tebou partygirl,,u bufetu jsou slyset jen basy,,asi to takhle dela na kazdy akci:D:D,,proto pak neslysi nic melodickyho,,,ne fakt ted vazne,si blba partygirl,ne kvuli nazoru ale co tady osm stranek resis

Flash2001
    Účastník

Ja chci ten komiks…sm15

romanenko
    Člen

partygirl: prosim tě aspoň se nauč psát, dit ty tvoje chyby v textu se nedaj číst..pochybuju, že ty makáš pro nějaký web.
    jinak sem ráda, že debata s tebou skončila,, no a jinak neopič se co se týče děkování. Děkujusm13
    Petísek má pravdu s dutou hlavou se nemá cenu hádat,, ještě když je blonďatá… Takže prosím ušetři si svoje nesmyslné odpovědi.sm15

Marden
    Člen

[quote Nuld@][quote Partygirl]a co teda je? sm15[/quote]

precti si nejakej rozhovor s nim, ja za nej samozrejme mluvit nemuzu. ale co jsem tak cetl tak on sam nechce byt nikam razen a nejspokojenejsi je kdyz je nazyvan hudebnikem sm15 jako zni to asi divne a nepochopitelne ale kdyz clovek zna jeho tvorbu, sety atd. tak ono to tak skutecne je[/quote]

Přesně tak, snad v každým jeho interview je zmínka o tom, že PVD je „MUZIKANT“!!!!!!!!!
    Samozřejmě dal podklad trance music skladbou For An Angel – která byla vyhlášena jako jasná jednička v tomto stylu… Tím bych asi ukončil veškerý spekulace a dohady.

Partygirl: podle mě seš fakt naivní a hloupá blondýnka co si myslí jak je chytrá, ale ono to je naopak. Když už ses do mě navezla ty, tak já si dovolím oponovat… Páč moc vzdělaná v tomhle nejsi. Sorry, jestli se budeš cítit uražená, ale opravdu to tak nejen na mě působísm7

FUGAZ
    Člen

[quote Nuld@]

precti si nejakej rozhovor s nim, ja za nej samozrejme mluvit nemuzu. ale co jsem tak cetl tak on sam nechce byt nikam razen a nejspokojenejsi je kdyz je nazyvan hudebnikem sm15 jako zni to asi divne a nepochopitelne ale kdyz clovek zna jeho tvorbu, sety atd. tak ono to tak skutecne je[/quote]

V tomhle ti musim dát za pravdu – kdo si totiž jeste pamatuje na listopad roku 2005 = [b]Paul van Dyk[/b] zahrál společně s [b]Deutsche Filharmonic Orchestra[/b] jeho vlastní tracky, tzn že i toto nabírálo do jiného hudebního směru sm3 (kdo to má doma, ví co myslím sm3).

paveell
    Člen

Pro vsechny co jsou proti nazorum partygirl____Jsem s vama sm15

Sq4Raa
    Člen

Já bych se tedy neoháněl rozhovorem, ovšem je pravda, že jsem od PvD zažil spoustu (skvělých) setů, které měly s trancem společného pramálo. To se u ostatních říci nedá.

Nulda
    Účastník

[quote Partygirl]a co teda je? sm15[/quote]

precti si nejakej rozhovor s nim, ja za nej samozrejme mluvit nemuzu. ale co jsem tak cetl tak on sam nechce byt nikam razen a nejspokojenejsi je kdyz je nazyvan hudebnikem sm15 jako zni to asi divne a nepochopitelne ale kdyz clovek zna jeho tvorbu, sety atd. tak ono to tak skutecne je

vyrys
    Člen

sm10 teda bando vy mate vydrz…az je mi z teho smutno

Nulda
    Účastník

[quote Binary][quote Nuld@]PvD neni a nepovazuje se za trance DJ.[/quote]

To o sobě říkají všichni trance djs. Je to oblíbené klišé.[/quote]

ale prd a vořech PvD to tvrdi uz nekolik let a jeho hudba a sety podle toho vypadaji a vypadaly, neni to klise to je proste fakt a letosni set + live act to jen potvrdil, proste tam chodej lidi kteri nevedi ktera mlati

Binary
    Člen

[quote Nuld@]PvD neni a nepovazuje se za trance DJ.[/quote]

To o sobě říkají všichni trance djs. Je to oblíbené klišé.

FUGAZ
    Člen

Já nechápu jak někomu můžou znít tracky jako např: Marc Marberg with Kyau & Albert – Neo Love, Activa – Rise Above, Nic Chagall – Sky Blue, Hydroid – The Eternal (Re:Locate Remix) [b]NEMELODICKY[/b] (??) sm6 (+ nepočítam do toho jeho vlastní produkci)

[b]2 Nuld@ :[/b] ani mě nehne sm15 chceš po mně nemožné sm13 sm15

Partygirl
    Člen

a co teda je? sm15

Nulda
    Účastník

PvD neni a nepovazuje se za trance DJ.

100x povinne kazdej napsat doma kdo sel na trance sm2

Partygirl
    Člen

Gizmo: pro me proste zadny melodicky tracky nehral a urcite to nebylo tim kde sem stala mista sem stridala

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.