TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 439)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

No comment. Boj s lidskou blbostí je nekonečný….sm15sm15sm15

Partygirl
    Člen

je mi to jasny musela bys jim totiz zase nadavat a urazet je stejne jako me a presvedcovat je,ze letos PVD v Sazce hral jako Buh a ze to byla nej akce tvyho zivota,co? si nudna sm15sm15sm15

Anonymní uživatel
    Host

Ne děkuji, o takové kontakty opravdu zájem nemám…sm15sm15sm15

Partygirl
    Člen

je jich vic potrebujes na ne cislo?

Anonymní uživatel
    Host

Prosimtě nechovej se jako že ti to tady všechno patří…sm13 Jsi tak sebestředná a nafoukaná pořád nebo jen tady?

Jinak abych se vrátila aspoň trošku k tématu. Celý to začalo ne proto, že by někdo řekl že se mu PVD nelíbil. To je v poho. Ale proto, že jsi jeho set nazvala monotonním bušením, což snad nemůže napsat nikdo kdo by tuhle hudbu poslouchal. Všimni si, že se nenašel jedinej člověk kterej by s tebou tenhle tvůj „profesionální “ názor sdílel.

Lidi vás ty její urážky a do nebe volající blbost snad nerozčilujou?

Partygirl
    Člen

bavi se nekdo s tebou? na nic sem se te neptala tak zmiz sm15

Anonymní uživatel
    Host

Teda já sem si fakt fakt myslela že už se na to tady vykašlu, ale pohrdat tady někym kvůli tomu že dělá noční???? sm10 A co jako děláš ty v tý tvý kanceláři že si tu připadáš jako taková hvězda??? Na svůj věk si teda moc rozumu nepobrala jen co je pravda. Už tady přestaň lidem cpát jak jsi dokonalá a ta nej. Bacha aby ti nenapršelo do rypáku sm2

Flash2001
    Účastník

Tak jak, bude dneska pokracovani? At mam v praci aspon nejake rozptylenism15

Partygirl
    Člen

Marden: mrdame

romanenko: nevim kdo furt pise rekla si,ze uz sem lezt nebudes a lezla si sem este v 1 rano trapko sm15 ti to nedalo,co? musis mit posledni slovo husicko sm0

jinak tez dekuji vsem co mi poslali soukromou zpravu je videt,ze tu jsou i dobri lide..

andre
    Člen

sm15 sm15 sm15 já si stejně myslím,že to měl Karel všechno zaplacené – chtěl jen zvýšit návštěvnost sm15

Anonymní uživatel
    Host

Tak, akce to byla hodně vydařená, užil jsem si to jako obvykle, jen jedna věc mi kalila radost z této extra vydařené noci: sakra lidi, kde jste nechali svůj úsměv a svoje nadšení??? Chvíli jsem si připadal skoro jak na představení dramata někde v divadle… Když už si to nemůžete užívat na střízlivo, tak si něco šlehněte, ale pohled na některý vykvašený obličeje mě fakt nebaví… Jezdím na akce za zábavou, za letmými vlídnými pohledy, za úsměvy a samozřejmě za dobrou hudbou… Sice sem byl celej večer absolutně střízlivej, ale nemůžu se ubránit tomu, že jsem si to asi nejvíc užíval až na konci, když jsem pařil s hrstkou lidí u pódia… sice byli asi všichni sjetí, ale ta radost z nich přímo sršela… Takže pro příště: úsměv a mávat 🙂

Gizmo
    Člen

Tak takhle to dopadá, když se jen mrknu co je nového ve flame war – chtěl jsem jít spát brzo …

Jedna Myšlenka by zapadnout neměla … Boj, Boj, Boj !!!!! Ale navrhuji rybízovou nebo jahodovou marmeládu – Dan by mohl pořídit videozáznam (Touto cestou uděluji pochvalu před nastoupenou jednotkou). A dále by nebylo od věci sázky zlegalizovat (B-Win ???) a udělat tomu řádné promo – 10x hádka na 15 minut ve větších městech by mohla stačit.

romanenko
    Člen

chtěla bych poděkovat všem co se mě zastali, jak tady, tak i těm kteří mi napsali do soukromé pošty. Je vidět že se tu najdou i fajn lidi. sm4
    Jinak partygirl doufám že už mi zítra neodepíšeš.. už mi to dnes stačilo.. ale pobavila si mě solidně. a ne jenom měsm15

FUGAZ
    Člen

Všechno jednou musí skončit sm19 sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Njn holt deticky uz asi sly spat a my pracujici lid mame po legraci…..:(

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.